کد خبر : 33638
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
108 views

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران خبر داد؛

آغاز عملیات اجرایی و بهره‌برداری از ۳۶ همت پروژه شرکت برق منطقه‌ای مازندران

آغاز عملیات اجرایی و بهره‌برداری از ۳۶ همت پروژه شرکت برق منطقه‌ای مازندران
سخنگوی صنعت برق مازندران از آغاز عملیات اجرایی و بهره برداری از ۸۰ پروژه شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان به ارزش ۳۶ هزارمیلیارد تومان خبر داد.

 

 

 


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال – کوروش موسوی‌تاکامی ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در آستانه دهه مبارک فجر، صنعت برق شمال کشور شاهد یکی از بزرگ ‌ترین رخدادهای توسعه‌ای نیم قرن اخیر خواهد بود.

وی افزود: همزمان با نواختن زنگ آغاز چهل و هفتمین شروع سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، عملیات اجرایی و بهره‌‌برداری از ۸۰  پروژه حیاتی و ضروری شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به ارزش بیش از ۳۶ هزارمیلیارد تومان که نقطه عطفی در مسیر مدرن سازی، بازتوانی و توسعه شبکه انتقال و فوق توزیع مازندران و گلستان می‌باشد و به منظور تامین برق پایدار سنوات آتی و همچنین عبور مطمئن از پیک بار سال  برنامه ریزی شده است آغاز می‌گردد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان خاطرنشان کرد: از این میزان ۱۷ پروژه به ارزش ۵۰۰۰ میلیارد تومان، تا پیک ۱۴۰۵ برای گذر موفق از پیک و اوج بار، به مدار خواهند آمد.

سخنگوی صنعت برق استان مازندران ادامه داد: این پروژه‌ها بخشی از برنامه راهبردی دولت مردمی چهاردهم برای تقویت زیرساخت‌های تاامین و انتقال انرژی الکتریکی و افزایش نرخ قابلیت دسترسی، قابلیت اطمینان و پایداری شبکه نیروی برق کرانه میانی و شرقی شمال کشور است؛ برنامه‌ای که با حمایت مستقیم دولت، پیگیری‌های میدانی استاندار مازندران  و هدایت متخصصان داخلی، وارد مرحله اجرایی شده است.

موسوی‌تاکامی، بیان کرد: این پروژه‌ها، حاصل یک سال تلاش فنی و مدیریتی خستگی‌ناپذیر است و اجرای آن‌ها چهره صنعت برق شمال کشور را دگرگون خواهد کرد.

وی افزود: برق منطقه‌ای مازندران و گلستان در آستانه تحولی شگرف از منظر توسعه پایدار قرار دارد که با برنامه‌ریزی دقیق، پشتیبانی دولت و تلاش کارشناسان متخصص و توانمند، به ارتقاء سطح کیفیت سرویس دهی برق تا افق اوج بار سال ۱۴۰۵ منتهی می‌شود.به گفته مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان، این پروژه‌ها در دهه فجر به‌ صورت غیرمتمرکز در شهرهای مختلف مازندران و گلستان از جمله ساری، بابل، نوشهر، محمودآباد، آق‌قلا، گرگان، آزادشهر و کلاله با حضور مسئولین ذیربط به بهره برداری خواهند رسید.

سخنگوی صنعت برق استان مازندران با اشاره به مهم‌ترین طرح‌ها گفت: احداث پست ۲۳۰/۶۳ کیلوولت محمودآباد با ظرفیت ۳۶۰ مگاولت‌آمپر، توسعه پست ۴۰۰/۶۳ آزادشهر، افزایش ظرفیت ایستگاه‌های گرگان۳، آق‌قلا، کلاله و انبار الوم، احداث خط ۴ و ۶ مداره ۲۳۰ و ۶۳ کیلوولت رویان – محمودآباد و خطوط فوق توزیع گتاب بابل، آمل، تشبندان، فریم ساری و بلده با مجموع بیش از ۵۰۰ کیلومتر مدار، از جمله طرح‌های استثنایی، تولید بار اول، طراحی اول بار دانش بنیان و اقتدار در مهندسی طراحی هستند که نقش مستقیم در بلوغ مهندسی، شکوه طراحی، افزایش تاب‌آوری و ظرفیت انتقال برق خواهند داشت.

موسوی‌تاکامی، تشریح کرد: طراحی خط، ساخت برج های ۶ مداره مشبک و ۴ مداره پهن پیکر تلسکوپی خط ۴ و ۶ مداره ۲۳۰ و ۶۳ کیلوولت رویان –  محمودآباد از جلوه‌های ماندگار صنعت برق غرب آسیا است؛ چراکه با احداث ۴۲ کیلومتر مسیر خط ۴ و ۶ مداره در نقاط صعب العبور باتلاقی حاشیه دریای خزر طی کمتر از ۱۵ ماه همراه با طراحی اول بار برج های ۶ مداره مشبک و ۴ مداره تلسکوپی که با اخذ تایپ تست همراه بود، یک رکورد دست نیافتنی را بجا گذاشته است.

 

وی تأکید کرد: تمامی مراحل طراحی مفهمومی، طراحی برابر ساخت، ساخت و اجرای برج های ۶ مداره مشبک و ۴ مداره قطر بیشتر از ۳ متر تلسکوپی توسط مهندسان این شرکت و شرکت های دانش بنیان داخلی انجام شده است.مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان، اعلام کرد: امروزه، صنعت برق شمال کشور نه‌تنها نیاز منطقه را پاسخ می‌دهد، بلکه در مسیر تبدیل شدن به هاب انتقال انرژی در شمال کشور حرکت می‌کند.

سخنگوی صنعت برق استان مازندران ادامه داد: احداث مرکز هوشمند دیسپاچینگ شمال کشور با بهره‌گیری از اسکادای بومی و سیستم EMS طراحی شرکت های دانش بنیان داخلی، نه تنها اسباب عدم خروج میلیون ها دلار ارز از کشور شده است بلکه نشانه‌ای از نگاه مدرنیته، هوشمندانه و آینده‌نگر شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان نسبت به استفاده از سامانه های مدرن مهندسی، اتوماسیون و هوشمندسازی است.

موسوی‌تاکامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: نقش استاندار مازندران در تسریع، هماهنگی‌های اجرایی و پیگیری مستمر پروژه‌ها غیرقابل انکار است. این همراهی ارزشمند، پشتوانه‌ای برای تحقق برنامه‌های بزرگ صنعت برق در شمال ایران شده است.وی افزود: تمام توان ما بر عبور بی‌ااشکال و مطمئن از اوج مصرف بار سال ۱۴۰۵ متمرکز است. دولت چهاردهم با این اقدام اثبات می‌کند که توسعه زیرساخت‌های برق، سنگ‌بنای پیشرفت پایدار کشور است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان، در پایان از تصویب طرح انتقال نیروی برق تنکابن – قزوین با سطح ولتاژ ۴۰۰ کیلوولت در ۱۰۵ کیلومتر مسیر خبر داد و این پروژه را استثنایی و موثر در افزایش تولید ناخالص ملی بر شمرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.