کد خبر : 25786
تاریخ انتشار : یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
127 views

با حضور ۳۰۰ نفر و به میزبانی مازندران صورت می‌گیرد؛

آغاز سومین جشنواره ملی اقوام دانشجو معلم از ۹ بهمن‌ماه

آغاز سومین جشنواره ملی اقوام دانشجو معلم از ۹ بهمن‌ماه
سومین جشنواره اقوام دانشجو معلم سراسر کشور از ۹ الی ۱۲ بهمن‌ماه به میزبانی دانشگاه پردیس مازندران برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛  لطف‌الله مهدوی رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران در نشست خبری امروز با اصحاب رسانه با محوریت سومین جشنواره اقوام دانشجو معلم سراسر کشور، اظهار کرد: استان مازندران میزبان ۳۰۰ دانشجو معلم در قالب برگزاری سومین جشنواره اقوام دانشجو معلم سراسر کشور با محوریت خانواده است.

وی افزود: اهمیت این جشنواره بر تنوع اقوامی است که در کشور ما وجود دارد و این تنوع اقوام نه تنها در سطح کشور بلکه در سطح استان‌ها نیز پراکنده است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران، خاطرنشان کرد: سمت دیگر اهمیت این جشنواره خود دانشگاه فرهنگیان است که دارای ۱۰۰ هزار دانشجو در سطح کشور و ۳۵۰۰ دانشجو در سطح استان مازندران است.

این مسئول ادامه داد: دانشجویان دانشگاه فرهنگیان علاوه بر کسب علم، حقوق نیز دریافت می‌کنند و تلاش می‌کنیم تا بهترین معلمان را تربیت کنیم.

مهدوی اعلام کرد: این جشنواره بدین سبب است که این دانشجویان در آینده معلم خواهند شد و باید با اقوام و سنت‌های ایرانی آشنا شوند و این هویت ملی_اسلامی برگرفته از یک تمدن کهن است که باید ارج نهاده شود.

وی بیان کرد: اساسی‌ترین زیرساخت هر کشوری فرهنگ است و عدم شناخت تمدن فرهنگی می‌تواند چالش‌های متعددی را به همراه داشته باشد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران، عنوان کرد: این جشنواره در واقع مسابقه‌ای بین دانشجویان در سطح دانشجویان هر استان و دانشگاه‌های پردیس هر استان است که در ادامه برگزیدگان استانی در سطح ملی به رقابت خواهند پرداخت.

این مسئول ادامه داد: اکنون میزبان سومین جشنواره اقوام دانشجو معلم سراسر کشور از ۹ الی ۱۲ بهمن‌ماه در استان مازندران هستیم.

مهدوی تاکید کرد: هر فرهنگی در هر قومی یک تاریخچه‌ای دارد که در این جشنواره این تاریخچه‌، حفظ خواهد شد و آثار هنری متنوعی نیز خلق خواهد شد.

وی افزود: حفظ ادبیات کهن ایرانی، قدردانی از دانشجویانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند یکی از اهداف این جشنواره است.

رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران، خاطرنشان کرد: شاهنامه‌خوانی، برپایی غرفه‌های آثار دستی، آواهای بومی، بازی‌های محلی، رادیو دانشجو و مواردی از این دست، از بخش‌های این جشنواره است که دانشجویان دختر و پسر از سراسر کشور به رقابت خواهند پرداخت.

این مسئول گفت: آیین اختتامیه در روز ۱۲ بهمن‌ماه ساعت ۹ الی ۱۲ در محل تالار مرکزی ساری برگزار خواهد شد.

مهدوی اشاره کرد: آیین افتتاحییه نیز در روز سه‌شنبه ۹ بهمن‌ماه ساعت ۱۹ در محل تالار مرکزی ساری برگزار خواهد شد.

وی اذعان کرد: هر استانی یک تیم ۱۰ نفره متشکل از دانشجو معلم پسر و دختر به این رقابت‌ها اعزام خواهند کرد.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.