وی بر ضرورت نقش مؤثر مشارکت مردمی در حفظ و احیای منابع طبیعی تاکید کرد و افزود: تولید نهال و کاشت آن برای افزایش ترسیب کربن باید در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – ساری ادامه داد: باید با ارائه طرح و برنامههای متنوع و با حداقل خسارت بهره برده و برای حفاظت از این منابع خدادادی تلاش کنیم.
این مسئول از اجرای طرح ملی و مردمی تولید و کاشت یک میلیارد نهال در سراسر کشور به ویژه این خطه از شمال کشور خبر داد و گفت: این طرح با هدف کاهش گازهای گلخانهای، جلوگیری از تخریب منابع طبیعی و سرزمین و در راستای انجام تعهدات بینالمللی در دست اجراست.
وی با بیان اینکه این طرح در بازه زمانی چهارساله با شعار (درخت برای زندگی- باهم بکاریم برای ایران سرسبز و قوی) اجرایی می شود، خاطرنشان شد:بر اساس تعهدات بینالمللی، هر کشوری به همان اندازه که کربن تولید میکند باید ترسیب یا جذب کربن داشته باشد و یکی از بهترین راهکارها برای این منظور، درختکاری است.
علوی با بیان اینکه ۱۵ اسفند روز درختکاری فرصت مناسبی برای توسعه فضای سبز است اما نباید به یک روز و یک هفته خلاصه شود، افزود: باید برای توسعه فضای سبز و حفظ و نگهداری از این سرمایههای خدادادی در تمامی طول سال مورد توجه باشد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – ساری با بیان اینکه ۲میلیون و ۸۰۰اصله نهال برای سال جاری تولید کرده ایم، افزود: برای سال آینده نیز در هفت نهالستان ساری تعداد ۵میلیون و ۱۰۰اصله نهال تولید خواهیم داشت.
این مسئول خواستار ایجاد موج مطالبه گری درخصوص حفظ منابع طبیعی و توسعه فضای سبز توسط خبرنگاران و اصحاب رسانه شد و گفت: برای تحقق طرح کاشت یک میلیارد اصله نهال بسیاری از مردم و صنایع به ویژه آلاینده ها حامی تولید و کاشت نهال شده اند.
علوی بیان کرد: در راستای اجرای طرح نوروزی در مقابله با سودجویان حوزه منابع طبیعی از ۲۸ اسفند ماه تا ۱۴ فروردین ماه، ۱۰۲ دستگاه گشت خورویی و ۱۵۷ واحد گشت موتوری و گشتهای تلفیقی را برای ایام تعطیلات نوروزی پیش بینی کردیم تا از بروز حریق احتمالی جلوگیری شود، همچنین در ایام نوروزی هیچ پروانه قطع و حمل چوبی صادر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰