در زاد روز حضرت ام ابیها برگزار میشود؛
آیین شکوهمند تجلیل از بانوان شاغل در شهرداری ساری

به گزارش پایگاه خبری تیترشمال و به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری مرکز مازندران – راحله حاجیان مشاور امور بانوان وخانواده شهردار ساری در گفت و گویی ضمن اعلام مطلب فوق به تشریح این برنامه ها پرداخت و گفت: یکی از این برنامه ها گردهمایی بزرگ بانوان شاغل در شهرداری ساری است که با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر ودیگر مدیران برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد : در این گردهمایی ضمن قدردانی از بانوان شاغل در شهرداری بنا داریم در راستای جوانی جمعیت از مادران دارای سه فرزند نیز تجلیل کنیم.
حاجیان با اشاره به آیین معرفی و بزرگداشت بانوان مولف شاغل در شهرداری مرکز مازندران در هفته زن و ارج نهادن مقام مادر افزود : حوزه امور بانوان همچنین نشست تخصصی شناخت ابعاد و ساحت وجودی حضرت ام اییها( س) را با حضور بانوان برگزار می کند تا بیش از پیشبا آن اسوه یگانه و بی بدیل عزت و کرامت آشنا شویم.
وی در پایان با اشاره به برگزاری آیین اختتامیه پنجمین جشنواره مادرانه نامه ای به بانو حضرت فاطمه زهرا (س)، تاکید کرد : حوزه امور بانوان شهرداری ساری امیدوار است بتواند از هفته گرامیداشت مقام زن و مادر به بهترین وجه ممکن جهت شناخت افزونتر جایگاه رفیع و ارزشمند زن و مادر در خانه و جامعه بهره برده و گامی بنیادین در این راستا بردارد صد البته این امر مهم محقق نخواهد شد مگر با حمایت و پشتیبانی زنان و مادران بزرگوار و ارجمند.
انتهای خبر/
برچسب ها :آیین شکوهمند ، تجلیل از بانوان شاغل ، زاد روز حضرت ام ابیها ، شهرداری ساری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰