سخنگوی صنعت برق استان مازندران اعلام کرد:
برنامهریزی مدون برای عبور موفق از پیک بار تابستان ۱۴۰۵ با حمایت دولت چهاردهم

به گزارش پایگاه خبری تیترشمال و به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان – دکتر موسوی تاکامی، مدیرعامل شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان، در مصاحبهای اختصاصی با واحد خبر رادیو صدای مرکز مازندران، گزارشی جامع از پروژههای جاری و برنامهریزیهای استراتژیک شرکت جهت تضمین پایداری شبکه برق در پیک مصرف سال آینده (تابستان ۱۴۰۵) ارائه داد.
سخنگوی صنعت برق استان مازندران، در این مصاحبه تأکید کرد که با اتکا به برنامهریزیهای مدون و جامع، اقدامات زیرساختی مهمی در دستور کار قرار گرفته است تا شبکه انتقال و فوق توزیع استانها برای مقابله با اوج بار تابستان ۱۴۰۵ کاملاً آماده باشد.

وی با اشاره به اهمیت حمایتهای دولت چهاردهم و تاکیدات دکتر یونسی، استاندار محترم مازندران، اظهار داشت: “با نگاه توسعهای دولت به زیرساختهای حیاتی، گامهای مؤثری در جهت افزایش تابآوری شبکه برداشته شده است. این حمایتها زمینهساز اجرای پروژههایی شد که سهم بسزایی در اطمینان از عبور موفقیتآمیز از پیک بار ۱۴۰۴ داشت و اکنون با قوت بیشتری برای ۱۴۰۵ ادامه دارد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای افزود: “تمامی تلاش تیم مدیریتی و کارکنان این شرکت بر این اصل استوار است که با تداوم این روند برنامهریزی دقیق و اجرای بهموقع پروژهها، بتوانیم در تابستان آتی نیز بدون هیچگونه خللی در خدمترسانی به مشترکین عزیز استانهای مازندران و گلستان باشیم و از این آزمون با سربلندی عبور کنیم.
انتهای خبر/
برچسب ها :برنامهریزی مدون ، پیک بار تابستان ۱۴۰۵ ، حمایت دولت چهاردهم ، سخنگوی صنعت برق استان مازندران ، عبور موفق
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰