کد خبر : 23617
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷
132 views

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران خبر داد:

اجرای آزمایشی طرح نان کامل در هفت شهرستان مازندران

اجرای آزمایشی طرح نان کامل در هفت شهرستان مازندران
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه طرح نان کامل در هفت شهرستان به صورت آزمایشی در حال انجام است، گفت: ساماندهی واحدهای خبازی استیجاری یک ضرورت است.

به گزارش پایگاه خبری تیتر شمال، عباسعلی وفایی‌نژاد صبح امروز در پنجمین جلسه کارگروه گندم آرد و نان استان مازندران در سالن جلسات استانداری برگزار شد به ارائه گزارشی از وضعیت موجودی گندم در استان پرداخت و اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون علاوه بر خرید تضمینی ۱۰۵ هزارتن گندم از کشاورزان مازندران، حدود ۱۸۰ هزارتن گندم داخلی از هفت استان کشور و همچنین ۳۴ هزارتن گندم وارداتی از طریق بنادر وارد استان شده است.

وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۲۳۰ هزارتن گندم در استان مصرف شده و هم اکنون ۱۶۸ هزار تن گندم در سیلوهای استان به عنوان ذخیره استراتژیک نگهداری می‌شود.

دبیر کارگروه گندم ، آرد و نان مازندران تصریح کرد: با توجه به مجموعه اقدامات انجام شده به منظور افزایش کیفیت نان در استان، ساماندهی واحدهای خبازی استیجاری یک ضرورت است.

وی از اجرای طرح نان کامل در استان خبر داد و گفت: به منظور افزایش کیفیت نان و سلامت جامعه، طرح نان کامل به همت دانشگاه علوم پزشکی و همراهی انجمن صنفی کارخانجات آرد استان در حال انجام است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه طرح نان کامل در هفت شهرستان به صورت آزمایشی در حال انجام است، افزود: نان کامل بخش زیادی از نیاز بدن به مواد مغذی را تامین می‌کند و استقبال مردم از اجرای این طرح موجب افزایش سلامت جامعه خواهد بود.

استاندار مازندران نیز با اشاره به بالا بودن سرانه مصرف آرد در استان اظهار کرد: رقم سرانه مصرف آرد در استان بالاتر از سرانه مصرف کشوری است و بخش اعظم آن به دلیل حجم سنگین ورود مسافران و همچنین تغییر سبک مصرف مردم است.

یوسف نوری با بیان اینکه جمعیت استان در برخی فصول سال به دلیل ورود مسافران و کارگران حوزه کشاورزی افزایش می‌یابد بیان کرد: تلا‌ش‌ها برای دریافت سهمیه آرد متناسب با ساختار جمعیتی استان به منظور تامین نان مسافرانی که در برخی موارد اقامت آنها در استان دائمی است باید افزایش یابد.

وی به مشکلات حوزه گندم آرد و نان اشاره کرد و افزود: اولین و مهم‌ترین مشکل در حوزه آرد و نان، تفاوت قیمت بین آرد یارانه‌ای و آزاد و ضرورت نظارت بیشتر توسط دستگاه‌های نظارتی از جمله صمت، جهاد، تعزیرات و اتحادیه‌ها است و دیگری تعارض منافع متصدیان این حوزه که مانع از اجرای صحیح الگوی راهبری می‌شود.

نوری با تاکید بر رعایت اصول پدافند غیرعامل و لزوم دوگانه سوز بودن نانوایی‌ها اظهار کرد: بانک سپه هر چه زودتر تسهیلات تامین تجهیزات لازم برای استفاده نانوایی‌ها از سوخت دوم در زمان وقوع بحران را در اختیار این صنف قرار دهد.

نماینده مردم ساری و میاندورود و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه مساله آرد و نان یک مساله اجتماعی و حساس است اظهار کرد: ایجاد صف و شلوغی در نانوایی‌ها موجب نارضایتی عمومی خواهد بود.

علی بابایی‌کارنامی تصریح کرد: با افزایش و متناسب‌سازی سهمیه آرد با جمعیت استان باید برای کاهش صف نانوایی‌ها اقدام شود.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.