رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران:
۱۱ طرح سرمایهگذاری از مجموع ۵۰ طرح بازدید شده اجرایی نشد/ ابطال تغییر کاربری در انتظار طرحهای اجرا نشده

به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ دکتر عبدالرضا کریمپور ملکشاه دبیر شورای برنامهریزی و توسعه مازندران و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص مروری بر مهمترین اقدامات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران در سال ۱۴۰۳ و اهم برنامهها در سال ۱۴۰۴ ،اظهار کرد: سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران در سال ۱۴۰۳ در حوزه بودجه یکی از اقدامات مهمی را که اجرا کردند تهیه مدل و بازمهندسی مدل توزیع اعتبارات در استان بود.
وی افزود: از همه صاحب نظران، کارشناسان و دغدغه مندان حوزه توسعه و بودجه استان استفاده شد و به صورت بومی در سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران با ۵۴ شاخص توسعه ای، مدلی طراخی شد تا بتوانیم توزیع اعتبارات بر مبنای عدالت در استان انجام شود.
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه مازندران خاطرنشان کرد: در این راستا سهم ضرایب شهرستان ها برای توزیع اعتبارات مشخص شد و تمام کمیته های برنامه ریزی شهرستان ها به صورت جد مورد حضور همکاران ما قرار گرفت و بیش از ۳۳۰۰ پروژه در این کمیته های برنامه ریزی، بررسی و پایش قرار گرفت و توزیع اعتبار انجام گرفت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ در بخش بودجه هزینه ای در حوزه ذخیره مرخصی بازنشستگان سال ۱۴۰۲ به صورت کامل تامین اعتبار و پرداخت شد و ذخیره مرخصی بازنشستگان سال ۱۴۰۳ نیز در مقطع ۹ ماهه به صورت کامل تامین و پرداخت شد.
دکتر کریمپور ملکشاه بیان کرد: پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۲ به صورت کامل تامین و پرداخت شد.
وی عنوان کرد: در حوزه اعتبارات عمرانی با منابعی که در پایان سال تامین شد و تخصیص آن به استان ها آمد، رویکرد سازمان بر این استوار بود که پروژه های مهم تمام شدنی با پیشرفت بالا مورد حمایت بیشتری قرار بگیرند تا هر چه زودتر شاهد پایان این پروژه ها و بهره برداری آن باشیم تا مردم از ثمره این پروزه ها، بهره مند شوند.
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه مازندران گفت: در حوزه پروژه های عمرانی سعی شد تا تمام این پروزه ها مورد رصد و پایش قرار بگیرند و مورد نظارت های ویژه ای قرار بگیرند که گرازش های نظارتی لازم و به صورت فنی و اعتباری تهیه و به مراجع ذیربط ارسال خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران اعلام کرد: ستاد درآمد استان، به صورت جدی مورد توجه همکاران من در سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران قرار گرفت و با حضور همه دغدغه مندان و دستگاه های اجرایی ذی مدخل در تامین این درآمد در استان، با همراهی و همدلی استاندار مازندران و مسئولین دستگاه های اجرایی و تمام نظام حکمرانی استان، به صورت جدی جلسات برگزار و علیرغم اینکه بخش مهمی از جی دی پی (GDP) استان در حوزه کشاورزی بود و این حوزه معاف از مالیات بود؛ موفق شدیم سهم ۱۰۵ درصدی از درآمد برنامه ریزی شده برای استان را تحقق ببخشیم و از منافع موضوع تخصیص اعتبار مازاد در حوزه عمرانی و جاری برای استان، بهره مند شویم.
دکتر کریمپور ملکشاه اضافه کرد: در حوزه توسعه، مدیریت و سرمایه انسانی، شاخص های کلیدی عملکردی ( KPI مخفف کلمه Key Performance Indicator) 60 دستگاه اجرایی استان تهیه و هدفگذاری شد و در ادامه مورد رصد و پایش قرار گرفت.
وی تاکید کرد: یکی از نکات مهمی که در این حوزه در استان داشتیم برنامه های مسئله محور ارتقای بهره وری و تامین رشد از طریق بهره وری بود که در استان در حوزه ۲۵ دستگاه اجرایی تدوین شد و این برنامه های اجرایی در ۵۵ فعالیت اجرایی تدوین و عملیاتی شد و مورد رصد و پایش همکاران من در سازمان قرار گرفت.
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه مازندران اشاره کرد: در حوزه پژوهش، یکی از سیاست های مهم و اثرگذار در سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران این بود که ما پژوهش را صرفا برای اینکه پژوهش انجام گیرد نخواستیم و لذا پژوهش هایی را دنبال کردیم که بر اساس نیاز محور، مسئله محور و در راستای نظام مسائل استان باشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران گفت: پژوهش هایی را سعی کردیم مورد حمایت قرار دهیم که در استان انجام شود و این پژوهش ها بتواند جی دی پی (GDP) استان را تغییر دهد و آن را افزایش دهد.
دکتر کریمپور ملکشاه بیان کرد: یکی از نکات مهمی که در این راستا لازم بود بانک اطلاعاتی تمام پژوهشگران استان، دستاوردها، پژوهش ها، فناوری، و در نهایت تحقیق و توسعه یا همان Research and Development (به اختصار R&D)، در حوزه پژوهش ها و فناوری استان تدوین شد، تهیه شد و تمامی بحث های مربوط به پژوهش با استفاده از این بانک اطلاعاتی، مدیریت و راهبری شد.
وی افزود: در حوزه آموزش، همکاران من با تلاش های شبانه روزی، حدود ۳۰۰ هزار نفر ساعت آموزش را در سطح استان و در سطح دستگاه های اجرایی استان اجرا کردند که در ۸۵۶ دوره این آموزش ها برگزار شد.
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه مازندران گفت: در حوزه فنی نیز همکاران من در این سازمان، با توجه به اهمیت و نقشی که شورای فنی استان داشت هم خود شورای فنی و برگزاری آن و هم کارگروه های ذیل شورای فنی را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات و مسائلی که در نظام مسائل استان در حوزه فنی با آن مواجه بودیم حوزه مصالح و تجهیزات ساختمانی و بعضا استاندارد رعایت نشدن این مصالح و تجهیزات ساختمانی بود که یکی از کارگروه های بسیار مهم با فعالیت بسیار بالا در ذیل شورای فنی، مصالح و تجهیزات ساختمانی بود که به صورت جد تمامی مراکز تولید این مصالح مورد بازرسی و رصد قرار گرفت و با مجموعه هایی که متاسفانه، استانداردها را مورد رعایت قرار نمی دادند مورد برخورد قرار گرفت و بعضا با پلمب این مراکز، اقدامات و سیاست های استاندارد بودن این مصالح را تاکید کردیم.
دکتر کریم پور ملکشاه ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ همکاران من در سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران، ۱۵ جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان را هماهنگ و برگزار کردند که در این جلسات، ۶۹ دستور کار داشتیم که ۱۹۷ مصوبه را در این شورا داشتیم.
وی تصریح کرد: یکی از بخش های مهم برنامه های سال ۱۴۰۴ سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران، رصد و پایش این شورای رنامه ریزی و توسعه استان است که برای جلوگیری از انحراف اجرای مصوبات و تحقق سیاست ها و اهدافی بود که شورای برنامه ریزی در حقیقت این مصوبات را صادر کرد.
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه مازندران گفت: در راستای بهره برداری بیشتر منابع ملی برای توسعه استان، همکاران من در این سازمان، مدل انگیزه سازگار نتیجه محور را در سال ۱۴۰۴ به صورت جدی با همراهی و همدلی همه دستگاه های اجرایی استان اجرا خواهند کرد، به گونه ای که تمامی ارکان حکمرانی استان به همراه دستگاه های اجرایی تلاش خواهیم کرد تا بتوانیم سهم برش استانی مازندران را از اعتبارات ملی دریافت کنیم و این اعتبارات در توسعه استان به کم ما بیاید.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران تاکید کرد: هر دستگاهی که بتواند از این ظرفیت بیشتر استفاده کند در توزیع اعتبار و تخصیص اعتبار، حتما مد نظر قرار خواهد گرفت.
دکتر کریمپور ملکشاه در پایان متذکر شد: به طور خلاصه در خصوص برنامه های سال جاری باید بگویم که همه ارکان سازمان مدیریت و برنامه ریزی از مدیران، معاونین، کارشناسان و کارکنان با یکدیگر، هم پیمان شدیم که بتوانیم فردایی بهتر برای هم استانی های عزیز و مردم استان مازندران بسازیم و وعده می دهیم که حال دل مردم را بهتر از آنی که هست، ببینیم.
انتهای خبر/
برچسب ها :دبیر شورای برنامهریزی و توسعه مازندران ، دکتر عبدالرضا کریمپور ملکشاه ، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران ، سال ۱۴۰۳ ، سال ۱۴۰۴ ، مهمترین اقدامات سازمان مدیریت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰