کد خبر : 29775
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۹
111 views

پس از حدود چهار ماه؛

با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ساری، وارد بازار کار خودرو شوید!

با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ساری، وارد بازار کار خودرو شوید!
اگر به دنبال یک شغل پایدار و آینده‌دار در صنعت خودرو هستید، مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای ۲۲ بهمن ساری را از دست ندهید. دوره‌های فشرده و عملی این مرکز به شما کمک می‌کند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار را کسب کرده و فرصت‌های شغلی بی‌نظیری را تجربه کنید.

 

 

 

مجتبی قربانی


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ پیش از ظهر امروز دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ و به مناسبت هفته ملی مهارت، حمید پورفروغ مربی کارگاه مکانیک خودرو در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای ۲۲ بهمن ساری، در حاشیه تور رسانه‌ای مهارت اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران، در جمع خبرنگاران حضور یافت و به تشریح فعالیت‌ها و برنامه‌های این کارگاه پرداخت.

وی با تاکید بر نیاز مبرم جامعه به مهارت‌های عملی، از نقش این مرکز در تربیت نیروهای متخصص برای بازار کار خودرو سخن گفت.

این مربی مکانیک خودرو در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای ۲۲ بهمن ساری در ابتدای سخنانش گفت: اینجا کارگاه مکانیک خودرو است و همانطور که می‌بینید، بچه‌ها مشغول کار عملی هستند. ما خوشحالیم که بهترین موتورهای بازار را برای آموزش در اختیار داریم؛ موتور خودروهایی که شاید شما هم سوار آن‌ها هستید، مثل محصولات ایران خودرو و سایپا، حتی مدل‌های جدیدتر. همین الان هم بچه‌ها مشغول باز کردن موتور مزدا هستند. این نشان می‌دهد که کار ما کاملاً به‌روز و عملی است.

از صفر تا ورود به بازار کار در چهار ماه

مربی کارگاه مکانیک در خصوص فرآیند آموزش اظهار داشت: بچه‌ها معمولاً با اطلاعات فنی در حد صفر وارد کارگاه می‌شوند. دوره‌های ما دو تا سه ماهه است و می‌توانیم بگوییم که پس از حدود چهار ماه، بچه‌ها آماده ورود به بازار کار به عنوان شاگرد با تجربه هستند، نه استاد تمام. آن‌ها می‌توانند حداقل کار را در بیرون انجام دهند تا به مرحله استادی برسند. در حال حاضر، تمام امکانات برای ورود بچه‌ها به بازار کار فراهم است.

چالش‌ها و نیازهای توسعه‌ای تا لروزم خرید موتور خودروهای چینی و برقی

پورفروغ به برخی کمبودها نیز اشاره کرد و افزود: کمبودها که همیشه هست؛ مثلاً کارگاه ما به دلیل تقاضای بسیار زیاد همیشه شلوغ است. الان در شهر می‌بینید که شاید ۸۰ درصد شغل‌ها مربوط به خودرو است؛ از صافکاری و نقاشی گرفته تا تعویض روغن. خانواده‌ها هم تمایل دارند که فرزندانشان سریع‌تر وارد بازار کار شوند و به همین دلیل، تقاضا برای کارآموزی در این کارگاه بسیار زیاد است.

وی ادامه داد: اما اگر بخواهیم همه را بپذیریم، لازم است که ابزار و تعداد موتورهایمان تکمیل باشد. به عنوان مثال، در حال حاضر ماشین‌های چینی بسیار متنوعی وارد کشور شده‌اند، اما ما هنوز موتورهای چینی را خریداری نکرده‌ایم. این یک نیاز است و پیشنهاد می‌دهیم که با هزینه قابل توجهی، این بخش را نیز تکمیل کنیم. این موارد نیاز به آموزش‌های جدید دارند و ان‌شاءالله در آینده نزدیک این کارگاه‌ها مجهزتر خواهند شد و قول‌هایی هم به ما داده شده است.

آینده صنعت خودرو؛ ورود به دنیای خودروهای برقی

مربی مرکز فنی و حرفه‌ای ساری، نگاهی هم به آینده صنعت خودرو انداخت و گفت: در بحث ماشین‌های برقی، آینده تکنولوژی متعلق به آن‌هاست. در طی شاید یک دهه آینده، دیگر اتومبیل بنزینی در دنیا نخواهیم داشت. می‌خواهیم یک قدم در این راستا برداریم و اگر خدا بخواهد، یک کارگاه برای خودروهای برقی نیز در همین مکان راه‌اندازی کنیم.

همکاری با بخش خصوصی و کارگاه‌های رایگان دولتی، فرصتی بی‌نظیر

وی به سیاست‌های جدید دولت در زمینه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اشاره کرد و گفت: دولت در حال حرکت به سمتی است که جاهایی که واقعاً نیاز به آموزش دارند، شرایط را برای آن‌ها فراهم کند. به طور مثال، همین الان ما با شرکتی که واردکننده خودروهای انگلیسی است، قرارداد آموزش داریم. آن‌ها می‌خواهند که اگر می‌خواهند به نمایندگی‌های خود آموزش دهند، بیایند اینجا، تجهیزات بیاورند و مواد مصرفی را تامین کنند تا مربیان ما به افرادی که نیاز دارند، آموزش دهند. این سیاست دولت است که هزینه‌ها را در جایی صرف کند که کارآموزان پس از آموزش، بلافاصله وارد بازار کار شوند و آموزش بیهوده نباشد.

 

آموزش تقریبا رایگان!

پورفروغ در پایان به تفاوت مراکز فنی و حرفه‌ای با آموزشگاه‌های آزاد اشاره کرد و خواستار حمایت رسانه‌ها شد و ادامه داد: بسیاری از افراد شاید ندانند که سازمانی در کشور ما وجود دارد که تقریباً به صورت رایگان – هرچند الان شاید هزینه‌ها کمی بیشتر شده باشد – امکانات آموزشی فراهم می‌کند. آموزشگاه‌های آزاد بیرون شاید حتی ده درصد تجهیزات ما را هم نداشته باشند و عملاً کار عملی انجام نمی‌دهند.

وی متذکر شد: وقتی می‌گوییم با ۵۰۰ هزار تومان یا با یک تعرفه مشخص می‌توانند سه چهار ماه آموزش ببینند، تعجب می‌کنند، در حالی که همین آموزش‌ها در بیرون ممکن است تا ۲۰ یا ۳۰ میلیون تومان هزینه داشته باشد.

مربی مرکز فنی و حرفه‌ای ساری در پایان اذعان کرد: ما قبول داریم کار تبلیغاتی سازمان‌مان ضعیف است و نتوانسته خودش را مطرح کند. از شما تقاضا می‌کنیم مبلغ سازمان ما باشید و دوره‌هایی که داریم را تبلیغ کنید تا بچه‌ها بتوانند از این شرایط استفاده کنند.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.