کد خبر : 26616
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 4 مارس 2025 - 21:27
142 views

رئیس انجمن کلینیسین‌های مازندران:

ارتباط دوسویه؛ هدیه دامپزشکی مازندران به کلینیسین‌ها/حال تولید خوب است

ارتباط دوسویه؛ هدیه دامپزشکی مازندران به کلینیسین‌ها/حال تولید خوب است
رئیس انجمن کلینیسین‌های مازندران، بهبود عملکرد و معرفی جایگاه مسئولان فنی و بهداشتی را مرهون حمایت دامپزشکی مازندران با ایجاد ارتباط دوسویه و رفع موانع موجود دانست.

به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ کمال‌الدین مرزبان رئیس انجمن کلینیسین‌های استان مازندران در گفتگو با خبرنگار تیترشمال اظهار کرد: از آن‌جا که مسئول فنی مکفی در استان وجود نداشت طبق نامه‌ای که در سال ۱۳۹۸ ابلاغ کرد، مسئولیت فنی- بهداشتی دامداری‌ها بر عهده کلینیسین‌ها یا درمانگران قرار گرفت.

وی افزود: از سال ۱۳۸۸ تا به امروز مسئولیت فنی- بهداشتی مرغداری‌های استان بر عهده انجمن کلینیسین‌های مازندران است که معرفی جایگاه کلینیسین‌ها هر چند از ابتدا تا به امروز با فراز و نشیب‌هایی همراه بود اما اکنون به شرایط ایده‌آلی رسیده است.

رئیس انجمن کلینیسین‌های مازندران، خاطرنشان کرد: البته نباید در موضوع بهبود عملکرد و جایگاه کلینیسین‌ها،  از کمک و حمایت دامپزشکی استان مازندران در تحقق و دستیابی به این توفیقات، بگذریم و در دوره اخیر مدیریتی نیز این حمایت‌ها به بیشترین میزان خود در ادوار گذشته رسیده است.

این مسئول ادامه داد: اداره‌کل دامپزشکی مازندران در تمام مشکلات عدیده پیش روی انجمن کلینیسین‌های مازندران در کنار مسئولان فنی-بهداشتی استان بوده و با برگزاری جلسات و نشست‌های متعدد، مجدانه برای رفع چالش‌ها، تلاش و پیگیری کرده است.

مرزبان تاکید کرد: دامپزشکی مازندران توانست پس از سال‌ها، مشکلات عدیده کلینیسین‌ها با اتحادیه‌ها، انجمن‌های مرغ مادر و انجمن مرغ گوشتی و تعاونی‌های مرغ گوشتی مازندران، حل کند؛ حتی توانست مشکلات ما را با استانداری حل‌وفصل کند و کمک‌کار ما در این حوزه بوده است.

وی، اذعان کرد: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ما در سالیان اخیر، چالش با اصناف در موضوع فروش لوازمات حیوانات خانگی بود که اصناف به نوعی برای ما چالش را به وجود آورده بودند که دامپزشکی با رایزنی و پیگیری با استانداری و مسئولان سازمان صمت و  اصناف مازندران، توانست این مشکل چندین ساله را مرتفع کند.

رئیس انجمن کلینیسین‌های مازندران، خاطرنشان کرد: در بحث واحدهایی که با کمبود مسئولان فنی-بهداشتی بودند چه در خصوص مجتمع‌های بهداشتی و تفریحی، چه در بحث شیلات و چه در موضوع دامداری و گاو داری‌ها که کمتر رغبت به همکاری با کلینیسین‌ها دارند، دامپزشکی توانست این ارتباط دو طرفه را ایجاد و برقرار کند و خلأ دامپزشکان در این بخش‌ها مرتفع شده است.

رئیس انجمن کلینیسین‌های مازندران، تصریح کرد: در واقع دامپزشکی مازندران این مسیر را هموار کرد که مواد غذایی اعم از گوشت، مرغ و شیلات زیر نظر دامپزشک مجرب، تولید و عرضه و توزیع شود تا جامعه انسانی، آسیب و لطمه‌ای نبیند.

این مسئول به اقدام خوب دامپزشکی در حوزه صادرات اشاره کرد و گفت: در بحث صادرات شیلات نیز مشکلی که وجود داشت آن بود که روسیه در سال گذشته نپذیرفته بود که محصولات شیلاتی ما را وارد کند که در پی سفر مدیرکل دامپزشکی و تعدادی از کلینیسین‌های مازندران به کشور روسیه و گذراندن دوره ویژه، بلافاصله صادرات شیلات مازندران و ایران به کشور روسیه کلید خورد.

 

مرزبان، با اشاره به فعالیت ۳۰۰ کلینیسین در سطح استان مازندران، اعلام کرد: کار درمان استان از بحث حیوانات خانگی گرفته تا دام، طیور و شیلات را بر عهده دارند.

وی، عنوان کرد: یکی از با کیفیت‌ترین مرغ‌های تولیدی کشور در استان مازندران تولید می‌شود و مسئولیت فنی-بهداشتی این تولیدات بر عهده کلینیسین‌ها و یا درمانگران است که خوشبختانه تاکنون عملکرد بسیار موفقی را شاهد بودیم.

رئیس انجمن کلینیسین‌های مازندران، اعلام کرد: مسئولیت فنی- بهداشتی در مرغداری‌ها به این شکل است که تولیداتی که در مرغداری‌ها صورت می‌گیرد از سوی دامپزشک به لحاظ بهداشتی مورد تایید قرار می‌گیرد.

مرزبان، ادامه داد: بالاخره، بحث مرغ‌های بیمار،باقیمانده دارویی، استفاده صحیح از واکسن‌ها و مواردی از این دست در بخش تولید داریم که ممکن به جامعه انسانی برساند، لذا وظایف دامپزشکان به عنوان مسئولان فنی-بهداشتی در مرغداری‌ها و دامداری‌ها آن است که در گام نخست، اطلاع رسانی کنند و در گام بعدی، نسبت به پیشگیری اقدام کنند.

وی اعلام کرد: البته اگر مسئله حادی رخ دهد، مسئولان فنی-بهداشتی، آن را به مراجع بالادستی یعنی سازمان دامپزشکی و اداره‌کل دامپزشکی در استان‌ها، اطلاع خواهند داد.

رئیس انجمن کلینیسین‌های مازندران، بیان کرد: روند کار در استان مازندران یک روند صعودی و مطلوب در این حوزه بوده و استان مازندران از جمله استان‌هایی در سطح کشور است که مرغ پایتخت کشور را تامین می‌کند و دارای تولیدات بسیار خوبی در سطح کشور هستیم و سالیان طولانی است که مرغ مازندران بر روی سفره مردم استان و استان‌های همجوار نظیر سمنان، کرج، تهران و البرز، مصرف می‌شود.

این مسئول ادامه داد: تاکنون هیچ ایرادی به عملکرد مسئولان فنی-بهداشتی استان مازندران چه در سطح مردم استان و چه در سطح تهران و شهرهای اطراف، وارد نشد و همواره مشتاق مصرف مرغ‌های استان مازندران هستند.

مرزبان، اشاره کرد: استان مازندران به نسبت سایر شهرها و استان‌های معین دیگری که تامین‌کننده مرغ پایتخت هستند، بیشترین میزان سهم را دارد و این مهم به سبب هم وجود رطوبت لازم، دمای مناسب، کارخانجات به‌روز، تجهیزات مدرن، نیروی انسانی ماهر و مسئولان فنی و بهداشتی متخصص در سطح استان است.

وی افزود: با راهبری و هدایت انجمن کلینیسین‌های مازندران، خوشبختانه توزیع و تراکم کلینیسین‌ها در سطح شهرهای استان و حتی نسبت کلینیسین‌ها به واحدهای دام، طیور و شیلات، یک میزان مطلوب و متناسب است و شاهد تراکم دامپزشک در یک محدوده خاص نیستیم.

رئیس انجمن کلینیسین‌های مازندران، عنوان کرد: هر دامپزشک قبل از ایجاد مطب در هر نقطه از استان، جدا از اینکه شخصا بررسی و بازاریابی می‌کند از مشاوره انجمن کلینیسین‌های مازندران نیز بهره می‌گیرد تا در نقطه مناسب، مستقر شود.

مرزبان، عنوان کرد: در حوزه صادرات خارجی نیز واحد مرغ ساوانا در شرق استان از صادرکنندگان برتر استانی و ملی است که تمامی امور مربوطه آن توسط دامپزشکان بومی و داخلی صورت می‌گیرد و تولیدات این شرکت با گرید A به کشورهای هدف، صادر می‌شود.

 

 

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.