معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران:
جوجهریزی بیش از 13 میلیون قطعهای در مرغداریهای گوشتی مازندران/24 هزار تن گوشت سفید روانه بازار میشود
به گزارش تیتر شمال؛ مسعود احمدی حاجی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره توليد جوجه درجه یک كارخانجات جوجه كشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجه ريزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان مازندران در سامانه سماصط، اظهار کرد: شهریور ماه امسال، 13 میلیون و 424 هزار و 461 قطعه جوجهریزی در مرغداریهای گوشتی مازندران انجام شد.
وی تعداد جوجه گوشتی توليدی كارخانجات جوجه كشی استان را 39 میلیون و 866 هزار و 628 قطعه و جوجه گوشتی توليدی مزارع مرغ مادر گوشتی را 27 میلیون و 184 هزار و 199 قطعه اعلام کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به جوجهریزی 13 میلیون و 424 هزار و 461 قطعه ای در مزارع مرغ گوشتی و جوجه ريزی 179 هزار و 855 قطعهای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در شهریور ماه امسال، پیش بینی کرد با این تعداد جوجه ریزی، 24 هزار و 240 تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
احمدی در پایان گفت: 3 میلیون و 347 هزار و 168 قطعه از جوجه ریزیهای انجام شده در شهریور ماه امسال از نژاد آپلاس، یک میلیون و 304 هزار و 590 قطعه از نژاد آرین، 6 میلیون و 853 هزار و 883 قطعه از نژاد راس و یک میلیون و 728 هزار و 120 قطعه از نژاد کاب بود.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰