دامپزشکی مازندران، گوش به زنگ عید قربان؛
استقرار قربانگاههای ابراهیمی تا نظارت بر کشتار بهداشتی دام

به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ همزمان با نزدیک شدن عید سعید قربان، اداره کل دامپزشکی مازندران طبق روال سالهای گذشته و بر اساس سیاستهای سازمان دامپزشکی کشور، تمهیدات ویژهای را برای تسهیل فرایند کشتار دامهای قربانی و نذری و ارائه گوشت بهداشتی به هماستانیها تدارک دیده است.
حمزه آقاپور کاظمی در گفتگو با خبرنگار ما در تشریح این برنامهها گفت: از دو روز پیش از آغاز عید سعید قربان، اکیپهای ثابت و سیار ما در تمامی شهرستانها فعال خواهند شد.
وی افزود: این اکیپها در ادارات دامپزشکی و همچنین در سطح شهر مستقر هستند تا نظارت بهداشتی لازم را بر خردهفروشیهای دام اعمال کنند و خدمات بهداشتی را برای کشتار بهینه دام ارائه دهند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران خاطرنشان کرد: هماستانیهای عزیز میتوانند برای انجام قربانی خود به کشتارگاههای صنعتی مراجعه کرده و از خدمات بهداشتی موجود در آنجا بهرهمند شوند.
آقاپور کاظمی با بیان اینکه با هماهنگی اداره کل بهزیستی استان، قربانگاههای ابراهیمی ویژهای در سطح شهرستانها در نظر گرفته شده است؛ تصریح کرد: در این قربانگاههای ابراهیمی، با حضور نمایندگان بهزیستی و اداره کل دامپزشکی، تمامی پروتکلهای بهداشتی به دقت رعایت میشود و این امکان فراهم شده تا هماستانیها نذورات خود را با اطمینان خاطر کامل به این مراکز تحویل دهند و از سلامت کشتار و رسیدن گوشت قربانی به دست نیازمندان اطمینان حاصل کنند.
وی همچنین در خصوص عرضه دام زنده نیز توضیح داد: اکیپهای سیار ما با هماهنگی فرمانداریها و برگزاری جلسات مشترک، مراکز مشخصی را برای عرضه دام زنده تعیین کردهاند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران یادآور شد: نمایندگان اداره دامپزشکی نیز در این مراکز حضور دارند تا در صورت نیاز به بررسی موضوع یا پاسخ به سوالات هماستانیها در خصوص خرید دام، راهنماییهای لازم را ارائه دهند.
انتهای خبر/
برچسب ها :از عرضه تا کشتار بهداشتی دام ، حمزه آقاپور کاظمی ، کشتار بهداشتی دام ، مدیرکل دامپزشکی مازندران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰