به گزارش پایگاه خبری تیترشمال و به نقل از خبرگزاری فارس – جلسه شورای اداری سوادکوهشمالی با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران برگزار شد.
بهرام خسرونژاد رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سوادکوهشمالی به زندگینامه و وصیتنامه شهید ابراهیمی اشاره کرد و سیدرضا موسوی رئیس اداره کتابخانههای عمومی شهرستان سوادکوهشمالی به معرفی کتاب پرداخت.حجت الاسلام شعبان فلاح امام جمعه سوادکوهشمالی به اهمیت غدیر اشاره کرد.
علی نورینژاد مدیر جهاد کشاورزی سوادکوهشمالی به وضعیت کشاورزی شهرستان اشاره کرد و میلاد قاسمنژاد رئیس راه و شهرسازی شهرستانهای سوادکوه و سوادکوه شمالی از آخرین وضعیت مجتمع اداری شهرستان سوادکوهشمالی خبر داد و عابد رحمتی از وضعیت و آمار گردشگری خبر داد و هادی فغانی مدیر آبفا سوادکوهشمالی به فعالیتهای انجام شده و انتظارات پرداخت و روزبه محمودی مدیر آموزش و پرورش سوادکوه خواستار همکاری تکمیل سالن ورزشی مدرسه شبانهروزی شهرستان خبر داد.
تهیه اطلس سرمایهگذاری مازندران
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران با اشاره به اینکه توانمندیهای سوادکوهشمالی بیشتر از وضعیت کنونی است، گفت: کتابهای روز دنیا در زمینه توسعه انتخاب و در جلسات شورای اداری بیان شود.
عبدالرضا کریمپور، افزود: برای مشورتدهی و ارائه نظرات کارشناسی برای گردشگری سبز کمک میکنیم و در روستاهای خالی از سکنه در سوادکوهشمالی امکان فعالیت گردشگری وجود دارد.
وی با بیان اینکه برای بِرندسازی زنبورستان، عسل و صنایع تبدیلی کشاورزی برنامهریزی شود و ما کمک و سرمایهگذار معرفی میکنیم، خاطرنشان کرد: نمایندگی دستگاههایی که باید در شهرستان مستقر شوند به معنای واقعی انجام شود و سهم شهرستان از اعتبارات استان کسب و در شهرستان توزیع شود.
وی با اشاره به اینکه پشت میزنشینی به توسعه منجر نمیشود، اظهار کرد: ضعف ساختاری بودجه ای شهرستان سوادکوهشمالی باعث شد تا آقای ردایی معرفی شود که مشاور تمام قد برای سوادکوه شمالی است و امسال جمع منابع شهرستان بیشتر از سال قبل خواهد بود.
کریمپور، بیان کرد: از سرجمع استانی کمک میکنم و هر چه از منابع ملی بگیرید با ضریب از منابع مالی برای انگیزهسازی اختصاص میدهبم و اگر منابع ملی کمتر از سال قبل باشد سهم کمتری نصیب آن اداره خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران، اظهار کرد؛ برای همکاری اختصاص سرمایهگذاری بخش خصوصی و خارجی مشروط به احیای توانمندیهای شهرستان و مشخصکردن پیشرانها، آمادگی داریم و محورهای بینام سرمایهگذاری شهرستان تهیه شود و روی میز باشد تا سرمایه گذار معطل نشود و استقبال کند.
وی افزود: اطلس سرمایهگذاری مازندران به زودی تهیه میشود و هر شهرستانی هم میتواند اطلس سرمایهگذاری را برای شهرستان خود تهیه کند.
وی خواستار استفاده از روشهای نوین در ارزش افزوده و فعالیتهای گردشگری شد و گفت: دهکده سلامت با قابلیت اقامتی، درمانی و تفریحی و سرمایهگذاری ترکیبی در شهرستان مورد توجه باشد.

مشکل آب شرب ۱۸ روستای اطراف سد آیت الله صالحی سوادکوهشمالی
فرماندار سوادکوهشمالی با اشاره به اینکه راه دسترسی مناسب و پوشش آنتندهی کامل در شهرستان نداریم، گفت: ۲۵ هزار نفر جمعیت بر طبق سرشماری داریم ولی در روزهای اخیر و ایام تعطیل تا ۵۰ هزار نفر جمعیت داشتیم.
جمیله قاییپاشا، افزود: محورهای لفور و داخل شهر شیرگاه آسفالت شد و در آب شرب شهر و روستا مشکل داریم که دلیل آن حضور جمعیت مهمان است.
وی با بیان اینکه در شهرک صنعتی بشل با ۶ هزار نفر جمعیت کارگری، آنتندهی مناسب نداریم و موبایل خط نمیدهد و یک دهه زمین در شهرک بشل در اختیار سرمایهگذار بود که کاری انجام نشد که به استاندار بیان شد و البته سرمایهگذاران برای شهرک صنعتی در نوبت هستند.
رئیس شورای اداری سوادکوهشمالی وجود ۳ سد در شهرستان را از توانمندیها ذکر کرد و افزود: ۱۸ روستای اطراف سد آیت الله صالحی، آب شرب سالم ندارند و با گل مخلوط است و ۱۱ روستا برای سد خالی شده بود.
فرماندار سوادکوه شمالی، خاطرنشان کرد: پروژه جدید تعریف نکردم و طرحهای قدیمی را پیگیر بهرهبرداری هستیم و سالن ورزشی چندمنظوره برای استفاده خانوادهها برای نشاط اجتماعی ضرورت دارد.
قاییپاشا با تقدیر از اعتبارات خوب در زیرساخت راه توسط نمایندگان مجلس، گفت: جذب اعتبارات و تخصیص آن، هنر مدیریتی است که باید سریعتر توسط مدیران ادارات و نهادها پیگیری شود و همراه با مدیران، تیم کاری هستیم و باید در کنار هم برای مردم خدمت و جهادی و بسیجیوار کار کنیم.
انتهای خبر/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰