کد خبر : 28481
تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶
133 views

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران خبر داد:

کمبود ۲۰۰۰ مگاواتی برق در مازندران تا برق‌خواری شوم ماینرها

کمبود ۲۰۰۰ مگاواتی برق در مازندران تا برق‌خواری شوم ماینرها
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با بیان اینکه با کمبود ۲۰۰۰ مگاوات برق در مازندران مواجه هستیم؛ گفت: ماینرها یکی از پدیده‌های شوم حوزه برق است که شناسایی آنان بسیار سخت است و شگردهای مختلفی را برای عدم شناسایی بکار می‌بندند.

 

 

مجتبی قربانی


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ پیش از ظهر امروز نشست خبری سیدکاظم حسینی‌کارنامی مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با اصحاب رسانه برگزار شد.

سیدکاظم حسینی مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران در این نشست خبری اظهار کرد: در کشور ۴۱ میلیون مشترک داریم که به ۹۰ هزار مگاوات برق تولیدی نیاز داریم.

وی افزود: تولید کنونی برق کشور ۶۵ هزار مگاوات است که عمدتا از نیروگاه‌های برق‌آبی تامین می‌شود که متاسفانه به دلیل کاهش بارش در جنوب کشور با چالش مواجه شدیم.

کمبود ۲۰۰۰ مگاواتی برق در مازندران

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران خاطرنشان کرد: در مازندران نیز نیاز مصرف ۴ هزار مگاوات برق است که تولید ما در استان حدود ۲۰۰۰ مگاوات برق است که ۲۰۰۰ مگاوات کمبود داریم.

حسینی‌کارنامی ادامه داد: بخش اعظمی از این کمبود را در تبادلات با استان‌های تهران و گیلان داریم و در تامین برق مشکلی نداریم.

راهکارهای کاهش مصرف برق

وی بیان کرد: ناترازی موجود ۲۰ هزار مگاوات برق در سطح کشور است که بهترین راهکار مدیریت مصرف است که نگاه‌داشتن دمای ۲۵ درجه کولرها در فصل گرما، خاموش کردن لامپ‌های اضافی و یا استفاده از نور طبیعی در طول روز از جمله این راهکارها است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با عذرخواهی از مردم بابت خاموشی‌ها، عنوان کرد: کم کردن روشنایی معابر و نظارت جدی بر دستگاه‌های اجرایی با نصب یک‌هزار کولر هوشمند از جمله اقدامات در حوزه مدیریت مصرف است که شرکت توزیع برق نسبت به آن اقدام کرده است‌.

 

نصب ۲۵ هزار کنتور هوشمند برای مشترکین خانگی پرمصرف

حسینی‌کارنامی اعلام کرد: ۲۵ هزار کنتور هوشمند برای مشترکین خانگی پرمصرف نصب کردیم و مصارف آنان را محدود کردیم.

وی افزود: در بخش تجاری‌های پرمصرف نیز ۲۲ هزار کنتور هوشمند نصب کردیم که کاملا قابل کنترل هستند و آنان را محدود کردیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران، عنوان کرد: در بخش کشاورزی نیز ۱۲۵ هزار مشترک تک فاز پایدار و ۸ هزار و ۶۰۰ مشترک ۳ فاز و بالاتر با برنامه جدول مصرف داریم.

حسینی‌کارنامی اشاره کرد: بر اساس دستورالعمل ابلاغی، روزانه ۵ ساعت برق مشترکین کشاورزی قطع و مابقی ساعات برق رایگان در اختیار آنان قرار داده می‌شود.

وی مطرح کرد: ماده ۱۶ جهش تولید صنایع اشاره می‌کند که صنایع باید یک درصد انرژی مصرفی خود را از انرژی تجدیدپذیر استفاده کنند که از سال ۱۴۰۲ اجرایی شده است.

پدیده شوم ماینرها در مازندران

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران تصریح کرد: ماینرها یکی از پدیده‌های شوم حوزه برق است که شناسایی آنان بسیار سخت است و شگردهای مختلفی را برای عدم شناسایی بکار می‌بندند.

حسینی‌کارنامی اعلام کرد: هر ماینر به اندازه ۱۰ واحد مسکونی برق مصرف می‌کند و بازای استخراج یک بیت کوین باندازه ۴۴۰ واحد مسکونی برق مصرف می‌کند.

وی عنوان کرد: افرادی که ماینرها را به ما معرفی کنند و گزارش دهند بازای هر دستگاه یک میلیون پاداش به آنان اهدا می‌شود.

سرقت ۱۰۰ تن سیم مسی در سال گذشته

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران از سرقت ۱۰۰ تن سیم مسی در سال گذشته و هزینه تحمیلی ۱۰۰ میلیارد تومانی به شرکت توزیع برق مازندران خبر داد و گفت: سرقت سیم در استان مازندران بسیار زیاد است و در حال تبدیل سیم مسی به کابل هستیم و از ۱۸ هزار متر شبکه افزون بر ۱۲ هزار متر شبکه ما سیم مسی و مابقی کابل است و در واقع دو سوم شبکه ما سیم مسی است.

حسینی‌کارنامی از افتتاح اتاق رصد و پایش مصرف برق در شرکت توزیع برق مازندران اعلام کرد: همه مشترکین در این اتاق، رصد می‌شود و برخورد و پیگیری لازم صورت می‌گیرد.

ادارات موظف هستند ۵ درصد انرژی خود را از انرژی تجدیدپذیر استفاده کنند

وی با بیان این توضیح که کل ادارات مازندران روزانه حدود ۶۰ مگاوات برق مصرف می‌کنند که تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در مدیریت مصرف برق و کاهش ناترازی‌ها موثر است‌؛ اشاره کرد: ادارات موظف هستند ۵ درصد انرژی خود را از انرژی تجدیدپذیر استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران بیان کرد: در کیاسر بنا است نیروگاه خورشیدی ۲۵۰ مگاواتی راه‌اندازی شود و هنوز زمین آن تحویل نشده است.

حسینی‌کارنامی ادامه داد: سهم تولید برق سد شهید رجایی ۱۳.۵ مگاوات برق است و نقش کلیدی در تراز یا ناترازی برق ندارد، چرا که عمده نیروگاه‌های برق‌آبی کشور در جنوب مستقر هستند و تنش‌های آبی بسیار بر این نیروگاه‌ها اثرگذار است.

الزام بیمارستان‌ها، ادارات و مراکز دولتی به نصب دیزل‌های ژنراتور

وی با اشاره به الزام بیمارستان‌ها، ادارات و مراکز دولتی به نصب دیزل‌های ژنراتور از عدم همراهی آنان انتقاد کرد و گفت: البته راهکار دیگر دو تغذیه شدن مراکز حساس برای تامین پایدار برق در زمان قطعی‌ها است که در این خصوص نیز همراهی مطلوب صورت نگرفته است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران خاطرنشان کرد: در حوزه صنایع تا امروز هیچ ضمانت اجرایی برای احداث نیروگاه‌های مقیاس کوچک خودتامین وجود نداشت و از سال گذشته اجرایی شده و در در دست انجام قرار گرفته است.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.