کد خبر : 26272
تاریخ انتشار : شنبه 15 فوریه 2025 - 13:39
104 views

جریمه ۲ درصدی در انتظار بدهکارانی که تا پایان سال تسویه نکنند

جریمه ۲ درصدی در انتظار بدهکارانی که تا پایان سال تسویه نکنند
سرپرست شهرداری ساری گفت: با توجه به تعرفه سنگین عوارض سال 1404 شهرداری، از مودیانی که پرونده‌های بلاتکلیف دارند دعوت می کنیم که برای جلوگیری از بروزرسانی محاسبات عوارض در سال آتی، تا پایان سال نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام کنند تا مشمول جریمه 2 درصد ماهیانه بر اساس قانونی درآمد پایدار نشوند.

به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ در جلسه هماهنگی مرتضی بربسته سرپرست شهرداری ساری با مصطفی نیک نقش، عباس اسماعیلی و عبدالرضا موسوی شهرداران مناطق مختلف این شهر، پیشبرد اهداف خدمات رسانی به شهر و شهروندان و راهبردهای قانونی برای وصول مطالبات از مودیان، به تبادل نظر گذاشته شد.

با توجه به تأکید استاندار مازندران بر لزوم ضرب الاجلِ دستگاههای بدهکار به شهرداری، برخی از این ارگان ها همچنان در انجام تعهدات مالی نسبت به این دستگاه اجرایی شهر ساری، جدیت لازم را به خرج نمی دهند بر همین اساس پس از تشریح گزارشی از لیست مودیان حقیقی و حقوقی در مناطق چهارگانه، راهکارهای موضع گیری قانونی در قبال این بدهکاران مورد بررسی قرار گرفت.

سرپرست شهرداری ساری با بیان اینکه در دفاع از حق و حقوق شهروندان جدی هستیم، اظهار داشت: با توجه به تعرفه سنگین عوارض سال ۱۴۰۴ شهرداری، از مودیانی که پرونده های بلاتکلیف دارند دعوت می کنیم که برای جلوگیری از بروزرسانی محاسبات عوارض در سال آتی، تا پایان سال نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام کنند تا مشمول جریمه ۲ درصد ماهیانه بر اساس قانونی درآمد پایدار نشوند.

مرتضی بربسته گفت: با توجه به مذاکرات صورت گرفته با مسئولان اجرای ثبت استان و تعاملات انجام شده، از ظرفیت های قانونی برای پیگیری مطالبات شهرداری استفاده می کنیم چرا که عدم انجام تعهد مودیان باعث کاهش راندمان عملکرد شهرداری شده و ما را از هدف ارائه خدمات شایسته و در خور شأن به شهر و شهروندان دور می سازد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.