در جلسه کارگروه پسماند مازندران چه گذشت؟
تعطیلی؛ پایان تلخ عمارت آمل تا عجز ۳۲ مرکز مازندران در گشودن گره کور پسماند
به گزارش پایگاه خبری تیتر شمال، مجتبی قربانی- یوسف نوری بعد از ظهر امروز در جلسه کارگروه پسماند مازندران در سالن شهید رجایی استانداری با اشاره به اینکه اداره کردن با مدیریت کردن متفاوت است و در موضوع پسماند مدیریت صورت نگرفته است، اظهار کرد: اسیر کلیشهها هستیم و کاملاً در صحبتها این مسئله واضح است.
وی با اعلام اینکه خطکشی در مازندران وجود ندارد و باید کلان به موضوع مازندران در مدیریت نگاه کنیم، تصریح کرد: تصویر کنونی پسماند مازندران زیبنده این استان نیست.
استاندار مازندران با بیان اینکه امروز باید یک تصمیمی بگیریم و مدیریت در واقع همان تصمیمگیری است عنوان کرد: مگر میشود در کشور ناترازی برق داشته باشیم و این ایراد متوجه مدیران و ناکارآمدی ادارات است.
این مسئول گفت: مشکلات را گردن بگیرید و این همه انتقاد نکنید و دیگران را مقصر ندانید.
مقام عالی دولت در استان ادامه داد: پنج مرکز پسماند برای مازندران کافی بود و راهاندازی ۳۲ مرکز آن هم ناقص، گره از کار پسماند باز نکرد.
وی بیان کرد: در دوران تشکیل حکومت علوی توسط حسن بن زید، تهران هم جزء مازندران بود و این تمدن مازندران را نشان میدهد.
استاندار مازندران گفت: ساری، آمل، نور، بابل، بهشهر و سوادکوه، معنا ندارد و همه جا مازندران است.
مقام عالی دولت در استان ادامه داد: مدیریت مسیر جمعآوری، کاهش هزینه و ضایعات، ثبت اطلاعات نوع و وزن زباله، مدیریت میزان زباله روزانه، مدیریت پرسنل، انطباق با قوانین و دهها موارد دیگر باید مدیریت شود نه اینکه اداره شود.
نوری تاکید کرد: نرمافزارهای مدیریت بازیافت تمامی دادهها را ارزیابی، ثبت ذخیره میکنند و ما امروز هنوز در شهر تمدن، درجا میزنیم.
وی عنوان کرد: تفکیک از مبدا باید با جدیت از هفته بسیج در تمامی نقاط استان همراه با فرهنگسازی انجام گیرد.
استاندار مازندران اذعان کرد: مردم را باید با آگاهیبخشی، همراه کنیم و با ایجاد انگیزه آنان را تشویق کرد.
مقام عالی دولت در استان تصریح کرد: سد هراز آب شرب یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر را تامین میکند و حدود ۱۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و ۱۵ میلیون متر مکعب آب صنعت را تامین میکند و این معضل پسماند آمل است.
نوری بیان کرد: ما مجبوریم مجموعه سایت عمارت را تعطیل کنیم و آب منطقهای هم ملزم است این مکان را زیر نظر محیط زیست ایزوله کند.
وی با اعلام اینکه مرکز دپوی زباله در محمودآباد نیز باید تعطیل شود چون شیرابه راهی دریا میشود، ادامه داد: در شهرستان نور سایت بسیار سنتی است و باید تکمیل شود.
مقام عالی دولت در استان ادامه داد: شهرداران محمودآباد و نور باید به صورت مشترک سایت نور را تکمیل و هر دو از آن استفاده کنند و نور و محمودآباد نداریم.
نوری اذعان کرد: ما خادم مردم هستیم و ولی نعمت ما هستند و ما باید خدمتگزار آنان باشیم.
وی عنوان کرد: نرمافزار هوشمند و جامعی را پیدا کنید تا بتوانید پسماند را هوشمندانه مدیریت کنید.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: مدیریت با حکمرانی و فراحکمرانی متفاوت است و هر کدام شرایط خاصی را پدید میآورد.
مقام عالی دولت در استان ادامه داد: ما حاضریم با شهرداریها تراکم دهیم و کمک کنیم تا متضرر نشوند و باید شهرداران مسائل اجتماعی شهر را مرتفع کنند.
نوری گفت: مسائل اجتماعی را با مردم به صورت دوستانه حل کنند.
انتهای خبر/
برچسب ها :استاندار مازندران ، باز نکرد ، تعطیل ، جلسه کارگروه پسماند مازندران ، راهاندازی ۳۲ مرکز ، گره از کار پسماند ، مجموعه سایت عمارت ، یوسف نوری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰