پس از انتخاب احمدیسقندیکلایی به عنوان شهردار ساری؛
شهرام ایرجی به ترکیب شورای شهر ساری بازگشت

به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ در انتخابات شورای شهر ساری، پرویز شعبانی، سیدحسین یوسفی، شهرام ایرجی،سیدحسن احمدیسقندکلایی،علی عاشقان، سیدذوالفقار شریفی، سیدرحمان میرشجاعی و سید افشین راسخ به عنوان اعضای شورای شهر ساری انتخاب شدند.
به دلیل غیبت عضو طولانیمدت قانونی یک عضو شورا حسین وریجی عضو علیالبدل در ترکیب شورای شهر ساری قرار گرفته بود.
روند تغییر در ترکیب شورای شهر ساری به همین جا ختم نشده است، پس از انتخاب سیدحسن احمدیسقندیکلایی به عنوان شهردار ساری، سیداحمد صالحی دومین عضو علیالبدل شورا طی جلسهای معارفه شده بود و حتی در برخی از جلسات شورا نیز حضور پیدا کرده بود.
حضور این عضو شورا به چندین جلسه نرسیده بود اما امروز شهرام ایرجی که در مرخصی قانونی قرار داشت در ترکیب شورای شهر ساری قرار گرفت تا اسامی شورای شهر ساری به این صورت تغییر یافت و اکنون پرویز شعبانی،سیدحسین یوسفی،شهرام ایرجی، حسین وریجی،علی عاشقان،سیدذوالفقار شریفی، سیدرحمان میرشجاعی و سیدافشین راسخ به عنوان عضو شورا فعال هستند.
خبر بازگشت به کار شهرام ایرجی و خروج سیداحمد صالحی به عنوان عضو شورای شهر ساری توسط یکی از اعضای شورای شهر تایید شده است.
انتهای خبر/
برچسب ها :انتخابات شورای شهر ساری ، بازگشت ، ترکیب شورای شهر ساری ، شهرام ایرجی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰