کد خبر : 27218
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲
105 views

مدیر ستاد اقامه نماز مازندران انتقاد کرد؛

نبود زیرساخت مناسب در ۴۰۰ کیلومتر نوار ساحلی مازندران

نبود زیرساخت مناسب در ۴۰۰ کیلومتر نوار ساحلی مازندران
مدیر ستاد اقامه نماز مازندران با انتقاد از وضعیت زیرساختی نماز در استان، گفت: علی‌رغم مسافرپذیری بالای مازندران، متأسفانه در ۴۰۰ کیلومتر نوار ساحلی استان زیرساخت مناسبی برای نماز مسافران وجود ندارد.

نبود زیرساخت مناسب در ۴۰۰ کیلومتر نوار ساحلی مازندران
به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ حجت‌الاسلام عباسعلی ابراهیمی در جمع خبرنگاران در خصوص تشریح برنامه‌های سال جاری ستاد اقامه نماز استان با تاکید بر جایگاه والای نماز در معارف دینی، اظهار کرد:براساس استانداردها هر ۳۰ کیلومتر می بایست ایستگاه برپایی نماز در جاده ها وجود داشته باشد که در این بخش در مازندران با مشکلاتی مواجه هستیم.
وی افزود: ۴۰۰ کیلومتر ساحل در مازندران وجود دارد اما زیرساخت اقامه نماز در این سواحل کمرنگ است.
مدیر ستاد اقامه نماز مازندران با انتقاد از وضعیت زیرساختی نماز در استان، گفت: علی‌رغم مسافرپذیری بالای مازندران، متأسفانه در ۴۰۰ کیلومتر نوار ساحلی استان زیرساخت مناسبی برای نماز مسافران وجود ندارد.
ابراهیمی پیشنهاد کرد که با محوریت استانداری و مشارکت سازمان‌هایی نظیر تولیت آستان قدس رضوی، بنیاد برکت و سازمان برنامه و بودجه، ایستگاه‌های نماز در فاصله هر ۳۰ کیلومتر از مسیرهای بین‌شهری ایجاد شود.
وی خاطرنشان کرد: ستاد اقامه نماز با تدوین سند تحول و بومی‌سازی آن برای استان مازندران، برنامه‌ریزی‌های دقیقی را متناسب با ظرفیت‌ها، تهدیدها، ضعف‌ها و فرصت‌های ۱۱۰ دستگاه اجرایی استان انجام داده است.
مدیر ستاد اقامه نماز مازندران ادامه داد: این سند به صورت تفاهم‌نامه به دستگاه‌ها ابلاغ شده و شامل ماموریت‌های عمومی و اختصاصی در حوزه ترویج نماز است.
ابراهیمی تاکید کرد: عملکرد دستگاه‌ها از طریق سامانه «سجاده» رصد می‌شود و پس از ارزیابی توسط هیات کارشناسی متشکل از نماینده ستاد، استانداری، نماینده ولی‌فقیه و کارشناسان تخصصی، نمره توصیفی به آنها اختصاص داده می‌شود و دستگاه‌های برتر نیز در اجلاسیه‌های استانی و ملی نماز مورد تقدیر قرار می‌گیرند.
وی، برنامه‌های این ستاد را در چهار محور فرهنگی، آموزشی، ارزیابی و پشتیبانی عنوان کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات، الزام تمام دستگاه‌های اجرایی به داشتن نمازخانه‌ با استاندارد مناسب و حضور امام جماعت در ادارات است حتی در ادارات شهرستانی کوچک نیز باید شرایط اقامه نماز فراهم شود.
ابراهیمی از طراحی دوره‌های آموزشی ۲۸ ساعته برای کارکنان دستگاه‌های اجرایی خبر داد که شامل ۱۴ ساعت آموزش حضوری و ۱۴ ساعت آموزش غیرحضوری در موضوعاتی مانند احکام نماز، اسرار نماز و پاسخ به شبهات دینی است.
وی خاطرنشان کرد: دوره‌های آموزشی برای مربیان مهد کودک، معلمان آموزش‌وپرورش و نهضت سوادآموزی طراحی و اجرا شده است تا از سنین پایین فرهنگ نماز در کودکان نهادینه شود، همچنین از اساتید حوزه و دانشگاه در استان برای برگزاری نشست‌ها و پاسخ به شبهات در مراکز علمی بهره‌برداری شده است.

اهداف دومین کنگره راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر
مدیر نمایندگی بنیاد بین‌المللی غدیر در استان مازندران همچنین در بخش دیگری ضمن تشریح ابعاد و اهداف دومین کنگره راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر، به تبیین اهمیت راهبردی این رویداد در گفتمان‌سازی اجتماعی و تمدن‌سازی اسلامی پرداخت.
ابراهیمی به برگزاری دومین کنگره «راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر با تأکید بر ترویج نهج‌البلاغه و آداب اجتماعی غدیر» اشاره کرد و گفت: این کنگره در ادامه مسیر موفق نخستین دوره برگزار می‌شود. سال گذشته با همکاری نهادهای مختلف فرهنگی، دانشگاهی و رسانه‌ای، کنگره‌ای پربار برگزار شد و امسال نیز تلاش داریم این رویداد را با رویکردی تقویت‌شده، در قالبی تازه و با اثرگذاری وسیع‌تر برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه فراخوان این کنگره به زبان انگلیسی و با مجوز ISC (پایگاه استنادی علوم جهان اسلام) تهیه و منتشر شده است، افزود: تاکنون بیش از ۳ هزار فراخوان از طریق سامانه شبکه دولت ارسال شده است.
مدیر نمایندگی بنیاد بین‌المللی غدیر در استان مازندران در پایان گفت: مکاتبه با نمایندگی وزارت امور خارجه جهت رساندن پیام کنگره به ۱۶۳ کشور جهان صورت گرفته و سفرای این کشورها نیز در جریان محتوای علمی و فرهنگی کنگره قرار گرفته‌اند.
انتهای خبر/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.