کد خبر : 10950
تاریخ انتشار : یکشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۷:۰۵
191 views

رئیس کانون وکلای دادگستری مازندران:

انجام ۸۰۰۰ وکالت تسخیری از سوی کانون وکلای دادگستری مازندران/ انگ انحصارطلبی در جذب کارآموزان را نمی‌پذیریم

انجام ۸۰۰۰ وکالت تسخیری از سوی کانون وکلای دادگستری مازندران/ انگ انحصارطلبی در جذب کارآموزان را نمی‌پذیریم
باقری‌تبار از انجام بیش از ۸۰۰۰ وکالت تسخیری از سوی کانون وکلای دادگستری مازندران خبر داد و گفت: هم جذب و هم تقسیم کارآموزان بر اساس معیارهای مشخص و کمیسیون مربوطه صورت می‌گیرد که بر اساس رتبه کارآموز و ظرفیت پذیرش است.

 



به گزارش تیتر شمال؛ سیدعلی باقری‌تبار رئیس کانون وکلای دادگستری مازندران در نشست خبری امروز با اصحاب رسانه اظهار کرد: قدمت این کانون در کشور به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد و کانون وکلا در سال ۱۳۳۴ به طور مستقل ادامه فعالیت داد.

 

وی افزود: کانون وکلای مازندران و گلستان در سال ۱۳۷۶ تشکیل شد و در سال ۱۳۸۶ کانون وکلای گلستان از مازندران، منتزع شد و به طور مستقل ادامه فعالیت داد.

رئیس کانون وکلای دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: مستقل بودن کانون یک امر بسیار مورد تاکید برای کانون‌ها است و در امر نظارت نیز خود نظارتی در کانون وجود دارد.

این مسئول ادامه داد: کانون وکلای دادگستری مازندران از ۵ عضو اصلی هیات مدیره و ۳ عضو علی البدل تشکیل شده است.

باقری‌تبار گفت: عدم ارتباط با رسانه‌ها نکته مغفول مانده‌ای است که کانون وکلا در عمد کاری خود به آن چندان توجهی نکرد و به همین دلیل، خدمات این کانون دیده نشود.

وی عنوان کرد: در مقابل آنانی که استقلال کانون به زیان منافع آنان است به این ابزار دسترسی دارند و چهره‌های غیرمنصفانه‌ای از وکلا را به تصویر می‌کشند.

رئیس کانون وکلای دادگستری مازندران بیان کرد: وکلای دادگستری امر مشاوره را بر عهده دارند و متاسفانه شاهد هستیم که عموما موکلین وارد چاله می‌شوند و سپس به وکلا مراجعه می‌کنند و بهتر این است که قبل از هر اقدام قضایی از وکلا مشاوره بگیرند.
.
این مسئول افزود: تاکنون بیش از ۸ هزار وکالت تسخیری طی یک دهه اخیر در کانون وکلای دادگستری مازندران انجام شده است و بیش از ۳ هزار وکلای افتخاری به صورت رایگان در پرونده‌های گوناگون حضور پیدا کردند.

باقری‌تبار اعلام کرد: کمتر ارگانی وجود دارد که همچون کانون اشتغالزایی داشته باشد و تنها در سال گذشته ۳۳۷ نفر از طریق آزمون جذب کانون شده‌اند و هنوز پاسخ برخی از استعلامات آن‌ها نیامده است.

وی مطرح کرد: اگر بنا است بدون رعایت نمره و سقفی اقدام به جذب کنیم باید پاسخ دهیم که این نفرات باید در کجا و چگونه کار کنند.

رئیس کانون وکلای دادگستری مازندران اشاره کرد: متاسفانه این انتظار وجود دارد که کانون وکلا تمامی فارغ‌التحصیلان این رشته را جذب و زمینه اشتغال آن‌ها را فراهم آورد، در صورتی که این امر عملا ممکن نیست؛ چرا که باید با نیاز جامعه تطابق داشته باشد.

این مسئول ادامه داد: تعیین ظرفیت پذیرش متاثر از کمیسیونی است که متشکل از رئیس کل دادگستری استان، رئیس دادگاه انقلاب و رئیس کانون وکلای دادگستری مازندران است و مجری برگزاری آزمون، سازمان سنجش است.

باقری‌تبار تاکید کرد: طی سالیان اخیر کانون‌ها متهم به انحصار طلبی در جذب وکلا شده‌اند که این روند بنحوی است که سالانه پذیرش وجود داشته و سقف نفرات از سوی کمیسیون و خود آزمون از سوی سازمان سنجش انجام می‌گیرد.

وی افزود: اساسا از آغاز روند پرونده تا به آخر، وکیل تسخیری آن هم به صورت رایگان حضور و فعالیت دارد.

رئیس کانون وکلای دادگستری مازندران، افزود: وکلا موظف هستند در هر سال ۳ پرونده تسخیری و یا مضاعدتی را بپذیرند و علاوه بر اینکه همه روزه نیز در کانون با حضور وکلا مشاوره رایگان به مراجعه کنندگان داده می‌شود.

این مسئول گفت: یک هزار و ۹۷۹ عضو داریم که ۵۶۳ نفر خانم و ۱۴۱۶ نفر آقا هستند؛ تعداد کل کارآموزان ما ۱۸۳ نفر هستند.

باقری‌تبار گفت: هم به لحاظ پذیرش و هم به لحاظ تقسیم کاملا با حساسیت و کارشناسی بر اساس معیارهای مشخص عمل می‌شود و بر اساس ظرفیت و نمره، نیروها جانمایی می‌شوند.

وی متذکر شد: بیشترین گله مردم در شکایات مردمی از وکلا به میزان دستمزد، عدم دفاع مطلوب از پرونده، همکاری با طرف دیگر دعوی بر می‌گردد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.