معاون هماهنگی توزیع توانیر:
برنامه جامع کاهش مصرف برق شمال کشور در دست تدوین است
به گزارش تیتر شمال؛ حمیدرضا پیرپیران روز چهارشنبه در جریان بازدید از طرح های برق رسانی غرب مازندران در گفت و گو با خبرنگاران افزود : شمال کشور به علت برخورداری از موقعیت های منحصربه فرد طبیعی سالانه پذیرای مسافران زیادی است که به همین مصرف بار شبکه برق در این مناطق افزایش می یابد.
وی با بیان این که، بخشی اعظمی از مشترکان غیر دایم این شرکت در این مناطق سکونت دایمی دارند؛ اظهارداشت: برای رفع این معضل، هر هفته نشست های متعددی با هدف تدوین برنامه های جامع با محوریت شخص وزیر نیرو در این وزارتخانه برگزار می شود.
برابر آمارهای ارایه شده از سوی شرکت توزیع برق غرب مازندران از مجموع ۷۰۰ هزار مشترک برق در این خطه گردشگرپذیر استان، حدود ۵۱ درصد مشترکان غیربومی و بقیه جزو مشترکان بومی و جمعیت ساکن همیشگی این منطقه هستند به تعبیر دیگر یعنی بیش از نیمی از مشترکان از زمره کسانی هستند که در این خطه سکونتگاه تفریحی و خانه دوم آنان است.
غرب مازندران از دیرباز تاکنون به علت همسایگی با جنگل های ۴۰ میلیون ساله هیرکانی، دریای خزر، برخورداری از راه های زمینی، هوایی و دریایی خاستگاه میلیون ها مسافر و گردشگر داخلی و خارجی بوده است، بنابراین ارایه خدمات به جمعیت شناور با امکانات و زیرساخت های بومی از دغدغه های مهم مسوولان امر است.
معاون هماهنگی توزیع شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) تصریح کرد: امروز افزون بر بازدید از طرح های برق رسانی غرب استان، نشستی به همین منظور در شرکت توزیع نیروی برق منطقه در نوشهر برگزار و مسائلی مطرح و روی آن تاکید شد تقویت زیرساخت های صنعت برق در این خطه گردشگرپذیر بوده است.
پیرپیران افزود : هرچند عملکرد شرکت توزیع برق غرب مازندران در حوزه کاهش بار و پایداری شبکه قابل تحسین است اما راهبرد مهم توانیر آن است بتواند شبکه ها را به کابل خود نگهدار تبدیل و کلیدهای قابل قطع از راه دور برای مشترکان پرمصرف افزایش دهد و ضمن آنکه توسعه فیدرها اهداف دیگر مدنظر این مجموعه است.
وی هوشمندسازی کنتورهای برق به ویژه کشاورزی، صنعتی و اداری را از دیگر سیاست های کلان وزارت نیرو برشمرد و ادامه داد : مدت ۲ ماه آینده این دسته از مشترکان به طور کامل زیرپوشش این طرح قرارخواهند گرفت.
وی ابراز امیدواری کرد در نیمه نخست سال آینده همه ادارات و نهادها به سامانه هوشمند سازی مجهز شوند و آن دسته از مشترکان تجاری که بیش از هزار کیلووات ساعت مصرف در ماه دارند از دیگر برنامه های وزارت نیرو است که بتوان این دسته از مشترکان هم هوشمند سازی نمود.
معاون هماهنگی توزیع شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) ادامه داد: در زمان حاضر تمام سعی و تلاش توانیر آن است که بتواند شبکه ها را هوشمند و در سایه چنین اقداماتی نقاط ضعف را در جای جای کشور شناسایی کند که در زمان اوج مصرف مشترکان دچار ضعف ولتاژ و خاموشی نشوند.
پیرپیران در ادامه به میزان کاهش میزان مصرف بخش خانگی از سال گذشته تاکنون در کشور اشاره و اضافه کرد: با نگاهی به سال های گذشته مشخص شد هرسال میانگین مصرف برق نسبت به مشترکان برق خانگی حدود چهار کیلووات ساعت افزایش داشت اما از یکسال گذشته تاکنون افزون بر آنکه این افزایش صورت نگرفت بلکه در بخش خانگی با کاهش قابل توجهی مواجه بوده ایم.
وی خاطرنشان کرد : چنین اتفاقی بیشتر به خاطر پاداش صرفه جویی به مشترکان خانگی بوده چرا که اگر این طرح اجرایی نمی شد افزون بر آنکه حدود هزار و ۹۰۰ مگاوات ساعت اوج بار شبکه بیشتر می شد و به فضل الهی با همراهی مردم در مصرف این مقدار انرژی صرفه جویی شد.
“سخنگوی صنعت برق به تازگی به رسانه ها گزارش داده حدود ۳۶ درصد مشترکان بخش خانگی مشمول طرح پاداش مدریت مصرف شده اند و یک هزار و ۲۲۳ میلیارد تومان بابت صرفه جویی در مصرف با صدور ۱۳ میلیون قبض به این شمار مشترکان پرداخت شده است.
طرح پاداش همکاری مشترکان خانگی در مصرف برق از اول خرداد ماه امسال شروع و تا پایان شهریور ماه برای گذر در فصول گرما ادامه داشت. ”
معاون هماهنگی توزیع شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت : در زمان حاضر تمام سعی و تلاش توانیر آن است که بتواند شبکه ها را هم هوشمند کند و در سایه چنین اقداماتی نقاط ضعف را در جای جای کشور شناسایی کند که در زمان اوج مصرف مشترکان دچار ضعف ولتاژ و خاموشی نشوند.
پیرپیران در ادامه به میزان کاهش میزان مصرف بخش خانگی از سال گذشته تاکنون در کشور اشاره کرد و افزود : با نگاهی به سال های گذشته مشخص شد هرسال میانگین مصرف برق نسبت به مشترکان برق خانگی حدود چهار کیلووات ساعت افزایش داشت اما از یکسال گذشته تاکنون افزون بر آنکه این افزایش صورت نگرفت بلکه در بخش خانگی با کاهش قابل توجهی مواجه بوده ایم.
تلفات برق در کشور ۹ درصد است
وی در باره میزان تلفات برق هم گفت : تلفات برق در کشورهای توسعه یافته حدود پنج درصد است در حالی که این رقم در کشور بیش از ۹ درصد است البته در سال های گذشته این عدد بیش از ۱۵ درصد بوده است.
پیرپیران افزود : کاهش تلفات برق در ۳۹ شرکت توزیع برق کشور از دیگر راهبردهای توانیرو بوده که برای این موضوع هم برنامه های هدفمندی تعریف و پیش بینی شده تا بتوان هر سال درصد تلفات را کاهش داد البته تلفات برق در خطه شمال به خاطر مدل جغرافیایی که دارند بیشتر است امیدوارم با این راهبردها بتوان میزان تلفات را به اندازه تلفات کشورهای توسعه یافته نزدیک کرد.
مازندران ۲ شرکت توزیع نیروی برق یکی به مرکزیت ساری مرکز استان و دیگری به مرکزیت شهرستان نوشهر دارد که شرکت برق منطقه ساری حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشترک و شرکت برق غرب استان به مرکزیت نوشهر با زیر پوشش داشتن ۹ شهرستان غربی این استان حدود ۷۰۰ هزار مشترک دارد.
منبع: خبرگزاری ایرنا
انتهای پیام/
برچسب ها :برنامه جامع ، حمیدرضا پیرپیران ، در دست تدوین ، کاهش مصرف برق ، هوشمندسازی کنتورهای برق
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰