کد خبر : 25218
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۴
107 views

مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت خبر داد:

تشکیل مجمع نخبگان و سرآمدان شاهد در دانشگاه‌های کشور

تشکیل مجمع نخبگان و سرآمدان شاهد در دانشگاه‌های کشور
مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت از تشکیل مجمع نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌های کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ رضا البرزی چهارشنبه‌شب در آئین افتتاحیه نخستین جشنواره علمی پژوهشی دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در خزرآباد ساری به بیان سیاست‌های کلی نخستین جشنواره علمی پژوهشی دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در خزرآباد ساری پرداخت و افزود: از حضور یکایک شما علیرغم تعطیلی‌های اخیر در کشور سپاسگزارم و از میزبانی استان مازندران نیز بسیار قدردانی می‌کنم.

وی افزود: ما شرایط را برای میزبانی از ۲۵۰ مهمان آماده کردیم و تعدادی موفق به حضور نشدند.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، خاطرنشان کرد: بر اساس اساس‌نامه شورای ایثارگران و فرمان امام راحل، اهدافی در طرح شاهد ذکر شده که یکی از این اهداف تعالی و شکوفایی علم و تربیت مدیران لایق  است.

این مسئول ادامه داد: در اداره کل امور شاهد  و ایثارگر ما تلاش کردیم تا جایگاه شایسته‌ای را برای آنان فراهم کنیم و در طول گذشت ۴۰ ساله طرح شاهد، کمتر به نخبگان شاهد و ایثارگر توجه شده است.

البرزی بیان کرد: ما تلاش کردیم جایگاه شاهد و ایثارگر و توانمندی‌های علمی پژوهشی  آنان را معرفی کنیم.

وی افزود: وضعیت دانشجویان شاهد و ایثارگر در تراز سایر دانشجویان است و در تلاش هستیم

مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، گفت: اکنون ۱۸ درصد دانشجویان را دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌های کشور به خود اختصاص داده‌اند.

این مسئول ادامه داد: مدت‌ها بود که در تلاش برای برگزاری این جشنواره بودیم و امسال با هدف معرفی نخبگان شاهد و ایثارگر، موفق به برگزاری این جشنواره شدیم.

البرزی اعلام کرد: یکی دیگر از اهداف ما تشکیل مجمع نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌های کشور است.

وی افزود: همان‌گونه که شهدا و ایثارگران در دوران دفاع مقدس با روحیه جهادی نقش‌آفرینی کردند امروز نیز جامعه نخبگان باید در این مسیر باشند.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، گفت: پرهیز از نگاه تقلیدی و شجاعت در امور علمی پژوهشی باید سرلوحه ما باشد و هر کشوری که علم داشته باشد بر دنیا اشراف پیدا می‌کند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران نیز اظهار کرد: یاد و خاطره ۱۴ هزار و ۵۰۰ شهید مازندران را گرامی می‌داریم و سلام و درود بر شهدای سلامت و مدافع حرم می‌فرستیم.

سعید کهنسال افزود: از دانشگاه علوم پزشکی مازندران بابت میزبانی از این جشنواره علمی و پژوهشی قدردانی می‌کنم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، خاطرنشان کرد: لازم می‌دانم از تشکیل این جلسه آن هم برای نخستین‌بار قدردانی کنم و بگویم بنیاد شهید راهبردهای حمایتی متعددی از این موضوع برای خانواده‌های ایثارگران و شهدا دارد.

کهنسال اعلام کرد: توسعه فرهنگ جهاد و شهادت زمانی اثرگذار است که فراگیر باشد و لذا باید این معرفت نگاه جمعی شود تا نهادینه شود.

وی بیان کرد: نتوانستیم فراگیر بودن این فرهنگ را نشر دهیم و لذا بعضاً شاهد نگاه منفی جامعه به جذب دانشجویان ایثارگران و شهدا هستیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، افزود: شاهد کتمان جامعه ایثارگران در جامعه هستیم و باید با نقش‌آفرینی اساتید و دانشجویان این فاصله را کاهش می‌دادیم.

این مسئول گفت: سهمیه شاهد و ایثارگران همواره مورد نگاه منفی جامعه است در حالی که ۱۳ سهمیه وجود دارد و این جامعه عموماً مخدوش شده است.

کهنسال تاکید کرد: نقشی که نخبگان ایثارگران دارند در تراز سایرین است و باید با علم و پژوهش، اذهان را روشن کنیم.

وی اضافه کرد: با کار علم و پژوهش و شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانیم مشکلات جامعه ایثارگران و جانبازان را با تولید محصول مرتفع کنیم.

مدیرکل بنیاد شهید مازندران اذعان کرد: بسیاری از قوانین جامعه ایثارگران محقق و اجرایی نمی‌شود و از نبود پیوست مالی شدیدا رنج می‌برند.

این مسئول افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، تفاهم‌نامه با پارک علم و فناوری، حمایت از پژوهش‌های آینده، و انواع راهبردهای حمایتی از سوی بنیاد شهید انجام می‌گیرد و از امور علمی پژوهشی دانشجویان و اعضای هیات علمی شاهد و ایثارگر حمایت خواهیم کرد.

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز گفت: امروز شاهد برگزاری نخستین جشنواره علمی پژوهشی دانشجویان و اعضای هیات علمی شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان مازندران هستیم.

میثاق شفیع‌زاد افزود: دو مقوله مهم امروز مطرح است که آن مبحث علمی و  پژوهشی در جامعه شاهد و ایثارگر است.

این مسئول ادامه داد: یقیناً تعالی جامعه امروز با علم و تحقیق در همین جامعه حاصل نمی‌شود.

شفیع‌زاد اعلام کرد: حوزه آموزش یک امر حیاتی است و اگر کوچک‌ترین اشتباهی در آن صورت گیرد یک عارضه ماندگاری بر جای خواهد گذاشت.

وی تاکید کرد: آموزش، امنیت و سلامت، سه مقوله‌ای است که موجب تعالی هر جامعه‌ای می‌شود.

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: ما باید مقوله آموزش را حیاتی ببینیم که با پژوهش، تکمیل می‌شود و به نسل بعدی منتقل می‌شود.

این مسئول متذکر شد: خانواده معزز شهدا و ایثارگران مایه افتخار و مباهات ما هستند و هر کجایی که شهدا حاضر باشند مسیر به درستی مشخص و هدایت می‌شود.

شفیع‌زاد گفت: خرسندیم که میزبان شما خانواده‌های شهدا و ایثارگران در استان مازندران هستیم.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.