کد خبر : 29843
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹
106 views

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران:

رسانه‌ها در خط مقدم جنگ روایت‌ها/مهم‌ترین وظیفه شورا، جهاد تبیین است

رسانه‌ها در خط مقدم جنگ روایت‌ها/مهم‌ترین وظیفه شورا، جهاد تبیین است
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به نقش برجسته رسانه‌ها در جنگ ۱۲ روزه اخیر، گفت: مهم‌ترین وظیفه شورا و رسانه‌ها، جنگ روایت‌ها و جهاد تبیین است.

 

 

مجتبی قربانی


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال ؛پیش از ظهر امروز، حجت‌الاسلام علی‌اصغر اصغری ولوجایی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران، در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک پیشاپیش روز خبرنگار (۱۷ مرداد)، نقش برجسته رسانه‌ها را در جنگ ۱۲ روزه اخیر یادآور شد و گفت: رسانه‌ها در خط مقدم اطلاع‌رسانی قرار داشتند.

وی افزود: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی وظیفه هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و برنامه‌ریزی مناسبت‌ها را با هدف حضور گسترده مردمی بر عهده دارد و بازگویی جنایات رژیم صهیونیستی از رسالت‌های مهم رسانه‌ها و این شورا است.

اصغری ولوجایی همچنین به فعالیت‌های گسترده این شورا اشاره کرد و گفت: برگزاری ۵۰ جلسه ستادی و صفی، ۱۵ جلسه با حضور آیت‌الله لایینی، ۳۶ راهپیمایی، راه‌اندازی موکب‌های مردمی و تجمعات جمعه‌های خشم و نصر در ۵۵۰ نقطه استان، تنها بخشی از برنامه‌های ما بوده است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران تأکید کرد: سال گذشته تمرکز ویژه‌ای بر تولید محتوای هدفمند داشتیم و اصحاب رسانه نقش مهمی در انتقال پیام انقلاب در فضای مجازی ایفا کردند.

وی چشم‌انداز شورای هماهنگی را ارتقای کیفیت برنامه‌ها، تقویت تعامل با تشکل‌های مردمی و اصحاب رسانه و ارتباط مستحکم با نوجوانان و جوانان دانست و اظهار کرد: روایت نخست باید در دست رسانه‌ها باشد، چرا که غیبت رسانه‌ها در این عرصه، راه را برای روایت‌های نادرست رسانه‌های بیگانه باز می‌کند.

اصغری ولوجایی در ادامه با اشاره به اهداف دشمن برای ضربه زدن به پیشرفت انقلاب اسلامی گفت: ترور دانشمندان و نخبگان از جمله ابزارهای دشمنان است.

وی افزود: تجمعات مردمی ریشه در باورهای دینی دارد و مردم همواره در دفاع از مظلومان پیشگام بوده‌اند و شورای هماهنگی نقش تسهیل‌گری را برعهده دارد.

رئیس شورا درباره تأمین هزینه برگزاری مراسم‌ها گفت: مشارکت دستگاه‌های اجرایی، اصناف و مردم، هزینه‌های برنامه‌ها را پوشش می‌دهد.

او از کم‌کاری برخی دستگاه‌ها انتقاد کرد و گفت: محدودیت منابع و چالش‌ها نباید مشارکت دستگاه‌ها را کمرنگ کند.

اصغری ولوجایی یادآور شد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به فرمان امام راحل تشکیل شده و مسئول هماهنگی و اجرای برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی است.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین وظیفه شورا، جنگ روایت‌ها و جهاد تبیین است؛ افزود: عزم جدی ما جذب حمایت و مشارکت گروه‌های مردمی است.

رئیس شورا در پایان از مردم خواست مانند سایر عرصه‌ها، خودشان پای‌کار مناسبت‌ها و راهپیمایی‌ها باشند.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.