کد خبر : 24589
تاریخ انتشار : شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۶
104 views

با حضور معاون عمرانی وزیر کشور و سرپرست شهرداری ساری برگزار شد؛

جلسه رسیدگی به آخرین وضعیت پروژه نیروگاه زباله سوز ساری

جلسه رسیدگی به آخرین وضعیت پروژه نیروگاه زباله سوز ساری
با حضور معاون عمرانی وزیر کشور و سرپرست شهرداری ساری جلسه رسیدگی به آخرین وضعیت پروژه نیروگاه زباله سوز برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تیتر شمال، جلسه بررسی آخرین وضعیت پروژه نیروگاه زباله سوز ، با حضور مسعود نصرتی معاون عمرانی وزیر کشور، یوسف نوری استاندار مازندران، علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، عبدالرضا دادبود معاون عمرانی استاندار مازندران، محمدعلی نوبخت فرماندار ساری، مرتضی بربسته سرپرست شهرداری مرکز استان، سید حمید هاشمی مدیرعامل سازمان همیاری‌ شهرداری‌های مازندران و مدیران شرکت tts در دفتر کار استاندار مازندران برگزار شد.

در این جلسه ، موانع تسریع در پیشرفت پروژه ۴۵۰ تنی نیروگاه زباله سوز شهرداری ساری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نصرتی: به موضوع زباله در مازندران باید با نگاه ملی پرداخته شود

گفتنی است مسعود نصرتی معاون عمرانی وزیر کشور صبح امروز پنج‌شنبه به همراه عالیه زمانی و علی بابایی کارنامی, نمایندگان مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، عبدالرضا دادبود، معاون عمرانی استاندار، محمدعلی نوبخت، فرماندار، مرتضی بربسته، سرپرست شهرداری ساری، سید حمید هاشمی، مدیرعامل سازمان همیاری‌ شهرداری‌های مازندران، عسگری، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری، حسن زاده مقیمی، سرپرست سازمان پسماند مازندران و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی از نیروگاه زباله‌سوز در دست‌ساخت ساری، بازدید و از نزدیک در جریان روند احداث این پروژه مهم زیست‌محیطی در مرکز استان قرار گرفت.

معاون عمرانی وزیر کشور در این بازدید با مهم برشمردن این پروژه ملی در مرکز استان، گفت: نیروگاه ۴۵۰ تنی زباله‌سوز ساری هم‌اکنون از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است و حتی قابلیت افزایش به ۵۵۰ تن در روز را نیز دارد.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها بابیان اینکه زباله استان‌های شمالی به بحران تبدیل‌شده است، گفت: بخش اعظم زباله‌های مازندران مربوط به گردشگران و مسافران است و باید با نگاه ملی به آن پرداخته شود.

وی پروژه زباله‌سوز ساری را راه‌حلی برای بحران زباله‌های شمال کشور دانست و گفت: توجه به زباله‌های گردشگری یک موضوع مهم در حل این معضل است.

معاون وزیر کشور، اظهار کرد: شاهد ورود میلیون‌ها مسافر در مازندران به‌صورت سالانه هستیم و برای تسهیل امور، قیر رایگان و همین‌طور تأمین منابع مالی در تکمیل زباله‌سوز ساری در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: بودجه شهرداری‌ها ۱۹ تا ۲۳ درصد از بودجه عمرانی کشور بیشتر است؛ با این وجود شاهدیم شهرداری‌ها با مشکلات زیادی روبرو هستند.

مسعود نصرتی گفت: با راه‌اندازی صندوق مدیریت شهری و روستایی کشور و همکاری دولت و مجلس، بسیاری از مشکلات مدیریت شهری و روستایی کشور برطرف خواهد شد.

معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با تأکید بر اختصاص اعتباراتی به این صندوق، تأکید کرد: بر اساس قانون، یک درصد از مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی و شرکت‌ها، به این صندوق اختصاص می‌یابد.

نصرتی میزان سرمایه‌گذاری در این صندوق را ۷۰ تا ۸۰ هزار میلیارد ریال در طی یک سال عنوان کرد.

وی با بیان اینکه صندوق مدیریت شهری و روستایی کشور با اجرای این قانون در سه تا چهار سال، یک شبکه بانکی خواهد شد، بیان کرد: در این امر به‌مرور توان اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری ایجاد می‌شود و اقساطی که توسط شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از محل تسهیلات پرداخت می‌شود به این صندوق اختصاص خواهد یافت.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور، پس از این بازدید در جلسه بررسی وضعیت پسماند استان و نشست شهرداران مازندران با همراهی استاندار شرکت کرد.

گالری تصاویر

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.