کد خبر : 27535
تاریخ انتشار : دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۴
128 views

تحرکات پتروشیمی در میانکاله؛ از مسؤولان انکار از مجری طرح اصرار

تحرکات پتروشیمی در میانکاله؛ از مسؤولان انکار از مجری طرح اصرار
مسؤولان استانی و ملی در حالی منکر هر نوع فعالیت مجری طرح در مجموعه پتروشیمی میانکاله می‌شوند که مجری طرح با هر واکنش رسانه‌ای ملی و استانی اقدام به انتقال کامیون‌های به محل اجرای طرح می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ پس از صحبت‌های رئیس جمهور در ارتباط با غیرقانونی بودن فعالیت پتروشیمی میانکاله انتظار این بود که فعالیت این مجموعه تعطیل شود.
بعد از دستور رئیس جمهور پزشکیان، استاندار مازندران در پیامی پر سرصدا در سطح رسانه‌های ملی و استانی خبر توقف فعالیت مجتمع پتروشیمی میانکاله را مطرح کرده و به مردم قول داد که اجازه تحرک خاص در این زمینه را نمی‌دهد.
درست روز بعد از پیام رئیس جمهور و استاندار مازندران شاهد فعالیت عمرانی از جمله زیرساختی در این مجموعه بودیم که پس از اعتراضات مردمی و حضور مردم در پشت فنس‌های مجتمع به صورت موقت کار تعطیل شده است.
مجری طرح ظاهرا به راحتی دست‌بردار نیست و بنا ندارد که به راحتی دست از زمین ۹۰ هکتاری این مجموعه بردارد.
روز شنبه مردم محلی از حضور پرتعداد کامیون‌های متعلق به محل اجرای طرح خبر دادند که مقاومت مردم در این روز نتیجه داد و ماشین‌ها به محله اجرای طرح نرسیدند.
پس از انتشار این خبر در خبرگزاری فارس، استاندار مازندران طی گفت‌وگوی با رسانه ملی اگرچه به ظاهر بحث ساخت و ساز در این مجموعه را تکذیب کردند اما وجود تحرکات در این منطقه را در صحبت‌های پایانی خویش با مجری به زبان آوردند.
در روز گذشته اتفاق خاصی نیافتد تا اینکه سخنگوی دولت فاطمه مهاجرانی با انتشار توئیتی تحت عنوان”به دنبال دستور رئیس جمهور در هفته گذشته؛منطقه پتروشیمی گهر مازندران به اراضی ملی میانکاله بازگشت”. مجددا بر توقف پروژه اصرار کرد.
به دنبال انتشار این مطلب صبح امروز مردم بومی از حضور کامیون‌های حامل بارسنگ و آغاز به کار دستگاه‌های حفاری در محوطه فنس‌کشی شده خبر دادند.
سخنگوی دولت در حالی بحث بازگشت میانکاله به اراضی ملی را مطرح کرد که هنوز فنس‌ها برداشته نشده و مجری طرح روزانه اقدام به انتقال نیروی کار به مجموعه می‌کند و حتی امروز تعدادی کامیون به محل اعزام کرده است.
آنچه انتظار مردم منطقه است اینکه آیا بهتر نبود سخنگوی دولت به جای مطرح کردن مسئله در فضای مجازی در این ارتباط تحقیق می‌کرد که آیا واقعا این پروژه متوقف شده است یا خیر؟ و‌ پس از آن بحث بازگشت به اراضی ملی را مطرح می‌کرد.
اظهارنظرهای مسؤولان استانی بیشتر از آنکه مانع اجرای کار شود زمینه را برای تحریک مجری طرح فراهم می‌کند که خودی نشان دهد و اعلام کند به صحبت‌های مسؤولان توجهی ندارد.
واقعیت این است که اگر این پروژه فاقد مجوزهای زیست محیطی بوده چرا اجازه داده شد که پیمانکار نسبت به فنس‌کشی دور زمین اقدام کند.
اینکه واقعا انگشت اتهام را به صورت یک‌طرفه به سمت مجری طرح بگیریم بی‌انصافی است و حتما مجوزی در این زمینه صادر شده که حدود ۹۰ هکتار زمین فنس کشی شده است؟
مجری طرح در حال حاضر خودش را مالک این مجموعه می‌داند و مالک به لحاظ قانونی حق دارد که در ملک خودش تردد کند مگر اینکه مسؤولان و متولیان امر خلاف این امر را ثابت کنند و با حضور میدانی خویش و به صورت مکتوب و در قالب قانون مانع از حضور مجری طرح شوند و بحث خلع ید اراضی را در قالب دستورالعمل قانونی ابلاغ کنند.

منبع:خبرگزاری فارس

عکس از مجتبی قربانی

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.