به گزارش تیتر شمال؛ روح الله اسماعیلی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس مصوبات شورای عالی حفاظت محیط زیست قرار بود رستورانهای بین راهی در حاشیه این رودخانه فاضلابهای تولیدی را به شکل صنعتی تصفیه یا چاهکهای غیر قابل نفوذ برای مهار فاضلابها احداث کنند که برخی از این مراکز تفریحی و اقامتی این کار را انجام نداده اند.
اسماعیلی بیان کرد: بر اساس اسناد بیشترین ساخت و سازها در حریم رودخانه چالوس مربوط به دو دهه گذشته است و محیط زیست به همه رستوران داران و افرادی که در حاشیه رودخانه چالوس مراکز تفریحی و گردشگری دارند اعلام کرده بود علاوه بر رعایت حریم رودخانه از ریختن پساب و فاضلاب در بستر این رودخانه خودداری کنند وگرنه با تشکیل پرونده در محاکم قضایی این مراکز تخریب میشود.
معاون طبیعی محیط زیست مازندران تصریح کرد: از مجموع ۲۵ پرونده تشکیل شده با موضوع تجاوز به حریم رودخانه چالوس و آلایندگی مراکز اقامتی و تفریحی حاشیه این رودخانه، ۱۳ مورد محکومیت صادر شده، ۷ پرونده در جریان رسیدگی است و ۵ مورد نیز حکم برائت گرفتند.
اسماعیلی ادامه داد: این رودخانه درگذشته زیستگاه گونههای ارزشمندی نظیر قزل آلای خال قرمز، قزل آلای رنگین کمان، ماهی خیاطه، سس ماهی، ماهی سر مخروطی سیاه فلس بوده است، اما فعالیتهای معدنی، ساخت و ساز اماکن تفریحی در حاشیه این رودخانه و ورود پساب سبب آلودگی این رودخانه مهم شیلاتی شده است.
به گزارش بلاغ، رودخانه چالوس یکی از رودخانههای دائمی مازندران است که از ارتفاعات کندوان و طالقان سرچشمه گرفته و پس از پیمودن بیش از ۸۵ کیلومتر و پیوستن آب رودخانه زانوسی و دونا و دهها چشمه و آبشار کوچک وبزرگ، از میان شهر چالوس عبور میکند و در میان دو روستای فرجآباد و محمدآباد به دریای خزر میریزد.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰