وی با اشاره به اینکه طبق هدفگذاری مقرر شد تا سقف یکمیلیارد دلار صادرات مرکبات به کشور چین داشته باشیم، گفت: لازم است با همکاری بخش خصوصی، دولتی و بانکها بازار هدف را به دست بگیریم.
استاندار مازندران داشتن باغات مرکبات، استاندارد و اهلیت صادرکنندگان را دو عامل مهم برای صادرات محصولات کشاورزی به چین عنوان کرد و افزود: لازم است دیپلماسی اقتصادی به ویژه کشاورزی در وزارتخانه متبوع تقویت شود.
وی خاطرنشان کرد: با تلاش مسؤولان استانی میتوانیم سهم مازندران را در تعاملات ملی با کشورهای خارجی به درستی تعریف کنیم.
استاندار مازندران از موفقیت در پیگیری برای فعالیت پایانه هوایی حمل بار (کارگو) با اضافه شدن ۲ فروند هواپیما در استان مازندران برای جا به جایی کالاهای صادراتی از استان خبر داد و تصریح کرد: دولت تمام تلاشهای خود برای توسعه صادرات از مازندران را انجام داده و اکنون نوبت بخش خصوصی و صادرکنندگان است که تمام قد پای کار بیایند.
حسینیپور بهرهمندی از سه بندر در مازندران را سبب توسعه اقتصادی استان دانست و ادامه داد: برای توسعه صادرات بنادر میتوانند جایگزین راه ریلی باشند.
وی گفت: هدف بلندمدت دولت سیزدهم در مازندران صادرات ۵ میلیارد دلاری در افق ۸ سال آینده است و الگو گرفتن از استانهای موفق در توسعه اقتصادی و صادرات مطلوب مورد تاکید است.
استاندار مازندران با اعلام اینکه برای توسعه خطوط ریلی در مازندران اقدامات موثری انجام شده است، اظهار کرد: مازندران مرکز لجستیک شمال کشور است در زمینه اصلاح امور جادهای از طریق تهاتر زمین به میزان ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار به این منظور اختصاص یافت.
حسینی پور با بیان اینکه ایجاد انبارها و مرکز دپوی کالاهای اساسی، استقرار صنایع تبدیلی باید مورد توجه وزارت صمت، کشاورزی و بنادر استان قرار گیرد، خاطرنشان کرد: برنامه توسعه اقتصادی باید متناسب با سند چشم انداز و طرح آمایش باشد.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰