وزیر میراث فرهنگی:
گنبد تاریخی بابل مرمت میشود

به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ سیدرضا صالحی امیری در حاشیه بازدید از گنبد آستانه امامزاده قاسم بابل(ع) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای بازسازی این بنای فاخر تهیه طرح باسازی آن از سوی موسسه تحقیقات باستان شناسی کشور انجام می شود.
وی گفت: یکی از بناهای تاریخی شهرستان که فرماندار بابل پیگیر مرمت و بازسازی آن بود گنبد ۶۰۰ ساله آستانه امامزاده قاسم(ع)است که مقدمات بازسازی این بنا در دستور کار قرار گرفت.
وزیر میراث فرهنگی با اشاره به این مطلب که بازسازی بقعه امامزاده قاسم باید به صورت فنی توسط کارشناسان خبره میراثی انجام شود، اظهار کرد: با تهیه طرح مرمت این بنا اعتبار لازم برای بازسازی این بقعه در نظر گرفته می شود.
این مقام مسوول تصریح کرد: بازسازی و مرمت بناهای تاریخی یکی از سیاست های راهبردی دولت است که با استفاده از همه ظرفیت های موجود برای تحقق آن تلاش می شود.
انتهای خبر/
برچسب ها :بازدید از گنبد آستانه امامزاده قاسم بابل(ع) ، سیدرضا صالحی امیری ، مرمت بناهای تاریخی ، وزیر میراث فرهنگی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰