کد خبر : 28580
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
104 views

نماینده مردم ساری و میاندورود در همایش تجلیل از خانواده‌های اهداکننده عضو مازندران:

نهادینه‌سازی فرهنگ‌ اهدای زندگی یک ضرورت است

نهادینه‌سازی فرهنگ‌ اهدای زندگی یک ضرورت است
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس به تلاش‌ها برای نهادینه کردن فرهنگ اهدای عضو اشاره کرد و گفت: "ما تلاش می‌کنیم این تفکر بزرگ شما را تسری دهیم و نهادینه‌اش کنیم، چرا که این یک نیاز و ضرورت امروز است.

 

 


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ دکتر عالیه زمانی، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، در مراسمی به مناسبت تجلیل از خانواده‌های اهداکننده عضو، ضمن ادای احترام به بنیانگذار انقلاب اسلامی و آرزوی طول عمر برای رهبر معظم انقلاب، از ایثار و بزرگواری این خانواده‌ها قدردانی کرد.

دکتر زمانی سخنان خود را با تشکر از دکتر رضایی، ریاست دانشگاه و هیئت رئیسه، و همچنین آقای قربانی و اعضای هیئت امنای انجمن اهدای عضو به خاطر تلاش‌هایشان در زمینه تکریم خانواده‌های اهداکننده عضو و فرهنگ‌سازی اهدای زندگی آغاز کرد.

او با اشاره به اهمیت و ارزش این عمل انسان‌دوستانه گفت: “در مقابل عظمت، گذشت و ایثار شما خانواده‌های محترم که جان بخشیدید و حیات بخشیدید، هیچ کلامی و هیچ رفتاری نمی‌تواند ارزش و بزرگواری‌تان را بیان کند. شما در سخت‌ترین لحظه زندگی خود، برای عزیزترین کسانتان سخت‌ترین تصمیم را گرفتید و زمانی که مرگ تعریف می‌شود، شما با تصمیم بزرگ خود زندگی را آغاز کردید.”

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جسم انسان آفریده الهی و گوهری ارزشمند است، افزود: “شما جعبه جواهر جسم انسان را که هدیه الهی است را با بزرگواری خود بخشیدید تا به حیات انسان‌های دیگر کمک کنید. در آن لحظه ایثار کردید و از همه آنچه که برایتان اهمیت داشت، گذشتید و باور کردید که زندگی در همین دنیا و پس از مرگ نیز می‌تواند آغاز شود، و این بسیار با ارزش است.”

دکتر زمانی در ادامه به تلاش‌ها برای نهادینه کردن فرهنگ اهدای عضو اشاره کرد و گفت: “ما تلاش می‌کنیم این تفکر بزرگ شما را تسری دهیم و نهادینه‌اش کنیم، چرا که این یک نیاز و ضرورت امروز است. همانطور که دکتر رضایی نیز قرائت کردند، ‘بنی آدم اعضای یک پیکرند که در آفرینش ز یک گوهرند.’ ما نمی‌توانیم نسبت به درد و رنج یکدیگر بی‌تفاوت باشیم و شما این را به بهترین شکل ممکن نشان دادید.”

او همچنین به سابقه اهدای عضو در دانشگاه علوم پزشکی مازندران اشاره کرد و یادآور شد: “در دهه هشتاد و در سال ۸۲، زمانی که مسئولیت بیمارستان امام خمینی (ره) را بر عهده داشتم، اولین اهدای عضو از مجموعه این مرکز انجام شد. خانواده بزرگوار قاسمی در آن زمان تصمیم سخت و مهمی گرفتند و این اتفاق، یک حرکت جدید را در بحث اهدای عضو در دانشگاه علوم پزشکی مازندران آغاز کرد.”

دکتر زمانی به مشکلات گذشته در زمینه انتقال بیماران مرگ مغزی به مراکز پیوند در تهران اشاره کرد و از تلاش‌های کادر درمانی برای غلبه بر این چالش‌ها قدردانی کرد.

او خاطره‌ای از یکی از موارد اهدای عضو را بازگو کرد که با تلاش دکتر پارسایی و دیگران، ۱۱ عضو از یک فرد مرگ مغزی اهدا شد و بخشی از آن بلافاصله پیوند خورد و بخشی دیگر در بانک اعضا استفاده شد.

نماینده مردم ساری و میاندورود در پایان سخنان خود، از زحمات و تلاش‌های کادر درمانی، پزشکان متخصص، به ویژه گروه‌های تشخیص و تأیید مرگ مغزی، و همه همکاران در مراکز درمانی استان که در این حوزه فعالیت می‌کنند، قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود که با ایجاد ارتباط مناسب و انتقال مفاهیم ارزشی، محیطی فراهم شود که بتوان اهدای عضو را بیش از پیش ترویج داد.

 

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.