دبیر شورای برنامهریزی و توسعه مازندران:
بیش از ۸۵ درصد اعتبارات استان ملی است

به گزارش پایگاه خبری تیترشمال – صبح امروز دومین نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان مازندران با حضور استاندار مازندران و به دبیری دکتر عبدالرضا کریمپور ملکشاه، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی و دبیر شورای برنامهریزی و توسعه مازندران، در سالن شهید رجایی استانداری برگزار شد.
دکتر عبدالرضا کریمپور ملکشاه در آغاز این نشست گزارشی جامع درباره برنامهها و ظرفیتهای استان مازندران در سال ۱۴۰۴ ارائه داد.
تأکید بر نقش اعتبارات ملی و اوراق در توسعه استان
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران با تأکید بر اهمیت جلسات و برنامهریزیهای متعدد برای بهرهبرداری از فرصتها و ظرفیتهای استان، گفت: «یکی از ظرفیتهای مهم در بودجه ۱۴۰۴، استفاده از اوراق و ماده ۵۶ است که نقش کلیدی در تأمین اعتبارات استانی ایفا میکند.»
وی در ادامه افزود: «بیش از ۸۵ درصد اعتبارات مازندران، اعتبارات ملی است و طبیعتاً با اعتبارات استانی اتفاق خاصی رخ نخواهد داد. از این رو، نیاز است دستگاههای اجرایی استان، سهم مازندران را از اعتبارات ملی دریافت کنند.»
وی همچنین اشاره کرد که دکتر یونسی، استاندار مازندران، به طور جدی پیگیر این موضوع است تا دستگاههای اجرایی استان بتوانند سهم مازندران را از اعتبارات ملی جذب کنند.
لزوم اتمام پروژههای مسئولیت اجتماعی وزارت نفت
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان در بخش دیگری از گزارش خود به پروژههای مسئولیت اجتماعی وزارت نفت که از سوی نمایندگان مجلس برای استان جذب شدهاند، اشاره کرد و بیان داشت: «اعتباراتی که از محل این پروژهها دریافت میشود، باید منجر به اتمام پروژهها شوند و هر پروژهای که به صورت ناقص باقی بماند، امکان تصویب در هیئت مدیره شرکت نفت را نخواهد داشت.»
وی با ذکر مثالی افزود: «پروژه مدرسه شبانهروزی شهید علینژاد نیازمند ۱۰ میلیارد ریال اعتبار است که باید به صورت کامل اجرا شود، در غیر این صورت، پروژه در هیئت مدیره شرکت نفت تصویب نخواهد شد.»
دکتر کریمپور ملکشاه همچنین عنوان کرد که سازمان برنامه و بودجه کشور به طور جدی در حوزه مسئولیت اجتماعی و ساماندهی آن ورود کرده و قرار است تصمیمی گرفته شود و آییننامهای نیز در این خصوص تدوین گردد.
سرشماری ۱۴۰۵ بر پایه ثبت مبنا و اهمیت ژئوکدها
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان در بخشی دیگر از گزارش خود به موضوع سرشماری سال ۱۴۰۵ اشاره کرد و گفت: «در سال ۱۴۰۰ سرشماری در کشور نداشتیم و قرار بود زیرساختها برای انجام سرشماری در ۱۴۰۵ به صورت ثبت مبنا آماده شود. این به معنای آن است که دیگر نیازی به مراجعه درب منازل مردم نیست و سرشماری از طریق سامانهها و مراکزی که داده تولید میکنند، و با تهاتر دیتاها، اجرا خواهد شد.»
وی افزود: «در راستای سرشماری سال ۱۴۰۵ که ثبتی مبنا خواهد بود، یکی از موضوعات بسیار حساس و تعیینکننده، بحث ژئوکدها و پروژه مهم GNAF (پروژه آدرسدهی ملی ایران) است که مورد تأیید و تأکید ویژه دکتر پزشکیان نیز بوده و پیشنیاز سرشماری سال ۱۴۰۵ محسوب میشود.»
انتهای خبر/
برچسب ها :اعتبارات ملی ، دومین نشست شورای برنامهریزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰