کد خبر : 28740
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵
133 views

وقتی هنر به ستایش ایثار می‌پردازد؛

شهدای سلامت در قاب وضعیت قرمز

شهدای سلامت در قاب وضعیت قرمز
رضا راعی، کارگردان فیلم داستانی «وضعیت قرمز»، این اثر را هفدهمین تجربه سینمایی خود می‌داند که پس از «خان‌طومان» به موضوع ایثار و فداکاری می‌پردازد. این فیلم، روایتی واقعی از دوران کرونا و جانفشانی‌های کادر درمان مازندران است.

 

مجتبی قربانی


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ ظهر امروز دوشنبه نوزدهم خرداد ماه، نشست خبری عوامل تولید فیلم داستانی وضعیت قرمز با موضوع به تصویر کشیدن جانفشانی های مدافعان سلامت مازندران در دوران شیوع بیماری منحوس کووید ۱۹ به کارگردانی آقای رضا راعی و تهیه‌ کنندگی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در سالن مدافعان سلامت مرکز بهداشت استان برگزار شد.

رضا راعی کارگردان فیلم داستانی وضعیت قرمز در این نشست خبری اظهار کرد: کار پیش‌تولید این فیلم داستانی از ۲۹ بهمن‌ماه سال گذشته آغاز شده است.

وی افزود: نزدیک به ۶۰۰ نفر در فراخوان بازیگری این مستند ثبت‌نام کردند و ۹۸ بازیگر مازندرانی در این فیلم، نقش‌آفرینی خواهند کرد.

وضعیت قرمز کلید می‌خورد

کارگردان فیلم داستانی وضعیت قرمز خاطرنشان کرد: به‌زودی کلید این مستند در شهرهای ساری و آمل زده خواهد شد.

راعی ادامه داد: این فیلم در ۱۱ شهرستان مازندران با بیش از ۱۸۰ لوکیشن تصویربرداری خواهد شد.

وی بیان کرد: مدت این فیلم داستانی بیش از ۸۰ دقیقه با پرداختن به ۱۶ شهید حوزه سلامت است.

کارگردان فیلم داستانی وضعیت قرمز اعلام کرد: تصمیم ما انعقاد قرارداد با ۸ چهره مشهور سینمای کشور در این فیلم داستانی است که تا به امروز با ۳ چهره سینمایی مشهور نظیر حدیثه فولادوند قرارداد بسته شده است.

راعی اشاره کرد: هر چند تفاهم‌نامه این فیلم یکساله است اما تلاش خواهیم کرد تا کمتر از یکسال، ساخت این فیلم به پایان برسد.

وی افزود: تحقیقات از زندگی شهدای مدافعان سلامت انجام و فیلمبرداری با حضور کارشناسان بهداشت صورت می‌گیرد.

کارگردان فیلم داستانی وضعیت قرمز تاکید کرد: همه ما کرونا را لمس کردیم و اطمینان می‌دهیم با حضور کارشناسان مجرب بهداشت، شاهد اتفاقات خوبی در روایت اتفاقات واقعی باشیم.

راعی مطرح کرد: فیلم داستانی وضعیت قرمز هفدهمین کار بنده است و آخرین فیلمی که به نمایش گذاشته شده است مربوط به فیلم خان‌طومان بوده است.

وی اذعان کرد: این فیلم داستانی بنا دارد تا به روایت ایثارگری مدافعان سلامت مازندران در دوران کرونا بپردازد.

کارگردان فیلم داستانی وضعیت قرمز گفت: هدف من آن است که توانمندی‌های هنرمندان مازندران نیز در این فیلم داستانی دیده شود.

تقدیر از ایثارگری‌های کادر درمان

در همین رابطه، محدثه حسینی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار ما گفت: زحمات کادر بهداشت و درمان در ایامی که همگان ترس آن را داشتند از منازل خود خارج شوند، بر کسی پوشیده نیست. کادر درمان از تمام چیزهای خود گذشتند و به میدان آمدند.

وی افزود: اگر جان‌فشانی کادر سلامت نبود و اگر از زندگی خود نمی‌گذشتند، امروز ما با این آرامش و امنیت گرد هم جمع نمی‌شدیم. در بدو کار، نه راه درمان و نه راه پیشگیری مشخص نبود، اما کادر سلامت بر مبنای عشق به کارشان و وظیفه‌ خود در مراکز درمانی حاضر شدند.

حسینی با تاکید بر جهانی بودن مشکل کرونا، خاطرنشان کرد:«کادر سلامت با همه مشکلات و دغدغه‌ها بدون هیچ چشمداشتی در کشیک خود حاضر می‌شدند. وظیفه ما قدردانی از کادر سلامت و یادآوری تلاش‌های آنان به فرزندان‌مان است. نباید بگذاریم این جان‌فشانی‌ها فراموش شود و باید ثابت کنیم که قدردان کادر بهداشت هستیم.

      
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: در دانشگاه علوم پزشکی مازندران وظیفه خود می‌دانیم از تلاش‌های پزشکان، پرستاران، مراقبین سلامت، بهورزان و تمامی کادر سلامت در ایام کرونا قدردانی کنیم.

وی همچنین با اشاره به رشادت‌ها و ایثار پرستاران و کادر سلامت، شایعات مربوط به مرگ برخی بیماران کرونا به‌دلیل تجویز داروی اشتباه را به‌شدت تکذیب کرد و گفت: «پرستار و پزشکی که علیرغم بارداری در محل کار خود برای نجات جان انسانی دیگر حاضر می‌شود، بی‌انصافی است که برخی شایعات را در خصوص مرگ برخی بیماران کرونا به‌دلیل تجویز داروی اشتباه را باور کنیم و صراحتاً آن را تکذیب می‌کنم.

حسینی در پایان از عوامل، بازیگران، نویسنده و کارگردان مستند در دست تولید «وضعیت قرمز» تشکر و قدردانی کرد.

روایت مظلومیت شهدای سلامت

طیبه یوسفی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، نیز در حاشیه این نشست خبری در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: شهدای سلامت بسیار مظلوم‌اند. ما یک جنگ نابرابر را دیدیم و آسیب‌های آن را دیدیم. جنگی که مجدداً شاهد حضور جهادگران و ایثارگران بودیم که به چیزی جز ایثار فکر نکردند و از همه چیز برای نجات جان انسان‌ها گذشتند.

وی افزود:این گذشت به‌معنای عدم علاقه و وابستگی آنان به خانواده‌ نیست، بلکه نشان از ایثارشان دارد. امروز اگر می‌خواهیم آن حادثه‌ها را روایت کنیم، صرفاً هدف‌مان اطلاع‌رسانی نیست، بلکه باید این فرهنگ را انتقال دهیم.

یوسفی با بیان اینکه «شهدا انتخاب می‌شوند و کسی که حاضر می‌شود از جان خود برای نجات انسان دیگر بگذرد شایسته تقدیر است»؛ خاطرنشان کرد: شهدای چه دوران دفاع مقدس و چه دوران کرونا، در واقع انسان‌های خاصی بوده‌اند. روایت مظلومیت، شهامت و ایثارگری شهدای مدافعان سلامت وظیفه ما است.

گفتنی است فیلم داستانی «وضعیت قرمز»، روایتی سینمایی از مظلومیت و شهامت شهدای سلامت در استان مازندران است که در دوران کرونا، جان خود را فدای نجات هم‌وطنان کردند. نشست خبری این فیلم، با حضور کارگردان و عوامل این فیلم سینمایی و نیز مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران، فرصتی شد تا بر ضرورت پاسداشت این ایثارگری‌ها و انتقال فرهنگ فداکاری به نسل‌های آینده تأکید شود.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.