کد خبر : 26470
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۰
115 views

به وقت تکریم؛

اینجا مازندران مهد خیرین سلامت است

اینجا مازندران مهد خیرین سلامت است
استان مازندران دارای ۴ هزار و ۳۴۰ خیر و نیکوکار حوزه سلامت است که در کشور، بی بدیل است و در قله احسان قرار دارد.
مجتبی قربانی

به گزارش پایگاه خبریتیترشمال؛ آئین تجلیل از خیرین حوزه سلامت استان مازندران با عنوان «مروونی کایر» با حضور استاندار مازندران، رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در محل مجتمع فرهنگی آموزشی شهید بهشتی خزرآباد ساری برگزار شد.

این مراسم که با سخنرانی دکتر رضایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران آغاز شد در ادامه با سخنرانی دکتر یونسی استاندار مازندران، دکتر کاشی رئیس مرکز تحقیقات دیابت و نیز دکتر فاضل تبار مدیر گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه همراه بود. برگزاری کنسرت موسیقی سنتی توسط استاد مختاباد از برنامه‌های ویژه امروز بود که مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.

پایان بخش مراسم امروز، تجلیل از خیرین برتر حوزه سلامت استان مازندران بود که از خیرین نیک اندیش شهرهای استان، تجلیل بعمل آمد که استان مازندران با افزون بر ۴ هزار خیر حوزه سلامت در جایگاه نخست کشور قرار دارد.

*دانشگاه علوم پزشکی قلب تپنده آموزش است

محمدصادق رضایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران در آیین تجلیل از خیرین حوزه سلامت استان مازندران که در خزرآباد ساری برگزار شد، اظهار کرد: این گردهمایی در محفلی پر از مهر برای تجلیل از بزرگی کردار شما خیرین حوزه سلامت برگزار شده است.

وی افزود: شما با دستان پرمهرتان بار امید را بر دوش می‌کشید و چراغ سلامت تنها با درمان روشن نمی‌ماند و شما نشان دادید با نیکوکاری این مسیر هموار می‌شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: شما در هنگام رنج و درد در کنار بیماران و خانواده‌های آنان هستید؛ دانشگاه علوم پزشکی قلب تپنده آموزش است و شما خیرین با تجهیز و ساخت کلاس درس برای دانشجویان به آنان عشق و ایثار را آموخته‌اید.

رضایی عنوان کرد: شما با ساخت خوابگاه‌های دانشجویان، آرامش خاطر آنان را فراهم آورده‌اید و از دغدغه‌های رفاهی آنان را کاسته و انگیزه آموزش آنان را دو چندان کرده است.

وی گفت: حمایت شما از حوزه تحقیقات به محققان انگیزه دادید تا پژوهش‌های نوینی را در این مسیر دنبال کنند و به موفقیت‌های شایسته‌ای دست یابند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: ثروت واقعی در بخشیدن است و شما مصداق واقعی این جمله‌اید و امروز روز، تجدید عهد برای خدمتی عظیم‌تر از گذشته است.

رضایی تاکید کرد: از شما تقاضا داریم تا در این مسیر را در کنار ما باشید تا هر خانه یک خانه سلامت باشد.

*نهضت فعال شدن پروژه‌های سلامت 

مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران در آیین تجلیل از خیرین حوزه سلامت استان مازندران که صبح امروز در خزرآباد ساری برگزار شد، اظهار کرد: جا دارد در ابتدا از زحمات دکتر رضایی تشکر کنم که در مدت کوتاه مدیریت خود، دانشگاه  علوم پزشکی مازندران با وجود بدهی چند همتی، به ریل خود بازگرداندند.

وی افزود: دست افزون بر ۴ هزار خیر حوزه سلامت استان را می‌بوسم.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: حدود یک‌هزار و ۱۰۰ خانه بهداشت وجود دارد که نه نوسازی و بهسازی شده است و کمک کنید.

یونسی ادامه داد: امروز ۲ هزار و ۷۰۰ پروژه راکد و نیمه راکد دارد که باید نهضت فعال شدن پروژه‌ها به راه بیفتد.

وی اعلام کرد: بدنبال تغییر ساختار سیاسی استان هستم و اکثر فرمانداران تغییر پیدا کردند.

استاندار مازندران افزود: در حوزه دستگاه‌های اجرایی قطعا از مدیران جوان و کاربلد استفاده خواهم کرد.

یونسی بیان کرد: طی روزهای اخیر قبل از وقوع بحران نیروها در آن مکان مستقر بودند و به دلیل ناترازی انرژی از،همه مردم استان عذرخواهی می‌کنم.

وی ادامه داد: مسدود بودن محورها قطعا از وجود بحران های بیشتر پیشگیری خواهد کرد.

استاندار مازندران تاکید کرد: من تلاش خواهم کرد تا با کمک خیرین چهره استان را تا دو سال بعد تغییر خواهم داد.

یونسی گفت: در حوزه گردشگری دریایی نیز در حال خرید کشتی تفریحی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه مدارس نیز نیاز به همت خیرین داریم و احداث، نوسازی و بهسازی مدارس را باید پیگیری کنیم.

استاندار مازندران افزود: من استاندار تمام مازندران هستم و تمامی استان را یکپارچه و با یک بینش نگاه می‌کنم.

یونسی‌رستمی یادآور شد: ما هر قدمی بر می‌داریم باید به آیندگان پاسخگو باشیم و به هیچ وجه تحت فشار درونی و بیرونی، تصمیم نمی‌گیرم.

 

*مازندران رتبه نخست کشور در حوزه دیابت

زهرا کاشی رئیس مرکز تحقیقات دیابت دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این مراسم اظهار کرد: جای افتخار است که امروز در خدمت شما خیرین هستم.

وی افزود: شما از دید قرآن از رستگاران هستید. رئیس مرکز تحقیقات دیابت خاطرنشان کرد: شیوع دیابت در کل جهان رو به افزایش است و در سال‌های آینده افزایش شیوع را در ایران تا ۸۰ درصد خواهیم داشت.

دکتر کاشی عنوان کرد: در سال ۲۰۱۶ مازندران رتبه ۶ کشور را داشتیم و اکنون در رتبه نخست شیوع دیابت کشور قرار داریم.

وی بیان کرد: کم تحرکی و تغذیه نامناسب یکی از عوامل اصلی دیابت است و سلامت مردان به نسبت بانوان بسیار در معرض خطر است.

رئیس مرکز تحقیقات دیابت دانشگاه علوم پزشکی مازندران، گفت: قند ناشتا زیر ۱۰۰ است و فردی که قند او ۱۲۶ و بالاتر باشد بیمار دیابتی اطلاق می‌شود.

دکتر کاشی ادامه داد: افراد بین ۱۰۰ تا ۱۲۶ در واقع آمادگی دیابت را دارد.

وی اشاره کرد: سکته قلبی، آب مروارید، کوری، قطع عضلات، سکته مغزی از عوارض دیابت است و بسیار زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

رئیس مرکز تحقیقات دیابت دانشگاه علوم پزشکی مازندران، تاکید کرد: متاسفانه تغذیه تحت پوشش بیمه قرار ندارد و بیماران جهت مراجعه به پزشک تغذیه مشمول بیمه نمی‌شوند.

کاشی از فقدان مرکز درمانی جامع حوزه دیابت در مرکز استان خبر داد و گفت: وجود چنین مرکزی سبب ارائه خدمات و انجام آزمایشات کامل این بیماری خواهد شد.

وی افزود: امیدواریم با کمک خیرین حوزه سلامت بتوانیم با ساخت این مرکز، خدمات مناسبی را بیماران دیابتی بدهیم.

 

*تغذیه مناسب راهی برای پیشگیری

دکتر اکبر فاضل‌تبار ملکشاه مدیر گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در آیین تکریم از خیرین حوزه سلامت استان مازندران گفت: بحث تغذیه بسیار مهم است و اثر بسزایی در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها دارد.

وی افزود: میوه‌ها و سبزیجات نیز بسیار مهم است و در پیشگیری موثر است.

مدیر گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: خواب درست و به اندازه کافی نیز بسیار مهم است که تبعات متعددی را خواهد داشت.

 

فاضل‌تبار در پایان افزود: ورزش نیز بسیار مفید است و می بایست در برنامه روزانه خود قرار دهید.

 

* وجود ۴ هزار و ۳۴۰ خیر و نیکوکار حوزه سلامت در مازندران

گفتنی است؛ استان مازندران دارای ۴ هزار و ۳۴۰ خیر و نیکوکار حوزه سلامت است.

بی‌گمان احسان و نیکوکاری، ویژه انسان‌هایی است که در مسیر هدایت قرار گرفته و کمال را از خداوند می‌جویند. دوری از خصلت‌های ناپسند موجب می‌شود تا دست کمک و یاری دیگرانی که به سوی ایشان دراز شده را بفشارند و به آنان یاری و مدد رسانند.

از نعمت‌های به دست آمده و خداداد در راه خدا انفاق کنند و از هر توان و نیرویی که خداوند به ایشان داده، در راستای تکامل فردی و اجتماعی بهره گیرند. از این رو می کوشند تا نیازهای فردی و اجتماعی و نیز روحی و مادی دیگران را به هر طریق ممکن برطرف سازند.

نیکی و نیکوکاری در اشکال مختلف و متنوعی ظهور و بروز می کند که طی سالیان اخیر نیگوکاری به سمت حوزه سلامت در استان مازندران روند صعودی داشته است.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.