کد خبر : 14083
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۶
172 views

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران:

سازمان مدیریت پسماند در مازندران تشکیل می‌شود

سازمان مدیریت پسماند در مازندران تشکیل می‌شود
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران گفت: سازمان مدیریت پسماند مازندران برای برون‌رفت از معضل زباله تشکیل می‌شود.


به گزارش تیتر شمال؛ احمد توکلی در نشست کارگروه مدیریت پسماند مازندران با بیان اينکه ۷۱۴ میلیارد تومان برای ساماندهی زباله استان تاکنون هزینه شده است، اظهار کرد: باوجود هزینه بالا برای رفع معضل زباله، تاکنون کار پایان نپذیرفته است و این عملیات همچنان باقی است.
وی پایان دادن به کهنه معضل زباله در مازندران را نیازمند تشکیل سازمان مدیریت پسماند دانست و افزود: به همین منظور بنا داریم تا این سازمان تخصصی را در استان راه اندازی کنیم و با فعالیت سازمان مدیریت پسماند شاهد اقدام یکپارچه در استان برای رفع معضل زباله خواهیم بود.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران با اشاره به اینکه برای ساماندهی زباله، در سناریوی اول استان به ۸ پهنه تقسیم شده است که: ۵ پهنه کمپوست بهشهر، قائم‌شهر، بابل، نور و تنکابن است و یک پهنه خط پردازش آمل و دوپهنه نیز زباله سوز ساری و نوشهر می‌باشد. همچنین ۳ واحد بیوگاز آمل، چالوس و رامسر در پهنه بندی ساماندهی پسماند استان پیش بینی شده است.
وی تصریح کرد: در مازندران روزانه حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تن زباله تولید می‌شود که ۸ پهنه تعریف شده پس از اجرایی شدن طرح‌های کمپوست و زباله سوز، ظرفیت پردازش حدو ۲ هزار و ۵۰۰ تن زباله در روز را دارند.
توکلی با بیان اينکه با وجود کارهای انجام شده، حوزه پسماند هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده است، خاطرنشان کرد: با راه اندازی زباله سوز نوشهر و کمپوست تنکابن فقط پسماندهای روزمره مدیریت میشود و، کوه زباله سابق همچنان پا برجا و شیرابه روان است و نشان می‌دهد که با عملیاتی شدن تک طرح‌ها در پهنه های استان به تنهایی قابلیت رفع معضل پسماند استان را ندارند.
وی با اشاره به اینکه دولت سیزدهم در تلاش است تا زباله سوز ساری هرچه زودتر راه اندازی بشود و اقداماتی خوبی نیز برای اتمام طرح انجام گرفته است، گفت: سرانه تولید زباله در مازندران به دلیل تنوع مواد غذایی بیشتر از میانگین کشور است و به همین دلیل هزینه مدیریت پسماند در استان بدلیل عدم همراهی شهروندان در طرح تفکیک پسماندها از مبدا بالا است.
سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران یکی از راهکار کاهش معضل پسماند در مازندران را تولید کود از کمپوست پسماند تر دانست و افزود: برای ساماندهی شیرابه در محل دفن زباله، لندفیلدهای قدیمی ساماندهی و احیا شوند و با اقدام خوبی که در بعضی سایتها انجام شد، هم اکنون با ساماندهی شیرابه، ده ها متر مکعب آب تصفیه شده در روز وارد چرخه می‌شود.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.