در این مراسم، جشن پایان درمان ۲۰ کودک مبتلا به سرطان با حضور خانوادههایشان و نیز ۲۰ کودک بیمار در حال درمان از سطح استان مازندران، برگزار شد.عبدالرضا شهریاری در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما اظهار کرد: مجمع خیرین ماهک در سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را با هدف حمایت از کودکان مبتلا به سرطان استان مازندران آغاز کرد.
وی افزود: به لطف خدای متعال این مجمع خیریه بیمارستانی را به مساحت موفق شد تا در ۱۰ سال نخست فعالیت، بیمارستانی را به مساحت ۶ هزار مترمربع و در ۵ طبقه راهاندازی کند و این بیمارستان به صورت خاص ویژه درمان کودکان سرطانی و هموفیلی است.
مدیرعامل مجمع خیرین حمایت از کودکان مبتلا به سرطان مازندران، خاطرنشان کرد: کاری که انجام شد در سطح کشور، دومین بیمارستان موفق در درمان کودکان مبتلا به سرطان است و دامنه فعالیت ما تنها برای کودکان است و پوششدهنده سه استان شمالی همجوار هستیم.
شهریاری با بیان اینکه احداث این بیمارستان بدون هیچ ریالی کم از سوی دولت و توسط خیرین انجام شد؛ ادامه داد: هدف بعدی ما راهاندازی و ساخت ساختمان همراهسرا برای خانوادههای کودکان سرطانی است که از راه دور به مرکز استان میآیند.
وی بیان کرد: خوشبختانه زمینی از سوی شهرداری و شورای شهر ساری به مجمع خیرین ماهک، اهدا شده است و در آستانه اخذ پروانه هستیم و در ابتدای سال آینده، ساخت این ساختمان، آغاز خواهد شد.
مدیرعامل مجمع خیرین حمایت از کودکان مبتلا به سرطان مازندران، گفت: تمامی کمکهای به این مجمع خیریهبه صورت مردمی از مبالغ چند هزار تومانی تا اهدای یک ویلا و آپارتمان بوده است و امروز اگر خیری به مجموعه ماهک، ۳۰۰ میلیون تومان کمک کند یک اتاق را در ساخت همراهسرا به نام آن خیر، نامگذاری خواهیم کرد.
شهریاری، شفافسازی را یکی از عوامل اصلی جذب حمایتهای مردمی از این مجموعه برشمرد و اعلام کرد: شفافسازی در درآمدها و هزینه در سرلوحه کاری این مجموعه خیریه قرار دارد.
وی با بیان اینکه ما نام خود را هیچوقت خیر نمیدانیم بلکه خد را نماینده مردم برای انجام کارهای خیر هستیم؛ گفت: خیر آن فردی است که از ملک و مال خود میگذرد و به مجموعههایی همچون ماهک، کمک میکند.
مدیرعامل مجمع خیرین حمایت از کودکان مبتلا به سرطان مازندران، تاکید کرد: در حال حاضر مجمع خیرین ماهک دارای حدود ۵ هزار عضو خیر است که به صورت ماهانه کمک ریالی را به شعبه مرکز مازندران و غرب استان واریز میکنند.
شهریاری اذعان کرد: از بدو راهاندازی بیمارستان فوق تخصصی کودکان مبتلا به سرطان ماهک تاکنون، بالغ بر ۴۰۰ کودک بیمار مبتلا به سرطان، پذیرش داشتیم که عمدتا مبتلا به سرطان خون هستند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص هزینه بالای درمان و لزوم ورود به بخش بهداشت جهت پیشگیری از ابتلا به سرطان توسط مجموعههایی نظیر ماهک، مطرح کرد: تا به امروز نتوانستیم در این حوزه، قدمی برداریم و این بدان علت بوده که آنقدر مشکلات درمان و دارو کودکان تحت پوشش زیاد است که نتوانستیم در این حوزه، قدمی برداریم.
مدیرعامل مجمع خیرین حمایت از کودکان مبتلا به سرطان مازندران، متذکر شد: قطعا گر پیشگیری باشد هزینههیا درمان بسیار کاهش مییابد، متاسفانه هم اکنون، آمار بیماران سرطانی در مازندران بیداد میکند و بیشترین آمار بیماران سرطانی را در کشور داریم.
شهریاری در پاسخ به این سوال که آیا درخواستی از سایر استانهای کشور برای پذیرش کودکان سرطانی داشتید یا خیر؛ گفت: بله، هم اکنون بیماری از سیستان و بلوچستان در بیمارستان ماه بستری است و متقابلا بیماران زیادی از استان مازندران نیز در شهرهای شیراز و تهران در حال بستری و مداوا هستند.
وی در پایان ضمن قدردانی از مردم و خیرین مازندران، ابراز امیدواری کرد تا با توجه به اینکه استاندار کنونی استان خود یک پزشک است گامهای خوبی برای حل مشکل درمان و به ویژه داروی کودکان مبتلا به سرطان در استان، برداشته شود.
گفتنی است بیمارستان ماهک در ضلع غربی بیمارستان بوعلی در سال ۱۳۹۸ افتتاح شد.
این مرکز درمانی از بدو راهاندازی تاکنون، ۴۰۰ کودک بیمار مبتلا به سرطان را تحت پوشش قرار داده است که تا به امروز، ۲۰۰ کودک، بهبودی پایان درمان خود را جشن گرفتهاند.
متاسفانه ۸۰ درصد بیماران کودک مبتلا به سرطان کشور از سه استان شمالی مازندران، گیلان و گلستان، هستند.
به گفته مسئولان بالا بودن سطح آب در مازندران و نیز استفاده بی رویه از سموم کشاورزی از دلایل اصلی ابتلا به سرطان در استان مازندران است.
انتهای خبر/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰