رئیس سازمان جهاد کشاورزی ادامه داد: مقرر شده است ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن مرغ گرم با قیمت ۷۸ هزار تومان وارد مازندارن شود.
عنایتی با بیان اینکه تاکنون هیچ کمبود و کسری گزارش نشده است،گفت: میزان جوجه ریزیها در مازندران ۲۰ درصد افزایش داشت و در حال حاضر روزانه ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار قطعه مرغ به کشتارگاه ارسال میشود.
وی ادامه داد: ۸۰۰ تن گوشت مرغ روزانه در مازندران تولید میشود و هر منطقه و شهرستانی اگر کسری مرغ دارد موضوع را با مدیریت جهادکشاورزی شهرستان اعلام کنند.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰