ازسرگیری حمل ریلی غلات از مازندران به بندر خشک پیشگامان یزد
به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ از روابط عمومی بندر امیرآباد، محمدعلی موسی پور گرجی روز سهشنبه گفت: با توجه به سابقه سال گذشته در حمل ریلی این نوع کالا به بندر خشک پیشگامان دراستان یزد و رضایتمندی صاحب کالا از نحوه عملکرد بندر و راه آهن، در جهت توسعه و رشد ۲۵ درصدی حمل ریلی مطابق برنامه هفتم، در سال جاری نیز نخستین محموله ذرت به میزان سه هزار و ۲۰۰ تن بصورت حمل یکسره از طریق حمل و نقل ریلی به استان یزد ارسال شد.
وی با بیان اینکه این محموله از کشور روسیه به بندر امیرآباد وارد شده است، افزود: حمل یکسره این محموله توسط ۵۸ واگن ۵۵ تنی از بندرامیرآباد به مقصد بندر خشک پیشگامان یزد انجام پذیرفته و یک کشتی دیگر شامل ۲ هزار و ۷۰۰ تن ذرت در لنگرگاه مستقر که پس از انجام تشریفات گمرکی و اداری پهلوگیری و تخلیه آن آغاز خواهد شد.
موسی پور گرجی با بیان اینکه احداث بندر امیرآباد بر اساس حمل ریل پایه شکل گرفته ابراز امیدواری کرد: با افزایش ظرفیت عملکردی بندر و بهبود خطوط ریلی بخش قابل توجهی از محموله از طریق حمل یکسره ریلی جابجا گردد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد، حفظ کیفیت کالا به دلیل حذف تخلیه و بارگیری مکرر و توقف در انبار، کوتاه شدن زمان حمل، کاهش آلودگی زیست محیطی، صرفه جویی در مصرف سوخت و همچنین کاهش تلفات و سوانح جادهای، از جمله مهمترین مزایای روش حمل ریلی کالا بشمار میآید.
مدیر بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر ابراز امیدواری کرد که با نشستهای تخصصی و اقدامات انجام شده و ایجاد جذابیت و اعمال تخفیفات در تعرفه حمل ریلی، شاهد ترغیب تجار و صاحبان کالا و تداوم این روند در تخلیه و بارگیری کالاها به ویژه کالاهای اساسی در بندر امیرآباد باشیم.
بندر امیر آباد با حدود یکهزار و ۳۰۰ هکتار وسعت و همچنین ۲۲۰ هکتار پس کرانه با دارا بودن اراضی پشتیبانی وسیع، زیر ساخت حمل و نقل مدرن چند وجهی، اسکله رو -رو ریلی و کامیون جهت ترانزیت و حمل یکسره کالا و همچنین دسترسی آسان به بازار مصرف کشورهای سی آی اس CIS با جمعیت بالغ بر ۳۰۰ میلیون به تنهایی بر تمامی پنج بندر حاشیه خزر تنه میزند و ظرفیت فوق العادهای در توسعه اقتصادی و پرش تجاری کشور دارد.
بندر امیرآباد در کنار آن که یک ظرفیت صادراتی و تجاری در منطقه به شمار میرود با دارا بودن کارخانجات متعددی همچون گچ، فولاد، کاغذ و سیلوهای متعدد از بنادر نسل سوم کشور است و عمده ۷.۵ میلیون تن کالای صادراتی کشورهای مختلف جهان از بنادر آستاراخان، آکتائو، اولیا، باکو، گوسان و ماخاچ وارد بندر امیرآباد میشود.
اتصال به شبکه ریلی کشور، بهرهمندی از ۱۵ پست اسکله با ظرفیت ۱۰ میلیون تن و بهره مندی از ظرفیت اتصال کریدور ترانزیت بین المللی شمال به جنوب (INSTC) از دیگر ویژگی های شاخص بندر امیرآباد است.
منطقه امیرآباد از ظرفیتهای بندری بسیار مناسبی برخوردار است و میتواند به دلیل موقعیت ویژه جغرافیایی و قرار گرفتن در مسیر کریدور شمال- جنوب، توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای همسایه بهویژه کشورهای حاشیه دریای خزر را بیش از پیش تجربه کند که این امر به شکوفایی اقتصادی این دیار کمک می کند.
انتهای خبر/
برچسب ها :ازسرگیری ، بندر خشک پیشگامان یزد ، حمل ریلی غلات ، مازندران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰