کد خبر : 28529
تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۶
104 views

تیترشمال گزارش می‌دهد؛

در نشست گفتگو محور مسئولان متولی ازدواج و جمعیت با رسانه‌های مازندران چه گذشت؟

در نشست گفتگو محور مسئولان متولی ازدواج و جمعیت با رسانه‌های مازندران چه گذشت؟
در نشست متفاوت گفتگومحور مسئولان حوزه جمعیت و ازدوج با اهالی رسانه، طرفین به تبادل نظر پیرامون چالش‌ها، موانع و مشکلات پیش روی ازدواج جوانان و جوانی جمعیت در سطح کشور و استان پرداختند.

 

 

مجتبی قربانی


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ حسین بریمانی مدیرکل ورزش و جوانان مازندران در نشست خبری امروز با اصحاب رسانه به‌مناسبت هفته ازدواج با بیان اینکه در سال گذشته ۲۰ هزار و ۶۸۴ فقره تسهیلات داده شد؛ اظهار کرد: مجموع کل متقاضیان اخذ تسهیلات ازدواج استان مازندران ۳۳ هزار و ۷۶۴ نفر بودند که از این تعداد بالغ بر ۶۱ درصد موفق به اخد تسهیلات شدند.

وی با اشاره به اینکه در فروردین امسال از ۱۷ هزار و ۵۰۰ متقاضی تنها ۲.۴۰ درصد موفق به اخذ تسهیلات شدند که مجموعا ۴۲۵ نفر موفق به اخذ تسهیلات به ارزش ۱۳ میلیارد تومان شدند، افزود: ۱۷ هزار نفر از متقاضیان در صف انتظار تسهیلات قرار دارند که همت مسئولان را می‌طلبد.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران خاطرنشان کرد: ازدواج یک مسئله مهم راهبردی در حوزه جمعیت و جوانی جمعیت کشور محسوب می‌شود.

بریمانی ادامه داد: بر اساس آخرین آمار ارائه شده ملی، نرخ ازدواج از۸۴۰ هزار سال ۱۳۹۹ به ۵۳۰ هزار در سال ۴۰۲ کاهش یافته است.

*نرخ سن ازدواج مازندران بالاتر از میانگین کشوری است

وی بیان کرد: میانگین سن ازدواج مردان در برخی شهرهای مازندران به بیش از ۳۰ سال رسیده است این در حالی است که نرخ سن ازدواج در کشور ۲۷.۵ سال برای مردان و ۲۴.۵ سال برای زنان است.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران اعلام کرد: جشن باشکوه ازدواج در طول هفته ملی جمعیت در شهرهای مختلف مازندران برگزار می‌شود.

بریمانی اذعان کرد: در طول هفته ملی جمعیت و هفته ازدواج، برنامه‌های متعددی در سطح استان برگزار می‌شود.

* خوابگاه‌های متاهلین دانشجویی در دانشگاه‌های مازندران راه‌اندازی می‌شود
ام‌البنین محمدی مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران نیز در نشست خبری گفتگو محور هفته ملی جمعیت و آغاز هفته ازدواج اظهار کرد: امام علی علیه‌السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها دو الگوی واقعی برای زوجین هستند که باید به‌خوبی معرفی شوند.

وی افزود: رسالت رسانه‌ها در حوزه ازدواج یک رسالت متفاوت و اثرگذار است، چرا که برای مردم، باورپذیرتر است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران خاطرنشان کرد:  سال گذشته کنگره ۳۷ شهیده زن برگزار شد که در دل آن، یک‌هزار زوج جشن زندگی خود را برگزار کردند.

محمدی ادامه داد: در حال پیگیری راه‌اندازی خوابگاه‌های متاهلین دانشجویی در دانشگاه‌های استان هستیم.

وی بیان کرد: باید به گونه‌ای عمل کنیم که جوانان ما گفته‌های مدیران را باور کنند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران خاطرنشان کرد: سن ازدواج چه در مردان و چه زنان کشور ما بالا رفته است و این جای نگرانی و محل تدبیر و چاره اندیشی است.

محمدی اذعان کرد: فرهنگ‌سازی و عوامل تحصیلی و دانشگاهی از جمله مواردی است که باید جدی گرفته شود.

وی تاکید کرد: کودک همسری را نمی‌پذیریم و باید نسبت به فرزندآوری زوجین نیز اقدامات آموزشی و فرهنگ‌سازی صورت گیرد.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: ازدواج‌های ناموفق نیز متاسفانه در عقب‌نشینی جوانان ما در حوزه ازدواج اثرگذار بوده است.

محمدی اشاره کرد: مدیریت مالی نیز از جمله مواردی است که باید در حوزه آموزش بدان پرداخته شود.

*اعتبارات کفاف انتظارات را نمی‌دهد

ییلاقی معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان مازندران نیز در این نشست اظهار کرد: اعتبار کنونی ما بسیار اندک است که هیچ تناسبی با انتظارات از دستگاهی همچون ما نیست.

وی افزود: هفته ازدواج امسال با شعار ازدواج آسان و آسمانی از ۷ خرداد لغایت ۱۳ خردادماه برگزار می‌شود.

معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان مازندران خاطرنشان کرد: عناوین روزشمار هفته ازدواج امسال شامل زندگی لذت‌بخش با همسفر زندگی، ازدواج موفق آرامش ماندگار، ساده بود شیرین ماند، سخت بگیری سخت می‌گذره، ازدواج، مسیر آرامش و خوشبختی، با همسفر باشی زندگیتو ساختی، همه با هم برای ازدواج جوانان است.

گفتی است در پایان سخنان مسئولان متولی دستگاه‌های متولی حوزه جمعیت و جوانان، اهالی رسانه مازندران به بیان پیشنهادات، انتقادات و راهکارهای خود در این حوزه پرداختند و خواستار توجه ویژه مسئولان ارشد ملی برای تحقق عملی برنامه‌های افزایش جمعیت و فرزندآوری شدند.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.