کد خبر : 25073
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۳
103 views

مدیرعامل آبفای مازندران تشریح کرد؛

دلایل مشکل قطعی آب ۹ روستای بندپی شرقی بابل

دلایل مشکل قطعی آب ۹ روستای بندپی شرقی بابل
مدیرعامل آبفای مازندران با اشاره به پیگیری مشکل قطعی آب ۹ روستای بندپی شرقی بابل، گفت: اصلاح مسیر خط انتقال و بازسازی حوضچه‌های تخریب شده نیاز به اعتبار بیش از ۱۰ میلیارد تومانی دارد که با پیگیری‌های مستمر در مرحله نهایی تخصیص قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ ️اهالی ۹ روستای بالادست بخش بندپی‌شرقی بابل شامل چاسرکا، هلی‌بن، اسبو، نرگیس کتی، کمانچوسر، رفع بن، جلیرود، دهچر و شرواشن بابت قطع آب از مسوولان استانی و شهرستانی خواستار پیگیری ویژه دارند که این موضوع علاوه بر جلوگیری از هدر رفت آب، زمینه استفاده از آن را برای این روستاها فراهم می‌کند.در ادامه مشکلات مردم این ۹ روستا عنوان شده، حدود دو سال است مردم این ۹ روستای بخش بندپی‌شرقی به‌دلیل ایجاد مشکلاتی در مجتمع آب‌رسانی چاسرکا که به گفته گواهان محلی مربوط به شکستگی و فرسایش لوله در مسیر شبکه آب‌رسانی موجود به این روستاها است، در برخی مواقع هر سه روز نوبت‌بندی کرده و به مدت ۲ ساعت آب وصل می‌شد؛ در حالی‌که تقریبا به میزان همین آب که در شبکه و به‌صورت نوبت‌بندی برای مردم وجود دارد در لوله منهول نزدیک به این مجتمع آب‌رسانی در حال هدر رفت بوده و موجب آزردن خاطر روستانشینان شده است.
بهزاد برارزاده مدیرعامل آبفای مازندران درخصوص مشکل کمبود آب ساکنان ۹ روستای بالادست بخش بندپی‌شرقی بابل، اظهار کرد: مجتمع آب‌رسانی چاسرکا ۹ روستا با ۴۰۰ خانوار را تحت پوشش دارد که نیاز آبی این روستاها ۶ لیتر در ثانیه است.
وی افزود: از آنجایی که منبع تامین آب شرب این روستاها، چشمه‌ای با آب‌دهی متغیر در فصول مختلف سال است که در ایام تابستان و گرمای هوا میزان دبی آن کاهش یافته و از نظر کیفی نیز سختی آب چشمه بالا است، به همین دلیل برای رفع این مشکل و برقراری جریان آب پایدار، ۲۷ کیلومتر لوله‌گذاری در شرایط صعب‌العبور و دشوار در ارتفاعات این مناطق انجام شد.
مدیرعامل آبفای مازندران اضافه کرد: به‌دلیل شرایط جغرافیایی منطقه (پستی و بلندی‌های منطقه) و در پی آن کاهش سرعت آب، در جدار لوله رسوب ایجاد می‌شود که باعث پس‌زدگی آب در بالا‌دست و درنتیجه قطع آب مشترکان می‌شود .
برارزاده تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات این منطقه تخریب و قطع عمدی و مکرر خط انتقال آب توسط دامداران، ریختن سنگ، کیسه و حتی پارچه در داخل لوله و تخریب چندین حوضچه فشارشکن و آبگیر به‌منظور آب دادن به دام‌ها است که تاکنون بیش از ۳۰ مورد در ارتفاعات شکستگی و تخلیه رسوبات انجام شد.
وی اظهار کرد: به‌دلیل صعب‌العبور بودن مسیر خط انتقال و نیز به دلیل شرایط جغرافیایی منطقه، رفع یک فقره شکستگی به‌سختی وحتی یک روز کامل طول می‌کشید.
مدیرعامل آبفای مازندران تصریح کرد: در همین راستا با توجه به بررسی‌های فنی صورت گرفته باید بیش از پنج کیلومتر از خط انتقال مسیر یاد شده اصلاح شود و حوضچه‌های تخریب شده مسیر نیز بازسازی شود که برای اجرای آن به بیش از ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
برادرزاده یادآور شد: اخیرا با پیگیری‌های مستمر در مرحله نهایی تخصیص قرار دارد.وی گفت: در موازات تامین آب از چشمه و خطوط انتقال ذکر شده، شرکت آب و فاضلاب مازندران برای بهره‌مندی مردم از آب سالم و پایدار، آب‌رسانی به مجتمع چاسرکا و شهید سلیمانی را از چشمه خجیرود در راستای آب‌رسانی به شهر گلیا در دستور کار قرار داده که از ۱۵ کیلومتر لوله‌گذاری تاکنون ۹ کیلومتر آن انجام شد.
مدیرعامل آبفای مازندران خاطرنشان کرد: تامین و توزیع آب شرب بهداشتی و پایدار یکی از وظایف مهم شرکت آب و فاضلاب است که در این بین همکاری و مساعدت مشترکان در نگهداری و مراقبت از تاسیسات آب‌رسانی کمک شایانی به انجام این وظیفه می‌کند.

برارزاده بیان کرد: هم‌استانی‌ها درصورت مشاهده تخریب این تاسیسات سریعا مراتب را به کارشناسان آب و فاضلاب اطلاع دهند تا همکاران شرکت در سریع‌ترین زمان ممکن بتوانند مراتب را بررسی کنند.

منبع: خبرگزاری فارس

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.