استاندار مازندران:
ابر چالش مازندران ساختار شکننده محیط زیست و پسماند است
![ابر چالش مازندران ساختار شکننده محیط زیست و پسماند است ابر چالش مازندران ساختار شکننده محیط زیست و پسماند است](https://titreshomal.ir/wp-content/uploads/2025/02/n00491550-b-160x100.jpg)
به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ مهدی یونسی، استاندار مازندران شامگاه روز گذشته در برنامه تلویزیونی حضور تا ظهور در صدا و سیمای مرکز تبرستان ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر، با بیان این که برای توسعه مازندران باید در کنار یکدیگر باشیم، افزود: مازندران را کلانشهر میبینم و برای توسعه متوازن نقطه نقطه این سامان با نهایت جدیت تلاش میکنم.
وی، شعار محوری خود را توسعه پایدار و همه جانبه دانست و یادآور شد: بنده برنامه محور و عملگرا هستم و به قولهایی که میدهم وفادارم و راستی و صداقت را مبنای کار خود قرار دادهام.
استاندار مازندران با بیان اینکه بدنبال جامعه دین مدار و اخلاق محور هستیم، تصریح کرد: برای رشد و تکامل در جامعه نیاز به تمهید چند خصلت فرهنگی داریم که جسارت در پذیرش اشتباه و مشارکت مردم اساس آن است و بنده پذیرش اشتباه و عذرخواهی از مردم را از خودم شروع خواهم کرد.
مقام عالی دولت در استان ادامه داد: با کار سنتی بیگانه هستیم و با متد علمی کارها را پیش خواهیم برد، بدنبال پاک کردن مسئله نیستیم بلکه بدنبال حل مسائل و مشکلات می باشیم.
یونسی با اشاره به اهمیت بهرهمندی از ظرفیتهای ملی در توسعه استان، گفت: ۲۰ مقام و مسئول ارشد کشور در ۶۰ روز اخیر در استان حضور پیدا کردند و ۱۸ سفر شهرستانی در همین مدت داشتیم؛ چرا که اعتقاد به بازدید میدانی داریم لذا به ۸۰ الی ۸۵ درصد از تعهدات خود به شهروندان در این بازدید ها عمل نمودیم و پروژه های نیمه فعال و راکد نیز فعال شدند.
وی، اذعان کرد: در زمینه ناترازیهای انرژی از مردم بزرگوار استان مازندران عذرخواهی و جهت صرفه جویی در مصرف انرژی از شهروندان مازندرانی تقدیر مینماییم هرچند تا آنجایی که توانستیم تلاش نمودیم که کمترین آسیب به صنایع وارد شود.
استاندار مازندران گفت: حدود ۴ هزار مدرسه و ۵۳۰ هزار نفر دانش آموز داریم که ۱۲۰۰ مدرسه ناایمن هستند که بحمدالله در دو ماه اخیر ۱۵ مدرسه در استان ایمن سازی شده است و برآنیم تا این امر به نهضت تبدیل شود.
مقام عالی دولت در استان با بیان اینکه ابر بحران و ابر چالش استان ساختار شکننده محیط زیست و پسماند است، افزود: پروژه زباله سوز ساری مجددا فعال شد و بزودی آماده بهره برداری خواهد شد و افتتاح می گردد.
یونسی اعلام کرد: در مورد محیط زیست و پسماند از ظرفیت دانشجویان صنعتی شریف و نوشیروانی بهره گیری نمودیم و در حال حاضر مشغول به کار و فعالیت هستند.
وی افزود: مازندران از لحاظ شاخصهای امنیتی درشمار استانهای امن محسوب میشود که در این مجال از تلاش های آشکار و پنهان شورای تامین قدردانی می کنم.
یونسی، تاکید کرد: می بایست بسمت صنعت پاک دانش بنیان و هوش مصنوعی برویم که رایزنی هایی و تبادلاتی صورت گرفته است تا به توسعه صنعتی و افزایش درآمد پایدار برسیم.
استاندار با قئرئانی از سفر وزیر راه و شهرسازی به استان، گفت: با مجوز وزارت راه و شهرسازی در بحث بلندمرتبه سازی، مجوز ساخت ۳۰ طبقه را در استان مازندران اخذ کرده ایم.
نماینده عالی دولت در استان، اتمام پروژه های نیمه تمام را از برنامه های اساسی خود دانست و گفت: هرگز پروژه ای را کلنگ نمی زنم و هر چیزی که در زمان بنده بنیان گذاشته شود، در زمان مدیریت بنده به پایان خواهم رساند.
استاندار مازندران، عنوان کرد: ۲۷۰۰ پروژه عمرانی نیمه تمام و رها شده بود که یکی پس از دیگری این پروژه ها به بهره برداری خواهد رسید و این قول را می دهیم با وفاقی که میان نمایندگان و مدیران استان وجود دارد بر معضل پروژه های نیمه تمام غلبه خواهیم کرد.
وی ادامه داد: تعیین تکلیف پل کابلی پل سفید بعد از ۹ سال صورت گرفته است که ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار این پروژه تامین شد و تا یک سال آینده به بهره برداری می رسد.
استاندار، افزود: ۳ هزار میلیارد تومان برای سد هزار در سال ۱۴۰۴ درنظر گرفته شد که این سد آب شرب و کشاورزی ۹ شهر را تامین می کند
یونسی با اشاره به این که اکنون در مهار آب های سطحی در رده های پایین کشور هستیم، اظهار داشت: با احداث سد هراز و گلورد مهار آب های سطحی به ۳۲ درصد می رسد که این میزان در کشور ۵۶ درصد است.
استاندار مازندران اذعان نمود: توسعه فرودگاه دشت ناز با دستور وزیر راه و شهرسازی در دستور کار قرار گرفت و ابطال پروازهای فرودگاه های استان کاهش پیدا کرد.
وی در بیان اقدامات صورت گرفته در دو ماه اخیر، افزود: کشتی مخصوص گردشگری دریایی با ۷۱ سوییت بزودی وارد مازندران می شود که موجب تحول در اقتصادگردشگری استان مازندران می گردد.
استاندار، گفت: منطقه آزاد بصورت عملی اجرا نشده است و بزودی اعضای هیات مدیره منطقه آزاد مازندران شروع بکار می کنند و ۱۷ طرح سرمایه گذاری در بندر امیرآباد اجرایی خواهد شد.
یونسی یادآور شد: در نیروگاه شهید سلیمی با لایروبی ۱۲۰۰ متری برق تولید می کنیم و بدنبال تامین اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومانی برای نیروگاه نکا و راه اندازی یک واحد گازی هستیم که بزودی وارد مدار خواهد شد.
وی ادامه داد: برای نیروگاه کاسپین ۱۰۰۰ میلیارد تومان تامین اعتبار کردیم که بعد عید وارد مدار خواهد شد.
استاندار، گفت: ۷ همت بودجه برای حوزه آب و راه استان مازندران در سال ۱۴۰۴ در نظر گرفته می شود.
مقام عالی دولت در مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که شغل اصلی مردم مازندران کشاورزی است لذا دنبال تغییر الگوی کشت هستیم که مرکبات، برنج و کیوی می تواند شامل این تغییر الگوی کشت باشد.
وی با بیان این که بدون سرمایه گذاری دروازه های توسعه برای همیشه به روی ما بسته خواهد ماند، افزود: از سرمایه گذاران می بایست صیانت شود که کمیته ای در این راستا تشکیل شده است تا سرمایه گذاران در بروکراسی اداری اذیت نشوند و موانع را از پیش رویشان برداریم تا نقش خود را در راستای شکوفایی مازندران ایفا کنند.
یونسی اظهار کرد :چندین جلسه با بخش خصوصی داشتم. سیاست بنده این است که برای ایجاد توسعه پایدار در استان و به دلیل منابع مالی محدود، باید از بخش خصوصی حمایت کنیم.
استاندار با اشاره به این که ایجاد شغل پایدار موجب امنیت و کاهش آسیب اجتماعی و توسعه پایدار در استان مازندران می شود، تصریح کرد: اگر پروژه ها را بصورت میدانی نظارت نکنیم به هیچ وجه این پروژه به سرانجام نمی رسد و نمی توانیم ارزیابی دقیق از روند پروژه ها داشته باشیم و به قولی که به مردم می دهیم عمل کنیم.
وی ادامه داد: پیمانکار پروژه پل سه راه جویبار به صورت ۲ شیفته در حال فعالیت است و قطعا این پروژه در خرداد ماه به اتمام خواهد رسید و پل قوسی سد گلورد به اتمام رسیده است و آماده بهره برداری است.
استاندار در خصوص انتصابات با بیان این که دنبال شایسته سالاری هستیم و بدنبال تغییر اتوبوسی نیستیم، اظهار داشت: هرکسی به گفتمان وفاق اعتقاد داشته باشد و کارآمد باشد، میتواند ادامه دهد و مدیران باید به فکر خدمت به مردم باشند.
وی با اشاره به این که پیشرفت استان در گرو دو بال گردشگری و کشاورزی است و بدنبال احیای تالاب میانکاله می باشیم، یادآور شد: هر سرمایه گذاری که به ما مراجعه می کند مطالبه داریم که مجتمع تفریحی و گردشگری را در مرکز و شرق استان ایجاد کنند و مناطق مرکزی و شرقی استان نیز از این مزیت ها بهره مند شود. در تلاش هستیم روزنه های اقتصادی و دیپلماسی برای تبادلات مالی تجار و سرمایه گذاران باز کنیم.
وی در پایان متذکر شد : بنده استاندار مازندران نیستم. بنده خود را خاک پای مردم شریف مازندران میدانم. بنده سخنگوی مردم هستم. باید تلاش کنیم مشکلات استان حل شود. دلیل اصلی بازگشتم به کار سیاسی و اجرایی، استاد عزیزم دکتر پزشکیان بود که بتوانم به ایشان کمک کنم.
استاندار از مردم مومن و ولایتمدار مازندران دعوت کرد در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن برای تثبیت و تقویت اقتدار نظام شرکت نمایند.
انتهای خبر/
برچسب ها :ابر چالش مازندران ، پسماند ، ساختار شکننده ، محیط زیست
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰