کد خبر : 29510
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱
119 views

با هدف رسیدگی به درخواست‌ها؛

دیدار مردمی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان برگزار شد

دیدار مردمی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان برگزار شد
ملاقات عمومی و دیدار مردمی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان، با هدف رسیدگی به درخواست‌ها، مسائل و مشکلات شهروندان، در محل ساختمان ستادی این شرکت برگزار شد.

 

 

 


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال و به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستانامروز سه شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴ ملاقات عمومی و دیدار مردمی دکتر موسوی تاکامی، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان، با هدف رسیدگی به درخواست‌ها، مسائل و مشکلات شهروندان، در محل ساختمان ستادی این شرکت برگزار شد.

در این نشست که با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان مربوطه همراه بود، مراجعه‌کنندگان به بیان دغدغه‌ها و مشکلات خود در حوزه برق و زیرساخت‌های مرتبط پرداختند.

دکتر موسوی تاکامی با دقت و اهتمام کامل به صحبت‌های مردم گوش داد و راهکارهای لازم برای حل مشکلات مطروحه را ارائه کرد.

وی در حاشیه این دیدار گفت: ارتباط مستقیم با مردم و شنیدن صدای آنان، از اولویت‌های مهم مدیریتی این شرکت است و تلاش داریم تا با برگزاری مستمر این جلسات، گام مؤثری در جهت ارتقاء رضایتمندی و پاسخگویی به نیازهای مردم برداریم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان همچنین تأکید کرد:  پیگیری درخواست‌های مطرح‌شده تا حصول نتیجه، در دستور کار واحدهای ذی‌ربط قرار خواهد گرفت و گزارش عملکرد آن‌ها به صورت منظم ارائه می‌شود.

گفتنی است این‌گونه دیدارهای مردمی، در راستای تحقق سیاست‌های دولت مردمی و افزایش شفافیت و پاسخگویی دستگاه‌های اجرایی، به صورت مستمر در دستور کار این شرکت قرار دارد.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.