کد خبر : 34068
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲
104 views

آغاز فصلی نو در زیرساخت‌های شمال کشور؛

افتتاح پروژه‌های کلان آب، برق و فاضلاب در مازندران با سرمایه‌گذاری ۱۷ هزار میلیارد تومان

افتتاح پروژه‌های کلان آب، برق و فاضلاب در مازندران با سرمایه‌گذاری ۱۷ هزار میلیارد تومان
همزمان با سفر رئیس‌جمهور به استان مازندران و در حضور مقامات ارشد وزارت نیرو، پروژه‌های بزرگ آب، برق و فاضلاب به ارزش ۱۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در این استان به بهره‌برداری رسید. این پروژه‌ها با هدف توسعه زیرساخت‌های حیاتی شمال کشور، آغازگر تحولی بزرگ در بخش‌های کشاورزی، صنعت و گردشگری مازندران خواهند بود.

 

 

 


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال  – آیین افتتاح همزمان پروژه‌های صنعت آب و برق استان مازندران با حضور آرش کردی، معاون مالی، حقوقی و مجلس وزارت نیرو، غلامرضا شریعتی، نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی، بهزاد برارزاده مدیرعامل آبفا مازندران، حیدر داودیان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران، کوروش موسوی تاکامی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و حسینی کارنامی مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران برگزار شد. رئیس‌جمهور نیز به‌طور ویدئوکنفرانسی در این مراسم حضور داشت.

آرش کردی، معاون وزیر نیرو در این مراسم، از گشایش فصل جدیدی در توسعه زیرساخت‌های شمال کشور خبر داد و گفت: «مجموع ارزش پروژه‌هایی که امروز به بهره‌برداری رسید، بالغ بر ۱۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است که شامل پروژه‌های آب، برق و فاضلاب می‌شود.»

سد گلورد؛ تحولی عظیم در کشاورزی و گردشگری شرق مازندران


آرش کردی در ادامه به تشریح پروژه سد گلورد پرداخت و اظهار داشت: «این سد با هسته سنگریزه‌ای و رویه بتنی، توان ذخیره‌سازی ۱۱۵ میلیون مترمکعب آب را دارد و تأمین آب ۲۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان‌های گلوگاه، نکا و بهشهر را بر عهده خواهد داشت.» وی همچنین از احداث پل عظیم فلزی و «های‌تک» بر روی دریاچه سد گلورد خبر داد که مسیر دسترسی به ۶۰ روستا را بهبود خواهد بخشید و تحولی در بخش گردشگری این منطقه به‌ویژه در توسعه بوم‌گردی و توریسم مزرعه ایجاد خواهد کرد.

پیشگامی در صنعت برق؛ افتتاح اولین خط ۶ مداره کشور


معاون وزیر نیرو در ادامه به پروژه‌های برق مازندران اشاره کرد و گفت: «مهم‌ترین پروژه‌های برق‌رسانی که امروز افتتاح شدند، احداث اولین خط ۶ مداره ۶۳ کیلوولت کشور در مازندران است که با استفاده از تکنولوژی خاص اجرا شد تا ۲۰۰ هکتار از اراضی حریم خطوط آزاد شود.» وی همچنین از افتتاح پست‌های حساس ۲۳۰ به ۶۳ کیلوولت محمودآباد و چهار پست فوق توزیع دیگر خبر داد که به‌طور ویژه برای پایداری شبکه برق در تابستان پیش‌رو طراحی شده است.

عزم جدی برای جبران عقب‌ماندگی فاضلاب با ردیف‌های بودجه‌ای ویژه


آرش کردی در ادامه به یکی از دغدغه‌های اساسی استان، یعنی وضعیت فاضلاب مازندران پرداخت و تصریح کرد: «مازندران با یک عقب‌ماندگی تاریخی در بخش فاضلاب مواجه است، اما خوشبختانه در بودجه سال‌های آتی، این استان در اولویت قرار گرفته است.» وی از تخصیص اعتبار ویژه و استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ برای تسریع در حل مشکلات فاضلاب استان خبر داد و تأکید کرد که این پروژه‌ها به‌طور سریع و مؤثر در حال پیگیری است.

چشم‌انداز روشن با پروژه‌های زیربنایی


با بهره‌برداری از پروژه‌های بزرگ و سرمایه‌گذاری ۱۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی در مازندران، چشم‌انداز جدیدی برای توسعه زیرساخت‌های این استان در بخش‌های حیاتی آب، برق و فاضلاب ترسیم می‌شود. این پروژه‌ها نه تنها به رفع نیازهای روزمره مردم کمک خواهد کرد، بلکه با توجه به ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری استان، می‌تواند به یک موتور محرکه برای رونق اقتصادی منطقه و رشد همه‌جانبه مازندران تبدیل شود.

آینده‌ای روشن در مسیر توسعه پایدار


در این مسیر، حمایت مستمر دولت و هم‌افزایی بین بخشی کلید موفقیت‌های بزرگ‌تر خواهد بود. جبران عقب‌ماندگی‌های گذشته، به‌ویژه در حوزه فاضلاب، از اولویت‌های وزارت نیرو در سال‌های پیش‌رو خواهد بود و این پروژه‌ها زمینه‌ساز توسعه پایدار و تحول در زیرساخت‌های استان خواهند بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.