کد خبر : 31931
تاریخ انتشار : یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۳
115 views

دادستان غرب مازندران:

بازداشت شهردار شیرود به اتهام دریافت رشوه و تضییع حقوق بیت‌المال

بازداشت شهردار شیرود به اتهام دریافت رشوه و تضییع حقوق بیت‌المال
دادستان غرب مازندران از بازداشت شهردار شیرود به اتهام سوءاستفاده از موقعیت شغلی، تضییع حقوق بیت‌المال و دریافت رشوه خبر داد و تأکید کرد که قوه قضائیه در برخورد با فساد اداری هیچ خط قرمزی ندارد و با متخلفان در هر سطحی بدون استثناء برخورد خواهد کرد.

 

 

 


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال – مصطفی‌پور، دادستان غرب مازندران، عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به عزم جدی دستگاه قضایی در مبارزه با فساد اداری، از بازداشت شهردار شیرود به‌دلیل سوءاستفاده از موقعیت شغلی، تضییع حقوق بیت‌المال و دریافت رشوه خبر داد.

وی اظهار کرد: «قوه قضائیه در صیانت از بیت‌المال و پاسداشت حقوق مردم با هیچ فرد یا مقام اداری ملاحظه‌ای ندارد و مبارزه با فساد در هر سطحی بدون خط‌کشی و استثناء انجام خواهد شد.»

دادستان غرب مازندران با تأکید بر اینکه سلامت اداری و اعتماد عمومی از اولویت‌های سیاست قضایی منطقه است، افزود: «دستگاه قضایی با رصد دقیق عملکرد مدیران در حوزه‌های مختلف، درصدد است فضای اداری را از آلودگی‌های مالی و سوءاستفاده از قدرت پاکسازی کند.»

بر اساس اعلام مقامات قضایی، پرونده شهردار شیرود هم‌اکنون در مرحله بررسی مقدماتی قرار دارد و در صورت اثبات تخلف، برخورد قانونی قاطع با متهم صورت خواهد گرفت.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.