کد خبر : 32998
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
106 views

رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران خبر داد؛

آغاز المپیاد بیست‌وپنجم دانشجو‌معلمان کشور از ۲ دی‌ماه در مازندران

آغاز المپیاد بیست‌وپنجم دانشجو‌معلمان کشور از ۲ دی‌ماه در مازندران
رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران از آغاز بیست‌وپنجمین المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجو‌معلمان سراسر کشور از دوم دی‌ماه خبر داد و گفت: این رویداد ملی با حضور یک‌هزار و ۶۰۰ دانشجو‌معلم تا ۱۷ دی‌ماه در دو بخش خواهران و برادران برگزار می‌شود.

 

 


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال– لطف‌الله مهدوی، رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران و سرپرست اجرایی بیست‌وپنجمین المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجو‌معلمان سراسر کشور، در نشست خبری امروز با اصحاب رسانه اظهار کرد: این المپیاد در رشته‌های والیبال، بسکتبال، هندبال و فوتسال برگزار می‌شود و دانشجو‌معلمان از سراسر کشور در آن به رقابت می‌پردازند.

وی با تأکید بر جایگاه والای ورزش در ارتقای توانمندی‌های دانشجو‌معلمان افزود: برنامه‌های ورزشی دانشگاه فرهنگیان با هدف ارتقا از سطح پردیس‌ها به سطح ملی توسعه یافته و این المپیاد نیز در همین راستا برگزار می‌شود.

مهدوی با اشاره به حضور پررنگ استان مازندران در این رویداد گفت: دانشگاه فرهنگیان مازندران با ۱۰۰ نفر در المپیاد شرکت می‌کند و در دوره گذشته نیز موفق به کسب عنوان قهرمانی المپیاد بیست‌وچهارم شده بود.

سرپرست اجرایی این رویداد ملی خاطرنشان کرد: مسابقات خواهران و برادران به‌صورت مجزا و هر کدام طی هفت روز برگزار می‌شود و همزمان با این المپیاد، سالن ورزشی استاندارد بابل با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید.

در ادامه این نشست، سید رفیع شفابخش، دبیرکل بیست‌وپنجمین المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجو‌معلمان سراسر کشور، با بیان اینکه هدف اصلی این رویداد نشاط‌آفرینی، امیدبخشی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است، اظهار کرد: این مسابقات در سطوح درون‌دانشگاهی، استانی و ملی برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود.

وی با اشاره به سابقه برگزاری این المپیاد پیش از تشکیل دانشگاه فرهنگیان افزود: هم‌اکنون ۱۲۰ هزار دانشجو‌معلم در کشور تحصیل می‌کنند و این رویداد ویژه برترین‌های ورزشی استان‌هاست.

شفابخش با بیان اینکه فوتسال پسران به دلیل برگزاری لیگ وزارت علوم از این دوره حذف شده است، تصریح کرد: دانشگاه فرهنگیان مازندران نخستین تیم منطقه ۲ است که موفق به قهرمانی در لیگ وزارت علوم شده است.

دبیرکل المپیاد بیست‌وپنجم با اشاره به ظرفیت‌های ورزشی مازندران گفت: این استان یکی از قطب‌های تربیت‌بدنی کشور با زیرساخت‌های مناسب است و ۸۰ درصد داوران این مسابقات از میان داوران بومی استان میزبان و در سطوح ملی و بین‌المللی انتخاب شده‌اند.

وی یادآور شد: این رقابت‌ها عصاره مسابقات درون‌دانشگاهی است و به‌منظور شناسایی استعدادهای برتر، حداکثر ۴۰ نفر در هر رشته برای حضور احتمالی در رقابت‌های بین‌دانشگاهی انتخاب می‌شوند.

مهدوی در پایان خاطرنشان کرد: بیست‌وپنجمین المپیاد فرهنگی‌ورزشی دانشجو‌معلمان سراسر کشور با محوریت «شهدای اقتدار» برگزار می‌شود و هر استان با نام شهید شاخص خود در این رویداد حضور خواهد یافت.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.