کد خبر : 30073
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۷:۵۰
105 views

مدیرعامل شرکت گاز مازندران خبر داد؛

ثبت صفر حادثه در پروژه‌های گازرسانی مازندران در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴

ثبت صفر حادثه در پروژه‌های گازرسانی مازندران در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴
شرکت گاز استان مازندران در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ با صدور ۳۶۹۳ پروانه انجام کار در حوزه ایمنی، موفق شد بدون ثبت حتی یک حادثه، پروژه‌های گازرسانی استان را پیش ببرد؛ موضوعی که مدیرعامل شرکت آن را نتیجه نظارت مستمر، آموزش هدفمند و اجرای دقیق ضوابط HSE می‌داند.

 

 

 


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ هژبر جوادی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: شرکت گاز استان مازندران، در سه‌ماهه نخست سال جاری، ۳۶۹۳ مجوز ایمنی برای انجام فعالیت‌های گازرسانی در سطح استان صادر شده است.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اعلام این خبر گفت: از این تعداد، ۲۴۶۲ مجوز برای عملیات گرم، ۱۲۵۰ مجوز برای عملیات سرد و ۷ مجوز برای عملیات‌های ویژه صادر شده که نشان‌دهنده نظارت دقیق و پایبندی کامل به الزامات ایمنی در مراحل مختلف پروژه‌هاست.

وی با اشاره به اینکه این رویکرد در چارچوب تقویت ساختار HSE شرکت دنبال می‌شود، افزود: صدور مجوزهای ایمنی، به‌ویژه در فعالیت‌های پرریسک، نقش مهمی در مدیریت نظام‌مند مخاطرات و ارتقای سطح ایمنی پروژه‌ها دارد.

جوادی ادامه داد: حضور فعال و میدانی کارشناسان HSE در محل اجرای پروژه‌ها، تعامل مستقیم با پیمانکاران، برگزاری جلسات ایمنی پیش از شروع کار (T.B.M) و دوره‌های آموزشی مستمر، از جمله اقداماتی است که منجر به کاهش چشمگیر حوادث شده است.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با تأکید بر رویکرد پیشگیرانه شرکت خاطرنشان کرد: در سه‌ماهه نخست سال جاری، خوشبختانه هیچ‌گونه حادثه‌ای در پروژه‌های گازرسانی استان گزارش نشده است؛ این موفقیت نتیجه پایبندی دقیق به اصول ایمنی و نظارت مستمر بر فعالیت‌های اجرایی است.

وی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های واحدهای اجرایی، HSE و پیمانکاران، تصریح کرد: تداوم این روند نیازمند عزم جمعی و استمرار رویکرد ایمنی‌محور در همه سطوح اجرایی پروژه‌هاست.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.