کد خبر : 33784
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۳
104 views

آغاز بکار بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن؛

مازندران، در بزم آیه‌ها نفس تازه می‌کند

مازندران، در بزم آیه‌ها نفس تازه می‌کند
قائم‌شهر امروز غرق در نور شد؛ آوای قرآن در گوشه‌گوشه نمایشگاه پیچید و فرصتی فراهم شد تا جوانان و نوجوانان با آموزه‌های جاودانه وحی انس گیرند و گامی در مسیر زندگی با آیه‌ها بردارند.

 

 


به گزارش پایگاه خبری تیترشمال – بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن و جشنواره ضیافت الهی با شعار «ایران در پناه قرآن» و با رویکرد طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» در شهرستان قائم‌شهر افتتاح شد؛ رویدادی که فرصتی منحصربه‌فرد برای انس دوباره جامعه، به ویژه نسل جوان، با آموزه‌های قرآن کریم و فرهنگ ایرانی-اسلامی فراهم کرد.

در سایه آیه‌ها و عطر نور، مازندران میزبان ضیافتی معنوی شد؛ نمایشگاهی که هم روح هنر را روشن می‌کند و هم دل‌ها را به آموزه‌های قرآن نزدیک می‌سازد.

 

مازندران، امروز در بزم آیه‌ها تازه شد؛ نسیم نور و صدای قرآن در این نمایشگاه، دل‌ها را به حضور در کنار کلام خدا فراخواند و نسل جدید را با فرهنگ و معارف اسلامی پیوند زد.

محمد مخمدی در آیین گشایش بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن و جشنواره ضیافت الهی  در قائم‌شهر با قدردانی از تلاش‌های مسئولان شهرستان و همراهی نهادهای فرهنگی گفت: این نمایشگاه با ۵۵ غرفه متنوع، تنها یک بازار عرضه محصولات قرآنی نیست؛ بلکه محلی برای هم‌افزایی گفتمان قرآنی، رونمایی آثار هنرمندان خوشنویس، نشست‌های تخصصی، فناوری‌های نوین و آموزش‌های قرآنی است. حضور گسترده مردم، به ویژه نوجوانان و جوانان، باعث انگیزه برای دوره‌های آینده خواهد شد.

وی افزود: سالن‌های نمایشگاه میزبان محافل انس با قرآن، قرائت‌های تخصصی و رونمایی از قرآن‌های کتابت‌شده توسط هنرمندان خوشنویس استان است و آثار تازه نشر قرآنی دستگاه‌های فرهنگی نیز برای بازدید عموم ارائه شده است.

در ادامه، آیت‌الله علی معلمی عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه قائم‌شهر با تأکید بر اهمیت فرهنگی و تربیتی نمایشگاه گفت: این رویداد فرصتی مغتنم برای آشنایی نسل جوان با معارف اسلامی، تاریخ انقلاب و شرایط امروز جامعه است. تلاش دشمنان برای بازگرداندن سلطه پیشین بیهوده است و عزم ملت ایران، که در ۲۲ بهمن به نمایش گذاشته شد، نشان‌دهنده قدرت و وحدت ماست. خانواده‌ها و جوانان سزاوارند از این نمایشگاه دیدن کنند و با آموزه‌های قرآنی انس بگیرند.

همچنین محمدمهدی شریف‌تبار مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، با اشاره به اهمیت رجوع جامعه به قرآن در شرایط فعلی، اظهار داشت: در کشاکش فتنه‌ها و مشکلات روز، قرآن بهترین راهنماست. طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری، نسل جوان را با مفاهیم کلیدی قرآن آشنا می‌کند و تلاش دارد آموزه‌های قرآنی جزو فرهنگ عمومی جامعه شود. استفاده از هنر، تولیدات فرهنگی و فناوری‌های نوین در نمایشگاه، گام به گام جامعه را به آموزه‌های قرآنی نزدیک‌تر می‌کند.

این نمایشگاه، با رویکرد گفتمان‌محوری و تلفیق هنر، آموزش و فناوری، فضایی فراهم کرده است تا آحاد مردم با قرآن انس پیدا کنند و نسل جدید با آموزه‌های قرآنی و فرهنگ ایرانی-اسلامی پیوندی عمیق‌تر بیابد. برگزارکنندگان امیدوارند این جریان فرهنگی و قرآنی با استقبال مردم ادامه یابد و دوره بیست و ششم نمایشگاه با توان و گستردگی بیشتری برگزار شود.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.