کد خبر : 27239
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۵
101 views

بعد از چندین ماه بلاتکلیفی؛

تکلیف شهردار ساری روشن شد/تکیه «احمدی» بر کرسی عمارت

تکلیف شهردار ساری روشن شد/تکیه «احمدی» بر کرسی عمارت
بعد از حدود ۶ ماه اسکندر مؤمنی وزیر کشور سید حسن احمدی‌سقندیکلایی را به عنوان شهردار ساری منصوب کرد و این پایانی بر بلاتکلیفی وضعیت شهرداری بوده است.

تکلیف شهردار ساری روشن شد/تکیه «احمدی» بر کرسی عمارت
به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ سرانجام بعد از چندین ماه بلاتکلیفی وضعیت شهرداری ساری مشخص شد و سید حسن احمدی‌سقندیکلایی به عنوان شهردار ساری منصوب شد.
۳۰ مهر ماه سال گذشته در  یک‌صد و دومین جلسه شورای اسلامی شهر ساری با دستور کار انتخاب شهردار در حالی برگزار شد که سه نفر برای سکانداری شهرداری ساری داوطلب شدند. که در نهایت سیدحسن احمدی سقندیکلایی با هفت رای، سومین شهردار منتخب ششمین دوره شورای شهر شد.
محمدحسین قبادی به مدت ۱۸ ماه شهردار ساری بود که در ۱۸ مهر ۱۴۰۳ با هفت رای استیضاح شد و مرتضی بربسته که با ۶ رای اعضای شورای شهر به عنوان سرپرست انتخاب شد تا کنون در این مسئوایت حضور داشت.
و امروز بعد از حدود ۶ ماه اسکندر مؤمنی وزیر کشور سید حسن احمدی‌سقندیکلایی را به عنوان شهردار ساری منصوب کرد و این پایانی بر بلاتکلیفی وضعیت شهرداری بوده است.

پرویز شعبانی رئیس شورای شهر ساری با تایید این خبر گفت: مراسم معارفه شهردار ساری هفته آینده برگزار می‌شود.
انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.