رئیس ستاد راهیان نور سپاه کربلا:
زبانِ هنر بهترین ابزار برای استخراج گنجینه دفاع مقدس است
به گزارش پایگاه خبری تیترشمال؛ عصر امروز آئین اختتامیه بیستمین جشنواره «رهآورد سرزمین نور» با حضور امیر دربندی “پیشکسوت و راوی دوران دفاع مقدس” و سرهنگ مجیدی ” معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد راهیان نور سپاه کربلا ” در دانشگاه آزاد اسلامی ساری برگزار شد.
سرهنگ عسکر مجیدی در آیین اختتامیه بیستمین جشنواره «رهآورد سرزمین نور» با گرامیداشت یاد و نام ۱۴ و ۵۰۰ شهید مازندران، شهدای مدافع حرم، شهدای مقاومت و سردار شهید سلیمانی، اظهار کرد: دوران دفاع مقدس یک بخش پر افتخار انقلاب اسلامی است و برای نسل حاضر و نسل آینده، این دوران به عنوان یک گنجینه انقلاب اسلامی، یاد خواهد شد.
وی بر لزوم استخراج از این گنجینه در قالبهای مختلف به زبان هنر تاکید کرد و افزود: استفاده از ابزار هنر در قالب ادبیات، عکاسی، دلنوشته و یا شعر، ماندگاری مفاهیم را عمیقتر خواهد کرد و این کاری است که در جشنواره «رهآورد سرزمین نور» اتفاق افتاده است.
معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد راهیان نور سپاه کربلا، خاطرنشان کرد: حاضرین در این آیین، نخبگانی هستند که در این بخش، فعالیت دارند و در جشنواره ملی نیز حضور خواهند یافت.
سرهنگ مجیدی ادامه داد: در دوره گذشته این جشنواره، نزدیک به ۱۹ هزار نفر از اقشار مختلف شرکت یافتند و تلاش ما این است که مسیر شهدا زنده بماند.
وی تصریح کرد: هدف آن است که این قسمت از پر افتخارترین دوران تاریخ انقلاب اسلامی به نسل بعدی، به خوبی انتقال داده شود تا از این وقایع، شناخت خوبی حاصل شود.
معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد راهیان نور سپاه کربلا، اعلام کرد: باید با بهرهگیری از نسل نخست و یادگاران دفاع مقدس، روایت اول و درستی از آن دوران برای نسلهای آتی به یادگار بماند.
سرهنگ مجیدی، اعلام کرد: جشنواره «رهآورد سرزمین نور» استان مازندران به بیستمین دوره رسید و دلیل تداوم و استمرار این جشنواره آن بوده است که در کنار برگزاری اردوی راهیان نور، بتوانیم پیوند میان افرادی که به راهیان نور اعزام میشوند را رقم بزنیم و هم بتوانیم این جلوههای ویژه را در قالب هنر بگنجانیم و به ماندگاری آثار، کمک کنیم.
وی گفت: در این جشنواره آثار با موضوعات هنری نظیر دلنوشته، ادبیات، موشنگرافی، دستنوشته، عکس شعر، انیمیشن، اینفوگرافی و موضوعات دیگر توسط شرکت کنندگان به دبیرخانه ارسال و به رقابت گذاشته میشود.
سرهنگ مجیدی با بیان اینکه، پس از انتخاب آثار برگزیده، منتخبان استانی تجلیل و به جشنواره کشوری راه مییابند؛ گفت: جشنواره بیستم «رهآورد سرزمین نور» استان مازندران، ۲۵ برگزیده داشت که از آنان تجلیل شد.
جوانان بهدنبال کسب فیض از دانشگاه دفاع مقدس هستند
امیر دربندی ” پیشکسوت و راوی دفاع مقدس ” در حاشیه برگزاری آئین اختتامیه بیستمین جشنواره «رهآورد سرزمین نور» استان مازندران به خبرنگاران گفت: در مراسم اختتامیه «رهآورد سرزمین نور» استان مازندران قرار داریم و با همت سپاه کربلا، مراسم بسیار خوبی انجام شد.
وی افزود: هر زمانی که بنده به عنوان خادم، راوی و یا هر عنوان دیگری عازم راهیان نور میشوم با دست پر بر میگردم و ای دست پر میتواند عکس باشد، مقاله باشد، شعر باشد، کارهای هنری باشد.
پیشکسوت و راوی دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: لذا امروز از قضا در مراسم امروز مشاهده کردم که خیلی از خادمان و افزاد عازم به راهیان نور، با دست پر از این سفر بازگشتند و با شور و حرارت در این جشنواره شرکت کردند و آثار بسیار خوبی را به همراه آوردند.
دربندی، عنوان کرد: جای بسی خوشحالی است که پس از ۴ دهه از دورا دفاع مقدس، هنوز این چراغ روشن است و هنوز جوانان و نوجوانان ما بدنبال کسب فیض از دانشگاه دفاع مقدس هستند.
وی اذعان کرد: شاگردان دانشگاه دفاع مقدس همانا شهدا، جانبازان، آزادگان، ایثارگران و یادگاران و رزمندگان دفاع مقدس بودند و لذا به زبان هنر آمده است که جبهه دانشگاه اسلام است و بس، مرشدش پیر جاران است و بس، یاد جبهه یاد گلهایش بخیر، یاد مردان شکیبایش بخیر.
پیشکسوت و راوی دفاع مقدس، متذکر شد: امیدواریم بتوانیم راورد خوبی از دوران جبهه و جنگ و رزمندگان و شهدا داشته باشیم و بتوانیم در این مسیر قدم برداریم که شهدا همانا چراغ پر نور و ستارگان پر نور هستند.
در پایان این مراسم از خانواده معزز شهید مدافع حرم علیرضا بریری، برگزیدگان این جشنواره و خادمین شهدای استان مازندران تجلیل و قدردانی به عمل آمد.
انتهای خبر/
برچسب ها :انتقال ، بهترین ابزار ، دفاع مقدس ، زبانِ هنر ، مادگاری مفاهیم ، نسل آینده
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰