کد خبر : 26162
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 13 فوریه 2025 - 14:47
103 views

معاون پارلمانی و امور استان‌های وزارت کشور:

اداره کشور بدون وابستگی به نفت از طریق گردشگری مازندران ممکن است

اداره کشور بدون وابستگی به نفت از طریق گردشگری مازندران ممکن است
معاون پارلمانی وزیر کار گفت: اگر صرفا به مقوله‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران توجه ویژه شود، می‌تواند کل کشور را بدون وابستگی به نفت، اداره کند.

 


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ محمدعلی محسنی بندپی معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت کار در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: استان مازندران مجموعه‌ای از ظرفیت‌های مختلف گردشگری و میراث فرهنگی است که اگر صرفا به مقوله‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران توجه ویژه شود، می‌تواند کل کشور را بدون وابستگی به نفت، اداره کند.

وی افزود: این ظرفیت‌ها خوشبختانه امروز با همت و وفاق همه مسئولان دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها و اداره‌کل گردشگری مازندران، این حوزه به سمتی رفته است که تمامی شهرستان‌‌های استان، تمامی توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و جاذبه‌های طبیعی و معنوی خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند.

معاون پارلمانی و امور استان‌های وزیر کار، خاطرنشان کرد: من ایمان دارم که با همت موجود، در آینده‌ای نزدیک استان مازندران چه در حوزه اشتغال و چه در حوزه درآمدزایی، خوش خواهد درخشید.

نماینده سابق مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت، ادامه داد: شب گذشته در جلسه‌ای به اتفاق ۳ وزیر کار و رفاه اجتماعی، گردشگری و بهداشت و درمان در خصوص فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان‌ها به بحث و تبادل نظر نشستیم و خوشبختانه دولت چهاردهم، توجه ویژه‌ای به این بخش دارد.

محسنی بندپی اذعان کرد: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف گردشگری در اقصی نقاط کشور می‌توان کشور را به شکلی مطلوب، اداره کرد.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.