نماینده ولی فقیه در مازندران:
جبران عقبماندگی حوزه سلامت در گرو مدیریت استشهادی است
به گزارش پایگاه خبری تیتر شمال،آیتالله محمدباقر محمدیلائینی صبح امروز در آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با اشاره به اینکه امیدواریم مشکلات پرستاران و پزشک خانواده بزودی مرتفع شود، اظهار کرد: همه بارها شنیدیم که دو نعمت، سلامت و امنیت، مجهول است و لذا با نگاه به غزه و لبنان و کشورهای منطقه بیندازیم ببینیم که هم به امنیت و سلامت منطقه، آسیب و خسارت وارد کردهاند.
وی ادامه داد: حدود ۵۰ هزار شهید و زیر آوارمانده و ۱۰۰ هزار مجروح در غزه ببار آوردهاند و لذا سلامت و امنیت نعمت بزرگی است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با گرامیداشت یاد و نام شهدای سلامت مازندران، بیان کرد: با همه خدمات انجام شده اما هنوز در حوزه سلامت، بهداشت و درمان عقبماندگی و کاستی زیادی داریم و نیاز به مدیریت جهادی و بالاتر مدیریت استشهادی داریم.
امام جمعه ساری با اعلام اینکه مدیری نباید شب و روز بشناسد و گامهایی را برای تحول در حوزه سلامت رقم بزند، تصریح کرد: مدیریت روزمره و جاری، کافی نیست و باید تحول صورت گیرد.
محمدیلائینی با بیان اینکه قطعاً داشتن برنامه برای هر مدیری لازم و ضروری است، خاطرنشان کرد: در امر سلامت باید به مبادی سلامت توجه کنیم و مصرف کود و سموم در اراضی کشاورزی باید نظارت جدی شود.
وی اظهار کرد: پسماند و شیرابه در مازندران در حال صدمه جدی به سلامت ما است و سلامت را باید در میدان تعقیب کرد و از پشت میز مدیریت سلامت صورت نمیگیرد.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران باید در حوزه ارتقای سلامت مردم گام جدی و بلند بردارد، بیان کرد: سلامت جامع و عافیت جامع نیز نکته مهمی است و لذا نگاه عافیت دینی و آخرتی در کنار عافیت جسم مهم است.
وی با اعلام اینکه نباید در حوزه عافیت دینی، کمتوجهی کرد و در کنار پرستاری تن به پرستاری آخرت نیز پرداخت، گفت: گردشگری سلامت نکته بسیار مهمی است که باید بدان توجه ویژه داشت.
*حوزه درمانی محروم از حمایت ملی
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با اشاره به اینکه ۱۷ شهید ایام کرونا داشتیم که جانشان را فدای حوزه سلامت کردند، افزود: دانشگاه علوم پزشکی مازندران هزار و ۱۰۰ خانه بهداشت و ۲۶ بیمارستان و ۱۲ دانشکده دارد.
فرهاد غلامی با اعلام اینکه کتابچه ارزشیابی تدوین شده و ۸۶ درصد برنامههای ما اجرایی شده است، گفت: پس از نگارش برنامه با مشکلات مالی مواجه بودیم و لذا بازنگری در موضوعات مالی صورت گرفت.
وی از تدوین کمیته سلامت خبر داد و گفت: ۳۴ سفر شهرستانی داشتیم که مهمترین مطالبه به موضوع اشتغال باز میگشت.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه هم اکنون ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بدهی داریم و بسیاری از مطالبات تا سال ۱۴۰۱ تسویه شده است، تاکید کرد: پروژههای بزرگی در دست اجرا است که بیمارستان هزار و ۱۰۰ تختخوابی از این جمله است.
احداث ۱۵۰۰ میلیارد تومان پروژه طی دو سال اخیر
این مسئول از پیشرفت مطلوب بیمارستان تنکابن، بیمارستان ماهفروجک و نیز افتتاح بیمارستان رازی در دو سال اخیر خبر داد گفت: هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه طی دو سال اخیر ساخته شد که عمدتاً به برکت سفر آیتالله شهید رئیسی بود.
غلامی با بیان اینکه پرونده الکترونیک سلامت تا حد مطلوبی پیش رفته است؛ ادامه داد: ۵۰۰ هزار خانم غربالگری و ۱۱ هزار نفر نابارور شناسایی شدند.
وی با اعلام اینکه ۹۵۰ میلیارد تومان تجهیزات وارد دانشگاه شده است که عمدتاً نصب شده است اما باز هم نیازمندی وجود دارد افزود: بیشتر بیمارستانهای ما عمر بالای ۵۰ سال دارند و از این حیث نیازمند توجه بیشتر است.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی مازندران اشاره کرد: در پیک سفر تمامی حوزههای درمانی تحت فشار قرار میگیرد اما مورد حمایت ملی قرار نمیگیرند.
غلامی گفت: با افتتاح بیمارستانهای ماهفروجک و تنکابن مجموعاً ۵۰۰ تخت بیمارستانی به استان اضافه میشود.
انتهای خبر/
برچسب ها :آئین تکریم و معارفه ، حوزه سلامت ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، عقبماندگی ، مدیریت استشهادی ، نماینده ولی فقیه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰