کد خبر : 28442
تاریخ انتشار : شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸
105 views

تیترشمال گزارش می‌دهد؛

در همایش گرامیداشت سالروز سوم خرداد نیروهای مسلح مازندران چه گذشت؟

در همایش گرامیداشت سالروز سوم خرداد نیروهای مسلح مازندران چه گذشت؟
همایش گرامیداشت سالروز سوم خرداد نیروهای مسلح با حضور سردار اشتری مشاورعالی رئیس ستادکل نیروهای مسلح، فرمانده سپاه کربلا، سردار شالیکار فرمانده دوران دفاع مقدس، نماينده ولی فقیه در مازندران و مسئولان استانی و ملی در ستاد فرماندهی انتظامی مازندران برگزار شد.

 

 

مجتبی قربانی


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ صبح امروز همایش گرامیداشت سالروز سوم خرداد نیروهای مسلح با حضور سردار اشتری مشاورعالی رئیس ستادکل نیروهای مسلح، سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلا، سردار شالیکار فرمانده دوران دفاع مقدس، آیت‌الله محمدی‌لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران و مسئولان استانی و ملی در ستاد فرماندهی انتظامی مازندران برگزار شد.


آیت‌الله محمدباقر محمدی لایینی نماینده ولی‌فقیه در مازندران در آیین گرامیداشت روز سوم خردادماه در محل ستاد فرماندهی انتظامی استان مازندران اظهار کرد: وفاق و همدلی میان نیروهای مسلح مازندران، مثال‌زدنی است.

وی افزود: مقابله با باندهای قاچاق مواد مخدر، مشروبات، ساماندهی بی‌حجاب‌ها، سگ گردانی‌ها، باندهای اراذل و اوباش و اشرار، بسیار صبر و اراده می‌خواهد و نیروی انتظامی هم برخورد اسلامی، نرم و انسانی را حفظ و هم توانسته‌اند اقتدار خود را حفظ کنند.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران خاطرنشان کرد: باید جایگاه نیروی انتظامی ارتقا یابد و صلابت و اقتدار آن ارتقا یابد.

محمدی‌لائینی ادامه داد: افزایش کمی و کیفی باید صورت گیرد و حکمرانی انتظامی باید اقتدار یابد.

وی بیان کرد: هوشمندسازی و تجهیزات بسیار امروز موثر است و در کنار تجهیزات، تربیت نیروهای انسانی متخصص و اسلامی نیز حائز اهمیت است.

 


سردار مفخمی‌شهرستانی در آیین گرامیداشت روز سوم خردادماه در محل ستاد فرماندهی انتظامی استان مازندران با گرامیداشت ۱۴ هزار و ۵۰۰ شهید مازندران اظهار کرد: ان‌شاالله همه ما با عملکردمان به نحوی عمل کنیم که شرمنده شهدا نشویم.

وی افزود: در اقدامات و عملکردمان بنحوی، عمل کنیم که پرچم جمهوری اسلامی ایران اقتدارآفرین و الگویی برای تمام آزادگان دنیا باشد.

 

سردار اباذری از یادگاران دوران دفاع مقدس در آیین گرامیداشت روز سوم خردادماه در محل ستاد فرماندهی انتظامی استان مازندران اظهار کرد: امروز شاهد تمامی نیروهای مسلح در کنار یکدیگر هستند و این بسیار ارزشمند است.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس نیز همه از نیروی انتظامی، سپاهی، ارتشی، بسیجی و مردمی، در کنار یکدیگر بودند و فتح خرمشهر در سایه ثابت قدمی و همدلی همه نیروها در کنار یکدیگر بود.

یادگار دوران دفاع مقدس مازندران عنوان کرد: باید در کنار خاطرات رزمندگان، فرماندهان و اسرای ایرانی، خاطرات اسرای عراقی را نیز بخوانید که بسیار آموزنده است.

اباذری اعلام کرد: همه یک تکلیف داریم و تکلیف ما را امامین انقلاب مشخص کردند و تکلیف امروز ما، جهاد تبیین است تا این انقلاب به نسل‌های بعد سپرده شود.

 

سردار حسین اشتری مشاورعالی رئیس ستادکل نیروهای مسلح در امور امنیتی و انتظامی نیز در آیین گرامیداشت سوم خردادماه اظهار کرد: حضور چند ده میلیونی مسافران به استان مازندران، کار زیاد نیروی انتظامی را در برقراری نظم، برخورد و جرایم و اقدام، می‌طلبد و این نشان می‌دهد این قشر با نیت خدمت در حال فعالیت هستند.

وی افزود: فراجا نیازمند کمک مادی و معنوی است و شاهد حمایت‌های بیشتر از فراجا باشیم.

مشاورعالی رئیس ستادکل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: امروز روز آزاد سازی خرمشهر است که در عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس در چهار مرحله انجام و در عملیات چهارهم، فتح خرمشهر در ساعت ۱۱ حاصل شد.

سردار اشتری ادامه داد: هم ارتش، هم سپاه، هم بسیج و هم کمیته در کنار مردم در قالب بسیج، کمک شایانی کردند تا خرمشهر آزادساز شد.

وی بیان کرد: حدود ۳۵ هزار نفر از ارتش صدام در این عملیات، کشته، اسیر و مجروح شدند که تعداد اسرای عراقی به ۱۹ هزار نفر می‌رسید.

مشاورعالی رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: ما هیچ‌گاه شروع‌کننده جنگ نبودیم و به ما تحمیل شد، پس از فتح خرمشهر، همچنان بسیاری از امور بلاتکلیف و هیچ پیشنهاد صلحی ارائه نشد که جنگ ادامه یافت و این عملیات محل بسیاری از تغییرات نظامی و سیاسی شده بود.

سردار اشتری اعلام کرد: عملیات خرمشهر، توازن جنگ را به نفع ایران متمایل کرد و از همین خطه شمال کشور لشکر ۲۵ کربلا افزون بر ۳۰۰ شهید را در این عملیات، تقدیم کشور کرده است.

وی اشاره کرد: لشکر ۲۵ کربلا لشکری خط‌شکن و خط‌نگهدار بوده است که در دوران دفاع مقدس بسیار خوش درخشیدند.

مشاورعالی رئیس ستادکل نیروهای مسلح تاکید کرد: امروز ما باید بدانیم که خرمشهرها در پیش داریم و تاریخ نشان داد جایی که گوش به فرمان امام و اتکا به خدا داشته باشیم و هماهنگ و همدل باشیم، نصرت در پیش است و فتح‌ها رقم خواهد خورد.

سردار اشتری ادامه داد: امروز جنگ ترکیبی، جنگ شناختی و ادراکی در قالب جنگ نرم در حال تغییر افکار عمومی است تا ارزش‌ها و باورهای انسان‌ها را تغییر دهد و سعی دشمن دور کردن ما از ارزش‌ها و اعتقادات با ابزار رسانه و فضای مجازی است.

وی اذعان کرد: جهاد تبیین امروز وظیفه تک تک ما است و باید در کمین دشمن باشیم.

مشاورعالی رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: کشوری که روزگاری سیم‌خاردار هم نداشت امروز دارای موشک‌های هایپر سونیک است که می‌تواند قلب اسرائیل را نشانه رود.

سردار اشتری اعلام کرد: دشمن بداند اگر اشتباه محاسباتی کرد و تجاوزی کند قطعا سیلی محکمی خواهد خورد.

وی متذکر شد: در بحث مذاکرات، سیاست ما مذاکرات غیرمستقیم بوده علیرغم اینکه برعهدی دشمن را بارها دیده‌ایم و آنان نگران پیشرفت هسته‌ای ایران و افزایش قدرت ایران در حوزه‌های مختلف هستند.

مشاورعالی رئیس ستادکل نیروهای مسلح یادآور شد: اگر ما قبول کنیم مطالب آنان را، دیگر هیچ آرامشی نخواهیم داشت و باید روی آن پافشاری کرد.

اشتری اعلام کرد: ممکن است دشمن در مسائل داخلی، شیطنت کنند که بارها و بارها دیدیم و در سالیان اخیر جنگ ترکیبی را به راه‌ انداخته‌اند تا این نظام را از مسیر خود خارج کند.

وی افزود: نیروهای مسلح ما همه آماده‌اند و مردم ما هوشیارند که اگر توطئه‌ای باشد حتما خنثی خواهند کرد.

مشاورعالی رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: ما به گذشته خود افتخار می‌کنیم و نگران برخی ناکارآمدی‌ها هستیم اما به آینده امیدوار هستیم.

 

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.