کد خبر : 27664
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۳
105 views

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی:

ترک فعل مدیران در مدیریت پسماند مازندران مشهود است/فاجعه زباله در آمل و بابل

ترک فعل مدیران در مدیریت پسماند مازندران مشهود است/فاجعه زباله در آمل و بابل
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: کم کاری برخی مدیران برای مدیریت پسماند در استان مازندران مشهود و غیرقابل انکار است.

 


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛  علی خضریان روز جمعه در بازدید از سایت زباله عمارت آمل، از زباله به عنوان ابرچالش زیست محیطی مازندران نام برد و افزود: کمیته ویژه قضایی باید به پرونده مدیرانی که نسبت به انجام وظیفه سازمانی و قانونی کوتاهی و کم کاری کردند، بدون اغماض رسیدگی کند.

وی گفت: در بازدید از سایت زباله شهرستان‌های آمل و بابل، کم کاری مدیران مازندرانی و حتی ملی مرتبط با مدیریت پسماند برای فاجعه زباله دراین ۲ شهرستان مشهود است.

 

وی تصریح کرد: آنچه که مشخص است روش کار غلط چند دهه گذشته درمدیریت پسماند زباله درشهرستان‌های آمل و بابل و کل مازندران است که این وضعیت را اکنون دراین استان به مرز فرارتر از هشدار نگران کننده زیست محیطی تبدیل کرده است.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، علت اصلی رسیدگی نشدن به موضوع پسماند زباله درمازندران را ترک فعل بسیاری از مدیران گذشته اعلام و اضافه کرد: به غیر از این علت، باید به طور جدی و ویژه این موضوع توسط دستگاه قضایی رسیدگی و خاطیان این پیامد فاجعه بار رسیدگی شود.

خضریان با اشاره به اینکه آنچه که امروز برای ما مجلس دراولویت است، کمک به دولت و شهرداری‌ها در مازندران برای پایان دادن به موضوع ابرچالش زباله در این استان است تصریح کرد: انتظار و توقع مجلس، ورود جدی دولت برای تعیین تکلیف مدیریت پسماند درمازندران به منظور حفظ محیط زیست این خطه از شمال کشور است.

وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم زودتر با بودجه‌ای که درمجلس برای مدیریت پسماند پیش بینی شده، با اختصاص هرچه سریعتر بودجه ملی برای مدیریت پسماند زباله مازندران، اقدام‌های موثر و پایدارتری را درحوزه زیست محیطی درمازندران انجام داد.

سرپرست فرمانداری ویژه آمل هم در این بازدید با اشاره به اینکه انباشت زباله درمحل دفن عمارت این شهرستان در ۳۰ کیلومتری جنوب آمل مربوط به چهار دهه گذشته تاکنون است، گفت: موضوع اشباع شدن دفن سنتی زباله درمحل عمارت آمل فراتر از یک معضل زیست میحطی و حتی فاجعه انسانی درشهرستان درحال تبدیل شدن است.

مصطفی سوادکوهی افزود: با تاکید استاندار مازندران، مقرر شد برای برطرف شدن مشکل انباشت زباله و جانمایی مکان جدید برای مدیریت پسماند شهرستان آمل، تا سه ماه مکان جدیدی درسطح شهرستان انتخاب ومراحل ساخت کارخانه زباله سوز شهرستان اجرایی شود.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.