به گزارش تیتر شمال؛ نان خشک محلی یکی از شیرینیهایی اصیل مردم مازندران است. این نوع نان که مخصوص مناطق ییلاقی استان بوده و بنابر نیازهای جسمی و شرایط آب و هوایی ییلاقات پخته می شود.
اما در این روزهای خانه نشینی کرونایی فرصت خوبی است تا با پخت این نوع نان در منازل که نیاز به کار گروهی دارد نه تنها تمام اعضای خانواده را به کار گرفت، بلکه رایحهای از ییلاقات مازندران را در خانه آورد.
هرچند که اصل این نوع نان در تنورهای قدیمی ییلاقات شمال با هیزم درست میشود اما با اندکی تغییر به راحتی میتوان در محیط خانه نیز آن را طبخ کرد که حتما با یک استکان چای داغ میچسبد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰